infertilitate - dr.soare

infertilitate - dr.soare | Autor: nelis

Link direct la acest mesaj

Sunt noua pe forum dar si o noua pacienta a dr.Soare, - mai merge cineva la el? -noi, eu si sotul, dupa prima intalnire cu dr.S am fost incantati dar dupa ce am vazut rezultatele spermogramei dupa tratamentul prescris de el suntem sceptici.Voi ce rezultate si pareri aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna Nellis si bine ai venit pe !

Am auzit si eu de dr. Soare si am auzit de bine. In ce priveste rezultatul unui tratament depinde de multi factori:
- diagnosticul initial al spermogramei. care a fost rezultatul spermogramei initiale, de ati ajuns la el?
- reactia organismului sotului tau la tratament etc.

Multa sanatate si bafta!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Multumesc pentru primirea calduroasa.
Am ajuns la dr.S.cu oligozoospermie -10 mil gigei-
Cauza:varicocel(nu foarte avansat), calculi spermatici si leucocite in sperma.
Cu incredere si o parere buna, in urma consultului am urmat tratamewnt cu: ZANOCIN,PROSTATO FORT,URICOL,FLAMEXIN,VENORUTON.
In urma acestui tratament spermograma ne-a aratat ca avem <1 mil gigei, fapt care ne-a dezamagit si am inceput sa fim sceptici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Nelis, bine ai venit pe !!!
Sfatul meu este urmatorul. Iti vorbesc din experienta, pt ca si sotul meu a avut probleme, mai exact astenozoospermie moderata, apoi, dupa o luna de tratament, astenoteratozoospemie si acum, dupa trei luni de tratament, a ajuns la o spermograma normala, adica normospermie.
Noi am mers prima oara la dr. Tutunaru. El ne-a recomandat sa incepem la un tratament homeopat (daca te intereseaza, iti pot trimite prin pm sau mail nr. doctoritei pe care ne-a recomandat-o el), si sa ia sotul in paralel TRIBULUS TERESTRIS, 3 capsule/zi. Vreau sa iti spun ca imbunatatirea a fost spectaculoasa, motiv pt care eu sunt convinsa ca tratamentul homeopat, combinat cu cel naturist (caci Tribulus se gaseste cam la orice plafar, chiar asa se cheama, TRIBULUS TERESTRIS, si costa cam 20 ron) chiar functioneaza. Sfatul meu este sa nu inceapa tratament cu hormoni, sincer! O data ce incepi sa iei, cam nu prea mai poti sa ii opresti! Si neaparat trebuie sa mergeti la un urolog, care sa va spuna ce trebuie facut cu varicocelul, pt. ca din cate stiu eu, trebuie operat. De asemenea, daca te intereseaza, iti pot recomanda un urolog f bun, la care a fost si sotul meu, sa vada daca nu cumva are si el varicocel.
Cam asta e sfatul meu! Aaa, si cel mai important: nu dispera, totul se rezolva!!! Ideea e ca, daca va hotarati sa incepeti tratamentul homeopat, chiar trebuie sa aveti rabdare, pt ca dureaza cel putin 3 luni pana la aparitia primelor rezultate. Nu stiu de cat timp va chinuiti voi sa faceti bb, dar sunt sigura ca niste luni in plus nu inseamna o vesnicie!!! O sa vezi ca merita!!!
Bafta multa!
Cu drag,

P.S. Rugamintea este daca vrei nr de telefon, sa te grabesti sa imi scrii, pt ca eu in vreo 2 ore plec din Bucuresti si acolo unde ma duc nu am acces la calculator.

Mergi la inceput

Alexela, multumesc pentru sfaturi, sincer am nevoie.
Incercam sa avem un bb de 1 an si parca nu mai avem rabdare.
Noi am fost la un urolog care ne-a recomandat operatia, dar nu avem incredere sa mergem la noi in oras. Te rog da-mi nr te tel si numele medicului . Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Nelis, ti-am trimis mail, ca acum am vazut ca nu ai pm-ul activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Nelis: la subiectele " Oligospermie"( incepand cu capitolul 21,unde am scris eu prima data pe forum) si " Azoospermie" s-a discutat de foarte multe ori despre dl.dr.Soare.Citeste-le,te rog, si vei vedea.De asemenea poti folosi optiunea " cautare", aflata in partea stanga a ecranului, scrii " dr.Soare" sau numai " Soare" , folosesti " subiecte arhivate" si vei vedea toate subiectele unde s-a discutat despre dumnealui. Noi am fost pacientii lui incepand din octombrie 2005,dar neavand sanse pe cale naturala am apelat in ultima instanta la FIV.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Nelis, ma bucur ca ai deschis tu subiectul cu Dr Soare.
Si eu am incercat mai demult dar nu stiu de ce nu am reusit?
Si noi suntem pacientii lui din februarie parca si am tot luat tratament insa nu s-a vazut pana acum nici un rezultate.
Iti spun pe scurt povestea noastra asta pentru ca si eu asi fi vrut sa gasesc asa ceva pe net dar nu prea am gasit mare lucru...decat cateva lucruri si alea numai de bine la adresa dumnealui, dar rezultate nu prea!
Noi avem azoospermie, adica 0 spermatozoizi si varicocel gradul II. Dr Soare ne-a dat tratament, a gasit cativa spermatozoizi dar nu au fost evaluati ca numar, erau prea putini.
Dupa cateva vizite si schimbat tratamente, antibiotice , naturiste, tonice venoase, a treia analiza facuta la dumnealui arata mai prost. Adica eu de-abia am gasit un spermatozoid dupa indelungi cautari la microscop, pe cand prima data ra cate unul la 4-5 campuri schimbate
(poate sun cam generoasa dar oricum situatia era mai buna).
Dupa tartamentul cu miopeptid , caci am ajuns si la acesta am repetat spermograma la Dr. Matei (pe care din punctul meu de vedere nu ti-asi recomanda-experienta noastra am descris-o aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91686&whichpage=20 (iti recomand sa citesti si raspunsurile fetelor)!
Acum ne-am programat la operatie de varicocel la Dr. Damian Daniel. Joi se interneaza sotul meu. Asta am ales sa facem in acest moment, de-o fi bine de nu vom vedea.
Nu mi-a spus raspuns nimeni de pe-aici daca mai sunt cazuri de varicocel operate de Dr Damian, puri si simplu am mai citit despre el, sper sa fie bun. E drept ca ce am gasit descrie actiuni ale dumnealui legate de biopsii.
Despre alt medic nu am auzit si ne-am gandit sa fie unl cunoscut. Doamnea ajuta!
Daca mai vrei sa stii cate ceva, astept intrebari!
Bafta multa in continuare!

Mergi la inceput

Noi avem programare la Dr.Soare la sfarsitul saptamanii, dar intentionam sa facem si o spermograma daca tot venim in Bucuresti, poate ne recomandati o clinica unde putem merge cu incredere.
Sincer suntem ingrijorati pentru ca nr.a scazut si vrem sa ne asiguram ca rezultatul ultimei spermograme este real,inainte sa rupem colaborarea cu Dr.Soare. El ca doctor ne-a facut o impresie foarte buna dar rezultatele vorbesc. Oricum indiferent de rezultat, am decis sa operam acel varicocel, dar mai intai sa gasim un doctor bun in Bucuresti. Operatia ne-a fost recomandata de un doctor urolog de la noi din oras, dar totusi nu vrem sa ne dam pe mana lui, chiar daca este o operatie usoara nu vrem sa riscam sa ramanem fara (doamne fereste).Amn auzit de medici buni la Fundeni, voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Noi am facut spermograma la IDS, in Bucuresti, la dr. Matei. Am vazut ca Maruh nu s-a impacat deloc cu dna dr, dar, sincer, eu am numai vorbe de bine pentru ea. de fapt, nu cred ca am intalnit vreodata un doctor care sa analizeze cu atata grija carnetul de bolnav al sotului meu (care este foarte gros si care contine analizele din ultimii 5 ani!!!). A fost foarte atenta, nu i-am dat nici un ban in plus in afara spermogramei! Nici cand am fost la Sabyc, ca sa stam de vorba cu dansa, am povestit o gramada, si nu ne-a cerut nimic!
Deci numai de bine despre dr. Matei, sincer! Acum, fiecare cu parerea lui! Deci, eu o recomand din tot sufletul!
La IDS spermograma costa 90 RON, dar poti intra pe site-ul lor internet.

La Fundeni sunt dr buni, sotul meu s-a tratat acolo de o boala renala foarte grava si acum e ok. Nu stiu despre medici urologi...

Succes si sanatate!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Nelis si noi am fost pacientii Dr.Soare (de fapt sotul meu).Oligoastenoteratospermie si varicocel gr.I . A facut tratament prescris de Dr.Soare inca din oct.2005 si ...nimic.....am ajuns tot la operatie de varicocel in martie 2007. Acum asteptam rezultatul ...dupa 3 luni ...intre timp a facut tratamente cu maca,tribulus terrestris...etc....
A fost operat la Spitalul CF II , de catre Dr.Bucur Mihai, urolog.Este un doctor tanar , sufletist....merita sa stati de vorba cu el...
Parerea mea este ca daca i-a descoperit varicocelul , sa-l operati ca sa nu mai pierdeti vremea cu tratamante asa cum am facut noi. Dar...voi hotarati....
Mai tinem legatura....

Ella

Mergi la inceput