infertilitate - dr.soare
Raspunsuri - Pagina 2
andrabirni spune:
Nelis, si noi am fost si inca suntem pacientii dr Soare de mai bine de un an.Am fost si suntem foarte incantati de dumnealui, chiar daca de multe ori nu am avut rezultatele scontate ( si aici vorbesc de azoospermie).
Fetelor, stiti foarte bine si orice doctor cred ca v-a spus ca f rar se vindeca azoospermia...daca citim pe forum , nici una dintre noi nu a reusit sa treaca de la azoo la oligo.Asta e realitatea.Ce ne sugereaza acest dr?Sa incercam si altfel decat ...nimic.Cand ati intrebat doctorii cu privire la vreun tratament, ati primit acelasi raspuns:nu se cunoaste.Asadar, nici dr Soare nu cred ca v-a spus ca va va rezolva 100%, omul incearca doar sa ne ajute un pic.Daca tratamentul ajuta, e super bine, daca nu, nu este vina lui.Noi decidem ce vom face, mai ales ca tot ceea ce face el, o face din pasiune , si nu pt bani.Asa ca , incercati, de pierdut nu aveti ce si nu cred ca naturistele fac rau.Pe noi ne-au ajutat foarte mult in niste probleme grave ale sotului.
Sa nu ma intelegeti gresit, nu ii fac nicio reclama, noi l-am cunoscut datorita lui NUSY, careia ii multumesc si acum.Si la noi sunt rezultate slabe, dar cu 0 gigei ne-am si dus la dumnealui.Asa ca...incercam.
Nelis, orice tratament naturist are ca perioada minim 3 luni.Mai asteapta un pic, du tratamentul pana la capat, si daca nu ai rezultatele scontate,apoi decizi ce vei face.La 10 mil, poti face multe , in functie de mobilitatea si structura gigeilor.Bafta si sa ai incredere in deciziile tale!
nelis spune:
Varicocelul suntem hotarati sa-l operam numai ca nu stim la ce medic urolog sa mergem,astfel incat sa rezolvam problema din prima fara sa mai mergem si la alti doctori. Suntem asa derutati [bang, ca nici noi nu stim incotro sa mergem. La dr. Soare, recunosc am mers cu incredere, atitudinea lui este ok- a stat cu noi 3 ore, in care ne-a explicat datele problemei dar si solutii ca la clasa I, fapt ce ne-a bucurat -dar din pacate spermograma este in decadere iar asta ne innebuneste. Vineri venim la Bucuresti, facem o spermogarma si vb si cu dr.S, totusi poate nu este vina lui ci doar a varicocelului.
Scuze daca va zapacesc si ma repet cu anumite lucruri,dar sunt ravasita complet, pentru ca mi-a disparut optimismul de acum 1 an
.
Pupici tuturor
si sper sa vin cu vesti bune saptamana viitoare.
andrabirni spune:
Nelis, poate ti se pare hilar ce iti voi spune, dar iti scriu din "disperare"....de ce nu va congelati la banca de sperma cativa gigei?Daca vedeti ca va tot scade nr, recurgeti la masura asta,pana isi revine nr, macar sa aveti cu ce faceti FIV.Imi cer scuze daca te supar, dar pune raul inainte.Noi daca nu avem niciun gigel, pt noi si unul ar fi super.Pupici si fetele iti vor raspunde indiferent daca trebuie sa se repete.Sunt foarte dragute si prietene de nadejde.
Alexela spune:
Nelis,
eu ti-am trimis, impreuna cu numarul homeopatei, si nr unui urolog la care a fost sotul meu. Este un medic foarte bun, iar daca mergi la IDS, pe Dorobanti, sa faca sotul spemrograma, tot pe Dr. calomfirescu o sa vi-l recomande si bioloaga de acolo, care interpreteaza rezultatele. Asa ca poti suna sa iti programezi sotul, eu zic ca e de incredere, am auzit numai lucruri bune despre el. Daca vrei, mai intreab-o si pe doctorita Matei, bioloaga de la IDS, probabil ca ea mai lucreazaq si cu alti urologi.
Bafta multa!
ella_72 spune:
Andrabirni nimeni nu contesta profesionalismul si devotamentul Dr.Soare.....nici nu se pune problema de asa ceva...si noi am fost super incantati de dumnealui ...ne-a ajutat cu tratamente in speranta rezolvarii problemei noastre (ca sa scapam de operatie) dar n-a fost sa fie din pacate.
Eu am incercat sa va spun la cele la care s-a confirmat diagnosticul de varicocel ca nu trece cu tratament, singura solutie e operatia.Din aceasta cauza i-am spus lui Nelis ca trebuie sa-l opereze , ca sa nu mai piarda vremea cu tratamente (depinde si de varsta)...daca sunt tineri ..pot incerca, dar daca au peste 35 de ani ....nu mai e cazul de tratamente pentru varicocel. Asta e parerea mea.....fiecare decide cum e mai bine pentru el.
Cat despre Dr.Soare .......
..numai cuvinte de lauda .....super medic,super om.....cele care nu aveti probleme cu varicocelul(adica sotul) mergeti cu incredere , va explica absolut orice ...o sa va uimeasca de cate informatii stie ....si cu vointa Bunului Dumnezeu vom reusi toate ....
Ella 
nusy spune:
Andra, Ella: sunt total de acord cu amandoua.Medic devotat meseriei,face totul din pasiune,nu pentru bani....rezultate a obtinut Avalon in urma tratamentului dat de el..dar,fiecare cu problemele sale,mai grave sau mai usoare.Oricum,omul isi da tot interesul.
Nellis: medic foarte bun pentru operatie varicocel este si dr.Damian (colaboreaza cu Giulestiul).
Nusy
nelis spune:
Fetelor, cat dureza pana ne da rezultatul, la dr.Matei si daca este nevoie de programare,bine de stiut, sa ne organizam.
Stiti, incep sa ma indoiesc de rezultatele pe care le avem la noi in oras, deoarece o spermograma costa maxim 40 ron,pai cred si eu, atentia este pe masura pretului.
Alexela spune:
Nelis,
rezultatul de la spermograma se da cam in 2-3 zile, in mod normal, dar stiu ca toate analizele se pot face si in regim de urgenta, contra unei taxe de maxim 20 ron, cred.
Este nevoie de programare, dar fii atenta, ca spermogramele nu se fac decat MIERCUREA si SAMBATA, asa ca ar trebui sa suni de maine pt sambata, pt ca e destul de aglomerat. Precizeaza, cand suni, ca ai nevoie repede de rezultat, si intreaba cum sa procedezi. Ai posibilitatea sa faci programare si pt spermocultura (care depisteaza daca sunt microbi in sperma, gen stafilococi, streptococi sau alte chestii, care si ei pot cauza probleme de infertilitate). Asta cred, insa, ca e un pic mai scumpa, adica in jur de 150 ron, plus, minus cateva sute, nu mai stiu exact. Dar merita facuta, pt ca mai elimini din cauzele rezultatului prost al spermogramei, pt ca, in general, microbii pot sa influenteze rau de tot.
Toate detaliile pentru LABORATOARELE IDS(telefon si adresa) gasesti tot aici, pe forum, la subiectul PACIENTE OPTIMISTE SI GRAVI DR. TUTUNARU 35, chiar pe prima pagina.
Bafta multa!
nelis spune:
Doar ce ne-am intors de la Bucuresti si in urma spermogramei facuta la dr.Matei (ids) se pare ca vinovat de rezultatele proaste este varicocelul. Am mers si la dr.Soare caruia nu avem ce sa-i reprosam, a stat cu noi doua ore si ne-a explicat de avem de facut , care sunt pasii de urmat si chiar daca el nu ne poate ajuta cu nimic in acest moment, vom pastra legatura.
Andrabiri chiar vom actiona in disperare de cauza si vom duce
la banca de sperma pentru ca riscam sa ramanem cu zero, iar dupa operatie nimeni nu garanteaza ca se va remedia problema.
Oricum noi in afara de varicocel am mai avut probleme si cu cateva leucocite si ph, pe care le-em rezoltat cu ajutorul dr.S., drept urmare, mergeti cu increderela Dr.Soare pentru ca este un profesionist din toate punctele de vedere(noi ne-am convins).
andrabirni spune:
Nelis, sper sa rezolvati toate problemele.Si noi incercam sa rezolvam multe din ele, dar tot apar altele si altele.Poate ca intr-o zi vom reusi.Noi la dr Soare ajungem in max 2 saptamani si sper sa primim si vesti bune.Eu de cate ori plec de la cabinetul dansului, plec cu un alt pshic, sunt mai increzatoare in mine si in viitorul nostru.
Va pup si va doresc mult succes in tot ce intreprindeti.