Perete-hol/bucatarie/ DA sau NU?
Raspunsuri - Pagina 2
simsimona spune:
Bucataria fara pereti este pentru cei care mananca acasa semipreparate, isi fac cate o cafea dimineata... Cine are familie mare si gateste totul nu-i recomand. Gandeste-te cum arata oala cu ciorba sa se vada in living cum fierbe (ca sa nu mai vorbvesc de piftie, iarna...), sau mirosul de sarmale.
Eu mi-am construit casa si nu s-a pus problema nici un moment sa fac bucataria altfel, decat clasica. Are o usa care da pe hol si una in living, in partea cu locul de servit masa. Cand este miros in bucatarie, usile stau inchise. Vasele le spal si dimineata si seara, iar, intre timp, stau pe chiuveta la uscat. Nu cred ca ar fi o imagine prea placuta din living...
Nu cred ca te-am convins sa-ti lasi peretele la locul lui, dar sa-ti aduci aminte de mine cand vor aparea astfel de probleme!
OanaAlina spune:
no, m-ati cam intors pe dos... eu care eram tare hotarata sa sparg zidul cu pricina acum nu stiu ce sa fac....
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png
Guestus spune:
yo zic sa darimi peretii....1 la mina ca poti sa supraveghezi copii...2 la mina vezi si ce face EL in sufragerie...in felul asta sinteti o familie unita ...nu tu la bucatarie si el cracit cu berea in mina...mai schimbati 1 vorba...mai va admirati...iti pui un sort de bucatarie fara spate
giulia71 spune:
mai intai da-i ignore lui Guestus!
Pai o sa fie mai bine cu pereti decat fara, chiar daca nu e asa...americaneste!
Iti convine sa stai in nas cu mirosu de mancare all day?
Daca da, treaba ta!
quote:
Originally posted by OanaAlina
no, m-ati cam intors pe dos... eu care eram tare hotarata sa sparg zidul cu pricina acum nu stiu ce sa fac....
OanaAlina
mami de Calin rasfatzat:)
Guestus spune:
in felul asta o sa gateasca mai sanatos si o sa traiasca mai mult...fara cirnati si chiftele prajite...mai multe fierturi...mai la cuptor...vezi? asa ea sta singura in bucatarie cu facaletul in mina...e asta o solutie?
Miramar spune:
Guestus esti mortal Cu toate astea votez si eu tot pentru bucatarie inchisa. Fie hota cat de buna de miros tot nu scapi, iar de estetic sa nu mai vorbim.
andanii spune:
superrrrrrrrrrrrrr
eu am bucataria impreuna cu sufrageria si e super, suntem toti impreuna, nu stau ca Lizuca singura in bucatarie si ceilalti dincolo, miros de mancare se face putin cand gastesc , da nu gatesc zilnic de 2 ori, gatesc de doua ori pe saptamana si atunci chestii usoare ...... si vai ce imi place cand miroase si la mine a mancare , da .... vorba lui Guestus gatiti mai sanatos , nu atatia carnati prajiti ...... da si cand fac un gratar , am geamurile deschise si se aeriseste .................
Iar aspectul e nemaipomenit ... ai senzatia de spatiu imens ....... eu am facut din sufragerie , bucatarie si doua holuri un spatiu imens de 50 mp ............... nici nu se compara cu ceea ce era inainte un labitint , tot ocoleam peretii .... uau nu as mai vrea pereti nici in ruptul capului , as mai renunta si la altii
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Ashera spune:
Eu am daramat peretele si nu-mi pare rau. Arata foarte bine si ai senzatia ca e mai mult spatiu. E drept ca noi nu prea gatim, si cand gatim nu facem prajeli, decat foarte foarte rar.
31+
Christian
OanaAlina spune:
Pana la urma am renuntat la perete si senzatia este clar de spatiu mai mare si holul este mult mai luminat! Inca nu ne-am mutat asa ca nu am facut mancare...
OanaAlina