HSG si histeroscopie (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Idaira spune:
quote:
Originally posted by Cocolyso
Va rog pt cine a facut histeroscopie operatorie, cum e dupa?
Sangerari, scurgeri?
http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png
Usoara jena...fara scurgeri,sangerari...
Idaira spune:
quote:
Originally posted by gabri-ela
Stie cineva cat dureaza o histeroscopie operatorie pt extirparea unui polip?
La mine a durat 20 de minute .
gabri-ela spune:
Idaira tu cu ce fel de anestezie ai facut histeroscopia operatorie?
Ai stat o noapte in spital sau ai fost externata in aceeasi zi?
ana_p spune:
La mine histeroscopia a durat cam 30-35 de minute si am avut o usoara sangerare dupa si ceva scurgeri maronii 2 zile. A fost cu anestezie generala si am plecat din spital dupa aproape 2 ore.
Ana
Idaira spune:
quote:
Originally posted by gabri-ela
Idaira tu cu ce fel de anestezie ai facut histeroscopia operatorie?
Ai stat o noapte in spital sau ai fost externata in aceeasi zi?
Mie mi-au facut rahianestezie,am vb cu dr pe tot parcursul interventiei,ma uitam si eu pe ecran chiar daca era ca "mata in calendar".A fost internare de o zi,mi-au interzis sa beau si sa maninc pina ce mi-au facut interventia,apoi spre seara,cind am inceput sa ma dezmortesc,am mincat si am plecat frumusel acasa.
Tu cind esti programata?! Sa nu te sperii inutil,e mai usoara decit iti imaginezi.
elly_me spune:
Ralmar- nu te stresa cu HSG
Sa stii ca o injectie cu algocalmin doare mai rau decat HSG - eu vorbesc din proprie experienta.
As face 1000 de HSG dar sa nu-mi faci injectii cu algocalmin sau moldamin (de abia am reusit sa fac 7 moldamine - preferam sa fac HSG )![]()
Ia un nurofen forte dimineata si o sa fie ok.
Fii calma.
Bafta

Elly
http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png
RalMar spune:
elly multumesc de incurajari, incerc sa fiu calma sa pot face fata. Desi mai am cam 2 saptamani, deja ma sufoc cand ma gandesc. Stiam ca daca sunt inflamatii in zona e mai dureros, si ma gandeam ca daca am avut anexita e posibil sa ma doara. Oricum, preventiv, ca sa elimin orice urma de inflamatie din zona, am facut la CM trecut polidin (ca stiam ca e bun la anexita) si am facut iar tratamentul cu antiinflamatorii 5 zile.
elly_me spune:
ralmar
Eu am facut HSG desi am avut niste analize ff proaste (2 ani m-am chinuit sa fac HSG- nu-mi facea nimeni din cauza analizelor proaste).
VSH 1h- aprox 40 (val nrmale 0-25)- aproape dublu (infectie in corp- in urma trat.cu antibiotice nu s-a modificat deloc)
Fibrinogen - 707 (val normale 200-400) proces inflamator in corp (o vesnica anexita -nu scap de ea de loc)
ASLO- 223 (val normale 0-200) inceput de reumatism (mostenire de familie
)
Dr.Marinescu mi-a facut HSG si a fost OK.
Nu m-a durut.
Chiar nu ai de ce sa te stresezi.
Eu in azi stau acasa pt ca nu mai pot de durere de burta si spate - este prima zi de CM si la mine este dezastru.
HSG a fost "floare la ureche"- nici 5 min. nu a durat, in comparatie cu prima zi de CM.
Eu azi trebuia sa-mi fac programare pt histeroscopie si laparo pt sapt viit.- dar nu este nimeni acolo.![]()
![]()
![]()
O sa mai incerc si maine.

Elly
http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png
gabri-ela spune:
Multumesc fetelor pt informatii si pentru incurajari
Maine dimineata trebuie sa fiu la Giulesti pt internare
Am sa va povestesc dupa cum a fost
Se mai fac ceva analize maine la internare sau d-nul doctor inainte de operatie mai face vreo ecografie
Eu nu sunt pacienta d-lui profesor, dar am fost indrumata la el de D-na dr Cocei
Am sa revin cu vesti
Puteti sa-mi spune-ti pe PM cam cu cat sa fiu pregatita, atat la Dr cat si la Dr anestezist?
Va pup!!!
gabri-ela spune:
Elly mai incearca sa suni pana la ora 14 30 la nr de telefon0213161288 sau 0213161287 sau 0213161281 si ceri interior 212 la D-na Viorica Constantinescu
Insista ca o sa reusesti
Daca nu maine
Programarile se fac zilnic intre 13 30- 14 30
Bafta!