HSG si histeroscopie (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by Cocolyso

Va rog pt cine a facut histeroscopie operatorie, cum e dupa?
Sangerari, scurgeri?

http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png

Usoara jena...fara scurgeri,sangerari...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabri-ela

Stie cineva cat dureaza o histeroscopie operatorie pt extirparea unui polip?

La mine a durat 20 de minute .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Idaira tu cu ce fel de anestezie ai facut histeroscopia operatorie?
Ai stat o noapte in spital sau ai fost externata in aceeasi zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

La mine histeroscopia a durat cam 30-35 de minute si am avut o usoara sangerare dupa si ceva scurgeri maronii 2 zile. A fost cu anestezie generala si am plecat din spital dupa aproape 2 ore.

Ana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabri-ela

Idaira tu cu ce fel de anestezie ai facut histeroscopia operatorie?
Ai stat o noapte in spital sau ai fost externata in aceeasi zi?

Mie mi-au facut rahianestezie,am vb cu dr pe tot parcursul interventiei,ma uitam si eu pe ecran chiar daca era ca "mata in calendar".A fost internare de o zi,mi-au interzis sa beau si sa maninc pina ce mi-au facut interventia,apoi spre seara,cind am inceput sa ma dezmortesc,am mincat si am plecat frumusel acasa.

Tu cind esti programata?! Sa nu te sperii inutil,e mai usoara decit iti imaginezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ralmar- nu te stresa cu HSG
Sa stii ca o injectie cu algocalmin doare mai rau decat HSG - eu vorbesc din proprie experienta.
As face 1000 de HSG dar sa nu-mi faci injectii cu algocalmin sau moldamin (de abia am reusit sa fac 7 moldamine - preferam sa fac HSG )

Ia un nurofen forte dimineata si o sa fie ok.
Fii calma.
Bafta

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

elly multumesc de incurajari, incerc sa fiu calma sa pot face fata. Desi mai am cam 2 saptamani, deja ma sufoc cand ma gandesc. Stiam ca daca sunt inflamatii in zona e mai dureros, si ma gandeam ca daca am avut anexita e posibil sa ma doara. Oricum, preventiv, ca sa elimin orice urma de inflamatie din zona, am facut la CM trecut polidin (ca stiam ca e bun la anexita) si am facut iar tratamentul cu antiinflamatorii 5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

ralmar
Eu am facut HSG desi am avut niste analize ff proaste (2 ani m-am chinuit sa fac HSG- nu-mi facea nimeni din cauza analizelor proaste).

VSH 1h- aprox 40 (val nrmale 0-25)- aproape dublu (infectie in corp- in urma trat.cu antibiotice nu s-a modificat deloc)

Fibrinogen - 707 (val normale 200-400) proces inflamator in corp (o vesnica anexita -nu scap de ea de loc)
ASLO- 223 (val normale 0-200) inceput de reumatism (mostenire de familie )

Dr.Marinescu mi-a facut HSG si a fost OK.
Nu m-a durut.

Chiar nu ai de ce sa te stresezi.

Eu in azi stau acasa pt ca nu mai pot de durere de burta si spate - este prima zi de CM si la mine este dezastru.
HSG a fost "floare la ureche"- nici 5 min. nu a durat, in comparatie cu prima zi de CM.

Eu azi trebuia sa-mi fac programare pt histeroscopie si laparo pt sapt viit.- dar nu este nimeni acolo.

O sa mai incerc si maine.

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt informatii si pentru incurajari
Maine dimineata trebuie sa fiu la Giulesti pt internare
Am sa va povestesc dupa cum a fost
Se mai fac ceva analize maine la internare sau d-nul doctor inainte de operatie mai face vreo ecografie
Eu nu sunt pacienta d-lui profesor, dar am fost indrumata la el de D-na dr Cocei
Am sa revin cu vesti
Puteti sa-mi spune-ti pe PM cam cu cat sa fiu pregatita, atat la Dr cat si la Dr anestezist?
Va pup!!!

Mergi la inceput

Elly mai incearca sa suni pana la ora 14 30 la nr de telefon0213161288 sau 0213161287 sau 0213161281 si ceri interior 212 la D-na Viorica Constantinescu
Insista ca o sa reusesti
Daca nu maine
Programarile se fac zilnic intre 13 30- 14 30
Bafta!

Mergi la inceput