HSG si histeroscopie (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

danotino eu am ajuns la concluzia ca multe trebuie sa intrebam noi,chiar anumiyte analize sa le facem din propria initiativa,eram hotarata acum ca am schimbat dr. sa ii propun eu histeroscopia,dar nu a fost cazul,dr. Cocei mi-a spus ca obligatoriu o voi face,ca la ei nu intru in programul FIV fara aceasta operatiune bifata.Asa ca astept sa o fac si pe asta.La FIV nicaieri nu iti da nimeni explicatii de ce nu ai reusit,desi eu cred ca intotdeauna ar fi unul sau mai multe motive...la fel si pt avorturile spontane...Presupun ca ai facut analiza toxoplasmei si toate celelalte multe analize care i se cer unei gravidute.Trebuie sa le facem pe toate dinainte ca sa nu avem surprize neplacute.Bafta multa si te rog scrie aici rezultatul de la histero,sunt curioasa,eu cred ca nu ai nimic cu uterul,poate trebuie sa iei un tratament de sustinere mai bun.Sa iti faci si analiza progesteronului din zi 21 si daca ramai graviduta sa repeti analiza,iar daca iese cumva mica valoarea trebuie supliment progesteronic ( cel mai bun ar fi injectabil).Pana atunci...bafta maxima!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

kora, evident ca am facut analizele astea multe.
am facut si altele cum zici tu din proprie initiativa.
iar tratamentul de sustinere l-am facut mereu. nu injectabil, dar l-am facut.
adevarul e ca analiza progesteronului e cam veche, as putea s-o repet.
bineanteles ca o sa scriu cum a decurs histeroscopia, dar mai e pana atunci.
de vreo 2 luni mi se inatresc sanii prea devreme inainte de venirea CM. luna trecuta din ziua 17 iar acum din ziua 22. ma dor si mi se umfla...
cine stie, poate faci inaintea mea histero.
te pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

danotino faci monitorizare ecografica in fiecare luna?Cine stie,poate ovulezi in zile diferite,adica nu trebuie neaparat sa ovulezi ceas in zi 14 luna de luna.Eu prea curand nu am cum sa fac histero,maine ma duc sa fac cultura de secretie si urocultura ca am mereu infectie urinara cu e.colli,arasi voi face tratament pt e.colli precis si numai dupa ce ii dau in cap pot sa fac histero.Nu e voi sa ai nici macar infectie urinara asa a zis Cocei,ca atunci iti poate face mai mult rau decat bine operatia.Asta este,merg inainte ca n-am ce face!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

kora, nu fac monito in fiecare luna :(
nu cred ca m-ar tine nervii. prestam lunar din 2 in 2 zile
in perioada fertila :)
imi pare rau pt infectia ta...nu am probleme de genul asta.
am facut asta vara mai multe teste de urina si urocultura deoarece ma umflam rau la maini si la picioare si eram suspecat de o infectie urinara sau ceva la rinichi. de fapt am facut mai multe analize in sensul asta si nici acum nu am descoperit de ce ma umflam asa de tare. nefrologul a dat din umeri.
eu sper din suflet ca in fiecare luna sa nu mai fie cazul sa fac histero, dar daca e sa-mi vina si luna aceasta abia astept sa fac procedura ca sa pot fi convinsa ca e totul ok, sau ca macar am gasit o cauza :(
te pup si bafta cu tratamentul.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_25 spune:

dragelor, eu am facut luna asta stimulare, am mers azi la medic si mi-a spus ca vede in uter 2 cavitati(ceva de genul uter septat incomplet), ieri am facut si o injectie de pregyl, acum astept sa se sparga foliculii.este grav cu acele cacitati?oare pot ramane insarcinata, daca nu cica sa merg sa hac histeroscopie (imi elimina tot prin aceasta metoda?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Fetele, vreau sa va intreb daca dupa hsg pot sa-i cer asistentei sa-mi faca o injectie cu algocalmin, ca ma cam tem de dureri. Dar anestezie chiar nu se poate face? Se apropie cu pasi rapizi momentul, si eu sunt din ce in ce mai speriata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

RalMarnu te speria de HSG ca nu este dureros deloc
Ai sa primesti un supozitor inaine, iar pentru linistea ta inghite si un nurofen
Nu te speria ca durerile sunt ca la un control ginecologic
Spun din proprie experienta.....iar dupa ce te dai jos dupa masa chiar nu te va mai durea
Sa nu intri acolo cu frica si sa stai cat mai relaxata
Bafta multa!!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Stie cineva cat dureaza o histeroscopie operatorie pt extirparea unui polip?
Vineri sunt programata si as vrea sa aflu mai multe amanunte
A mai facut cineva aceasta operatie la Giulesti cu d-nul profesor Marinescu?
Trebuie sa cer eu anestezie, sau mi se va face obligatoriu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Multumesc de incurajari, dar chiar sunt terorizata de idee! De cand ma luau cu salvarea de fiecare data cand venea CM, nu mai suport nici macar o durere foarte mica in acea zona. Bafta multa la histeroscopie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Va rog pt cine a facut histeroscopie operatorie, cum e dupa?
Sangerari, scurgeri?

http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png

Mergi la inceput