Rugati-va pentru DIANA
Raspunsuri - Pagina 8
mygirl spune:
Doamne, fa o minune, ajut-o pe micuta sa se insanatoseasca! Parintilor multa putere sa fie alaturi de puiul lor.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
cici spune:
Si noi ne rugam pentru micuta Diana!
Am sa rog azi si maicile de la gradinita fetitei mele sa se roage pentru ea!
Fetelor care vorbiti cu ea la telefon,nu e o aberatie ce va spun,invatati-o sa tina postul Sfantului Anton.Sfantul Anton ocroteste copiii si cine a tinut postul acesta stie despre ce vorbesc ,el face cele mai incredibile minuni.Daca vrea cineva s-o sfatuiasca pe Laura sa-mi dea PM,nu e greu deloc.
women13 spune:
Ingerii ocrotesc copii, deci si tu micuta printesa ai ingerii tai , care te vor inconjura si iti vor veghea insanatosirea. Multa putere parintilor tai. Credinta ne salveaza ! Ma rog dimpreuna cu voi pentru acest sufletel! buna o sa vina la tine si o sa te atinga cu bagheta ei minunata !
Laurina spune:
Doamne, fa o minune pentru Diana!!!
Suntem alaturi de voi Laura, ne rugam ca micuta Diana sa se insanatoseasca, multa putere si curaj.
Luna1 spune:
Diana fii puternica, lupta pentru viata ta, Dumnezeu te va ajuta!
Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
annnna35 spune:
Si eu ma rog pentru fetita cea mica... Dumnezeu va auzi cu siguranta atatea rugaciuni...
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
bamboletta spune:
Laura suntem alaturi de tine ma rog ca Diana sa se face bine Doamne ajuta-o pe Diana trebuie sa se faca bine
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Maadi spune:
Si noi ne rugam Bunului Dumnezeu sa faca o minune pentru micuta Diana si sa-i dea multa putere si tarie Laurei!
Maadi si Calin (19.07.2003)
Gandacel spune:
O sa ne rugam azi si in zilele urmatoare, oricat de des ne vom aminti, probabil de fiecare data cand ne uitam la puii nostri care dorm linistiti. Dumnezeu s-o ajute sa se faca bine si mamei sa-i dea putere!
Nora spune:
Doamne-Dumnezeule, da-i sanatate micutei Diana, sanatate si putere, n-o lasa sa se stinga!
Multa putere parintilor.
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)