Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 149

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

LIA MULTUMIM MULT DE VESTITE BUNE

Fie ca noul an sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat v-atzi gandit vreodata.

La multi ani!

DIANA, LAURA ANDREI VA DORESC CA 2008 SA FIE UN AN CU MAI MULTE BUNE DECAT RELE, CU MULTA SANATAE, CU MULTE IMPLINIRI SI BINENTES SA VINA VESTEA : DIANA VORBESTE, DIANA MANANCA, DIANA UMBLA CAT MAI CURAND

ne rugam in continuare pt ea, avem si un mic cadou dar uite ca nu ma mai ajung cu timpul

LAURA MULTA PUTERE INCONTINUARE

cum se mai simte Andrei?

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Diana, Laura, Andrei, va urez si eu cu intarziere dar din tot sufletul La multi ani! Noul an sa va aduca in primul rand sanatate, cred ca este tot ce va doriti acum. Doamne cat ma bucur ca vestile sunt asa optimiste. Doamne ajuta! Ma rog pentru voi in continuare. Dumnezeu e mare si e bun, EL va va ajuta si de acum inainte.

Doamne ajuta!

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Lia, multumim mult de vesti !! Sa dea Domnul sa se adevereasca ce a spsu medicul cat mai curand !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Lia - multumim de vesti, speram ca anul acesta vom auzi numai vesti bune despre Diana.
Nu credeti ca ar trebui facut un capitol nou? ... totusi sunt 15o pagini.

LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Lia-multumim de vestile bune.
Doamne AJuta ca Diana sa inceapa sa pape singurica si sa o lase si acasa si 2008 sa o readuca pe fetitza minuntata care o stim.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Diana, Laura si Andrei, "La multi ani!", sa va dea Dumnezeu un an 2008 cu multa sanatate si progrese mari, care sa va faca sa uitati necazurile din 2007. Curaj si credinta! Cu totii suntem alaturi de voi!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Dorim si noi acestei familii atat de luptatoare multa sanatate in 2008, incredere ca CEL DE SUS le poarta de grija, speranta si multe bucurii!

http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani Diana, Laura si Andrei si fie ca noul an sa va aduca puiutul acasa, sanatos, cu glascior, capabila sa manince singurica!

Si eu cred ca Diana va invinge si ne rugam in continuare pt ea! Doamne, ajut-o pe Diana sa respire singura, sa manince singura, sa ajunga acasa la cei dragi, la papusile ei, la pisoiul ei si fa ca acest an sa fie unul f bun pt Diana si familia ei!

Multumim Anca is Lia ca ne tineti la curent cu evolutia Dianei si va dorim si voua un an nou bun cu multa sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

De multa vreme mi-am propus sa va mai scriu despre ce mai e nou, insa ca un facut suntem din ce in ce mai ocupati. Noi am terminat mare parte din trainingul pentru a putea avea grija de Diana, si ni s-a dat voie sa iesim numai noi, familia impreuna cu Diana, la plimbare in afara spitalului. De cateva zile avem aprobare sa mergem chiar si la un magazin aflat la cateva strazi de spital. Nu va pot spune ce incantata e Diana, si cum cere acum serile sa fie pusa in scaunel ca sa iasa la plimbare si sa mergem la “ghizin” ! In curand speram sa avem si gulerul care sa-I sustina capul pentru cand e pusa intr-un vehicul, si atunci se pare ca vom primi permisiunea sa mergem cu ea drumuri de cateva ore – fie la un mall, fie chiar acasa (daca vom avea pana atunci rampa pentru intrat in casa)!! Oricum, acum aproape in fiecare seara ramanem cu totii cu Diana la spital pana adoarme ea, pentru ca atunci cand ne intoarcem de la plimbari e deja destul de tarziu.

Altceva nou e ca la vreo doua zile dupa ce I-au schimbat trach-ul cu unul usor mai mare au inceput sa-I reduca pe timpul zilei la jumatate cantitatea de apa din balonasul care bloca aerul sa-I iasa spre gurita. Rezultatul: Diana poate vorbi! Suna altfel decat vocea ei dinainte, trebuie sa se concentreze, nu-I place senzatia, insa s-a comportat bine din punct de vedere plamani, asa ca ieri I-au dezumflat de tot balonasul. A fost suparata rau pe Erin (Respiratory-Therapy-sta), dar vocea I se aude acum mai bine, si am pacalit-o chiar sa si cante cu mine pentru un bebe vecin de pat: “A,B,C…” si “Row, row, row your boat..” Sigur ca inca mai click-aie din limba cand vrea sa atraga atentia, incerca sa ne vorbeasca mai degraba tot fara sunete daca se poate, insa accepta uneori sa isi foloseasca si corzile vocale.

Etapa imediat urmatoare se pare ca va fi alt test de inghitit, dar asta dupa ce organismul ei se obisnuieste cu trach-ul nou si dupa ce isi va folosi mai bine vocea. Mi-a explicat la un moment dat doctorul si sper ca am inteles bine, cum ca pe masura ce Diana isi va controla mai bine corzile vocale, le va putea folosi ca sa inchida calea spre trahee, deci sa inghita corect.

Si daca Diana se comporta bine in continuare, in sensul ca nu mai face nici o infectie- nu a mai avut una de multisor deja-, si daca echipamentul de care va avea Diana nevoie acasa va ajunge in timp, ne putem astepta sa-I dea drumul din spital undeva intre mijlocul lui febbruarie si inceputul lunii martie. Asa ca acum ma astept sa inceapa nebunia cu restul de cursuri care au mai ramas de facut la spital, intalniri cu echipa care pregateste plecarea noastra si echipa care ne va lua in primire in comunitate, schimbatul mobilei in casa si aranjatul camerei pentru Diana etc, etc, etc.

Va imbratisez pe toti, si va multumesc inca o data pentru suport.

Va multumim (chiar daca cu intarziere) si pentru urarile cu ocazia anului nou, si va dorim si noi din suflet un an nou bun cu sanatate, bucurii si numai bine!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Laura, ma bucur foarte mult ca s-a mai trecut un hop: Diana isi foloseste corzile vocale, ii auziti din nou glasciorul, dupa atita timp, si asteptam urmatoarele etape: sa poata minca, sa ajunga acasa, sa inceapa recuperarea si tot asa cite un pas spre victorie;

tinem pumnii strinsi, si ramineti in rugaciunile si gindurile noastre bune

Ana

http://www.floriinro.ro/

tongue in cheek

Mergi la inceput