Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Doamne Dmnezeule, Te rog din suflet Fa un miracol pentru Diana, da-i sanatate! Da-i putere Laurei sa treaca peste aceasta incercare grea la cre ai supus-o! Doamne ajuta!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne ajut-o pe Diana, fa o minune pentru sufletelul ei greu incercat si pentru parintii ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Laura ma rog pentru Diana sa se faca bine! Sunt alaturi de tine cu tot sufletul!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Doamne ajuta-i pe Diana si pe parintii ei sa treaca cu bine peste aceasta teribila incercare!!
Diana multa sanatate pui mic!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Diana esti in rugaciunile noastre
Dumnezeu va asculta cu siguranta "corul" care inalta rugaciuni pentru ingerasul de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Doamne ajut-o pe Diana!

Cuvintele sunt de prisos...Mult curaj si speranta Laura!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetelor, deci astazi la ora 15 Canada (ora 10 seara Romania)!?! Nu am timp acum sa citesc ce ati mai scris, dar am vazut ca sint multe fete care ii sint alaturi Laurei.
Cici, eu i-am spus ieri cind am vorbit cu Laura despre Sfintul Anton, eu nu sint credincioasa din cale afara, desi ma rog din tot sufletul pentru copilasii mei si pentru ai altora, dar acest sfint si ceea ce am citit si aflat despre el, m-au impresionat pina la lacrimi. Si cum mama ei a fost pe la manastiri, am rugat-o sa intrebe un preot adevarat si cum se procedeaza legat de acest sfint (stiu ca e vorba de 9 zile de marti in care trebuie sa tii post negru si sa te rogi - daca nu te superi, ai putea sa-mi spui pe un PM ce stii tu despre asta, mi s-a parut ca esti in tema).

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Dumnezeu sa aiba grija de puiul mic sa se faca sanatoasa ! Doamne ajuta!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Si eu ma voi ruga in continuare din tot sufletul. Sanatate, sanatate, sanatate!!

Da, Doamne, sa fie bine!

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Nu exista putere mai mare pe lumea asta decat cea a dragostei si a rugaciunii.
Particica din forma lor universala ti-o transmit si eu.
Bunul Dumnezeu sa va dea putere si sanatate!
Doamne ajuta sa va faceti cu totii bine!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput