Aspirante optimiste > 20 ani (111)*
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
elara spune:
quote:
Originally posted by anais74
Monica, multumesc si eu de noul capitol.
Blanche,drag sa nu fii suparata pentru Z1!!
Cred fetelor ca perioada din preajma ovulatiei este cea mai frumoasa. Din toate punctele de vedere. Eu una ma simt cel mai bine, plina de sperante, euforie etc.
Va imbratisesz pe toate!!!
http://tt.lilypie.com/qxxpp3.png/iulie 2005
Da, cica hormonii ne fac sa ne simtitm asa, ca sa fim mai atragatoare pt "masculi".
![](icon_smile_big.gif)
Iata ce am gasit eu intr-un meterial de pe net:
"In general, femeile sunt mai increzatoare in fortele proprii, mai optimiste si se simt mai bine chiar inainte si in timpul ovulatiei. Se spune ca nivelul estrogenului e un factor care contribuie la aceasta crestere a fericirii. Pielea e mai fina si stralucitoare, sanii mai umflati si chiar parul si unghiile arata mai sanatos. Si cand arati bine, te simti bine! Tot acum ne simtitm mult mai sociabile si afectuioase, asa ca sa profitam pentru a ne face planuri! Putem programa petreceri sau alte evenimente sociale in preajma ovulatiei si, in mod deosebit, intalniri romantice."
hai, bebitza, vino...
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
elara spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
[blue]Off fete dragi nu mai sper deloc...
Michelle, hai, lasa ca o sa depasesti si perioada asta...
Hai, te rugam, nu pleca...
![](pupic.gif)
Sau da a iei o pauza de la programat macar nu ocoli perioada fertila... Iubitzi-va asa fara nici un calcul si ai sa vezi ca vine
![](icon_smile_big.gif)
hai, bebitza, vino...
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Nemary, feliciiiiitaaaaari si sarcina usoara.
hai, bebitza, vino... Aspiranta optimista din martie 2007
elara spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Am revenit!
Mi-am vazut mogaldeatza!!!
Felicitari, Alina.
![](bis.gif)
![](pupic.gif)
![](rugaciune.gif)
![](bebic.gif)
hai, bebitza, vino...
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
elara spune:
Felicitari si tie, BB_Yasmi. Sa se faca mare si sanatoasa fetitza ta, Alisa Jasmina.
Ce frumos si incurajator e cand primim si vesti bune.
quote:
Originally posted by bb_yasmi
BUNA APIRANTE DRAGUTZE
vin si eu cu o veste buna, misterul sa rezolvat in proportie de 70%....va place semnatura mea???
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami17+ de 70%
ALISA JASMINA
poza eco bb si burtik
hai, bebitza, vino...
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
elara spune:
, Rontzy.
Succes mult sa-ti vezi visul cu ochii.
quote:
Originally posted by rontzy
Buna!Eu intru mai rar,dar sa stiti ca citesc fiecare cuvintel pe care il scrieti!
http://tt.lilypie.com/0qblp3.png
hai, bebitza, vino...
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
elara spune:
quote:
Originally posted by bitza037
Azi am umblat.........iar unul dintre drumuri a fost la dr. sa iau restul de analize lui bitzu.Spermocultura si chlamydia au iestit bine dar am aflat care este cauza spermogramei proaste:infectie cu micoplasma si ureaplasma.Si cei mai nasol este ca sunt rezistente la antibiotice, dar exista tratament care va rezolva problema numai ca nu se stie cat dureaza luni sau ani.
Succes mult cu tratamentele, Irina
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
hai, bebitza, vino...
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
elara spune:
Petele nu se pun; abia cand vine "in fortza" e Z1. Pe FertilityFriend asa spune.
Succes indiferent ce te mai decizi sa faci , chiar de va fi IA, noi iti tinem pumnii, asa ca sa treci si pe aici sa dai raportul, da?
quote:
Originally posted by iuca
Buna seara fetelor
As vrea sa va intreb si eu ceva: daca au venit uratii in seara asta, dar nu cu surle si trambite doar asa cu cateva pete, azi e ziua 1? Va intreb pentru ca trebuie sa fac analizele.
Eu nu am mai scris din lipsa de noutati, doar ca m-am hotarat sa fac IA.pt toate fetele.
vrem si noi un- din august 2005
vio
hai, bebitza, vino...
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
elara spune:
Feliciiitaaaaaari, Vas!
Sa iti traisca Eliza Ioana.
Doamne ce emotzionant.
Cat de fericitzi trebuie sa fitzi si tu si sotzul tau...si toti cei dragi voua...
Multumim ca ai venit sa impartasesti cu noi aceest sentiment minunat si sa ne dai fortza.
quote:
Originally posted by vas
buna fetelor. Am intrat sa va multumesc ca m-ati trecut al mamici. Eram tare curioasa sa vad daca a operat cineva listuta.
Vreau sa va mai spun ca e cel mai frumos sentiment cand iti tii copilasul in brate.Am o fetita superba pe care o cheama Eliza Ioana. Va pup si va doresc din suflet sa simtiti aceleasi lucruri care le am eu acum in suflet cand privesc ochisorii astia mici.
Am sa intru sa va povestesc mai multe.
Hai cu testele pozitive. ma rog si eu pentru voi.
Sunt mamica
hai, bebitza, vino...
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
elara spune:
Gata, o sterg si eu la culcare. Noapte buna.
hai, bebitza, vino... Aspiranta optimista din martie 2007