Aspirante optimiste > 20 ani (111)*
Raspunsuri - Pagina 28
claudinna spune:
Z1...si pioa ca nu se mai poate vreau sa ma relaxez...sa plec in concediu...dar mai am de asteptat cam o luna si jumate...
pana atunci...
http://tt.lilypie.com/nM7Np3.png ianuarie 2007
claudinna spune:
plec sa tra\g un pui de somen, ca e cam liniste pe aici...
baby, te vrem inapoi!!
sper din tot sufletul sa-ti fie bine!!
http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007
baby_r7 spune:
ca nu am mai intrat sa scriu, de citit v-am citit zilnic, dar sincer nu am putut sa scriu nimic desi mi-am dorit sa va scriu.
abia acum m-am simtit in stare sa scriu.......
am citit ca a scris si Oana si in afara faptului ca imi pare extrem de rau ca a fost nevoita sa treaca prin asta, nu imi gasesc cuvintele prin care sa exprim durerea pe care am simtit-o cand am citit ce a patit.
sper din tot sufletul sa treaca peste durerea aceasta si sa redevina optimista, pt. ca sunt sigura ca ingerasi nostri ne vor trimite cat de curand bebelusi doriti!!!!!!!!
fetele cu z1 nu mai fiti triste ca asta inseamna ca luna viitoare aveti o noua seansa sa ramaneti gravide.
atata timp cat aveti cm, exista speranta, asa ca...capul sus si fiti optimiste!!!!!!!!!!!
gravidutele le imbratisez pe toate si in special as vrea sa ii transmit lui Ancuta sa aiba mare grija de Maria si daca e cazul sa sta in pat..........sa va creasca puiuti mari si sa fiti niste mamici fericite!!!!!!!!
Aspirantele toate va pup pe toate si va multumesc pt. grija voastra!!!!!
promit ca voi intra mai des de acum.........
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA
Ali_bia spune:
fetele ma scuzati ca nu am intrat ieri dar nu am putut.....
am facut un test de la femina si mi-a iesit negativ dar pe marti mi-am facut o programare la dr sa vad atunci ce o sa fie...vad ca acum am sanii mai plini dar nu stiu de ce....
ma scuzati ca v-am tinut asa mult in suspans
nu mai fac teste, astept sa vina ziua de marti
poate intru marti seara daca nu intru miercuri
va pup pe toate
te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina
Ali_bia spune:
acum ma uitam, am 10 zile intarziere sper sa fie bebe dar nu prea cred......
te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina
fecian spune:
Salutare fetelor
Ali_bia o sa fie bine ai sa vezi. E bine ca esti optimista.
Fetelor am si eu o intrebare. De ieri am crezut ca gata mi-au plecat uratii, totul era frumos, cand azi din nou cu dureri ca de prima zi a debutat din nou cu aceasi intensitate ca si prima parte a ciclului.(acelasi flux ca si prima data) Voua vi se pare normal??
Va pot zice ca uneori asa mi se intampla: tine 3 zile o zi se intrerupe si apoi a 2 zi reincepe cu aceasi furie ca si cum ar fi un al doilea ciclu...
Nu pot sa zic ca ma mir...dar eram curioasa sa stiu daca e normal si daca s-a confruntat vreuna cu aceasi problema.
Tin sa spun ca nu sunt scurgerile de dupa ci ciclu in toata regula.
Eu am o teorie dar e foarte posibil sa fie gresita.
Hai ca nu va mai bat la cap.
Sa aveti un weekend placut toate si poate si vreo
viitoare de
Unde esti bebica?
Felicia
monica11 spune:
buna gagici ce faceti?
va eram datoare cu un test : negativ si astatzi si ziua 1 cu rosu rosu....mda..asta este!!!
va pup fetelor si la cat mai multe II liniutze
bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png
octombrie 2006
winter spune:
Buna fetelor...
Declar si eu z2..m-au invadat aseara... poate luna viitoare...cred ca prolactina mea e de vina...
http://tt.lilypie.com/ib8qp3.png" -august 2005
elara spune:
Buna, fetelor.
Eu am fost cam ocupata zilele acestea.
Off, Andreea, Iulia ,Monica, Winter, imi pare asa rau.
Moni, mai era si capitolul 111, cu nr. tau norocos...
Va pup dulce sa treaca dezamagirea si sa revina sperantza.
Ali Bia, poate..poate... Eu astept vesti bune. 10 ZILE... sunt ceva... Si sanii... Abia stept sa vii cu vesti de la dr.
Felicia, nu stiu ce sa-ti spun, eu nu imi amintesc sa fi patit asa vreodata. Intreaba si tu dr tau, mai ales ca zici ca ti s-a mai intamplat. Te pup si imi pare rau ca si al tien venit Cm-ul asta netrebnic.
Cam lipsa de gravidute luna asta...
Eu inca nu am ovulat. Habar nu am de la ce m-am dereglat ca nu am luat nimic. In schimb mucusul e numai bun. Asa ca eu sper. Am citit pe FertilityFriend
- ca zielele de maxima fertilitate sunt cele 2 zile de dinainte de ovulatie si ziua ovulatiei;
- dupa ovulatie nu mai suntem fertile in luna aceea;
- cel mai bine momentul ovulatiei se determina cu TB si muscusul cervical;
mucusul fertil e cel apos, limpede, clar, cleios si care se intinde, denumit si albus de ou;
- se admite ca e fertil si daca este amestecat cu mucusul din zilele de dinaintea celor fertile si de dupa ovulatie, adica cu mucusul cremos (alb sau chiar galbui), care are o consistentza ca a lotiunii de maini, ca a smantanii sau a fainii cu apa...
- ca la ovulatie colul ar trebui sa fie sus (dificil de atins cu degetul; pana acum eu credeam ca la ovulatie tr sa fie jos), moale (cam ca buzle) si deschis;
- cand nu suntem fertile colul ar trebui sa fie jos, mai tare (de consistenta varfului nasului) si inchis;
Daca imi mai amintesc ceva interesant va spun.
Daca aveti intrebari legate de hormoni, acum va pot da detalii ca in wk am citit. Am fost plecat dn Bucuresti dar mi-am printat info de pe FertilityFriend (m-am inscris gratuit la niste cursuri despre fertiliotate on line) si am citit.
Acum am duc sa citesc ce ati afcut zilele acestea ca eu am ramas al pagina 1.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
quote:
Originally posted by smoly
monica11,multumim de noul capitol.Sa fie cu noroc pt toate fetele!.ELARA nu vreau sa te sperii sau sa zic vreo prostie dar eu asa am de fiec data multi foliculi pe ambele ovare si doar unul se dezvilta ca la carte.Insa eu am ovare polichisticeSper sa nu fi si tu in aceeasi situatie dar mai bine intrebi doctorul
incercam la proiectul bebe-mai 2006
Mie mi-a zis atuinci la eco ca nu am chisturi deloc. Dar acum nu stiu cata incredere sa mai am in el, ca tocmai ce am citit si eu wk asta despre corpul galben (corpus lutem, de uned si numele de faza luteala) si m-am lamurit ca trebuia sa fie in masura sa imi dea un raspuns clar: ori ca nu am ovulat (cum s-a si dovedit fiindca TB imi oscilieaza intre a 36,5 si 36,7) sau ca vede corpul galben si atunci era clar ca am ovulat.
Dar nu sa-mi spuna ca "nu poate stabili asa ceva".
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca