Blestem de mama
Raspunsuri - Pagina 3
denizel spune:
Ioana, din ce spui tu, probabil ca mamica asta este foarte obosita si cresterea copilului o copleseste peste masura.
Daca zici ca a avut si probleme in trecut, probleme care inca o afecteaza, inseamna ca e destul de neplacuta situatia ei.
Stii ce as face eu? As aranja ca, de cateva ori pe luna, sa am eu grija pentru cateva ore de copilas. Sunteti rude apropiate si probabil ca puteti sa propuneti asta.
Poate reusesti sa ii implici si pe alti membri ai familiei si poate, daca are macar o data pe saptamana cateva ore numai pentru ea, se mai linisteste.
Chiar daca e rautacioasa cu voi, chiar daca o sa vedeti ca nu apreciaza gestul vostru si cine stie ce va spune, eu zic sa va ganditi la binele copilasului si sa ajutati si voi atat cat puteti!
si pentru o fata asa inimoasa! :-)
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
numeioana spune:
Denizel, ea are timp si pentru ea. De fiecare data cand merge la rude "uita" de copil. Nu se ridica sa aiba grija de el, desi stie ca micutul nu sta locului o secunda. Are pretentia sa se preocupe ceilalti de el si asa se intampla, pentru ca e un copil foarte frumos, simpatic si haios si toata lumea vrea sa-i ia in brate, sa se joace cu el... In week-end si seara in timpul saptamanii, mai au si bunicii grija de el, desi ea le reproseaza mereu ca pe ea n-o ajuta nimeni cu copilul.
Noi nu locuim in aceeasi localitate, de aceea mi-ar fi greu s-o ajut cu copilul, insa de cate ori sunt in preajma lor am grija de el.
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
denizel spune:
Of, mai bine nu mai spuneai Ioana draga...
Nici nu stiu ce sa mai spun...mi-e tare mila de bietul baietel...:-(((
O fi ea deprimata si afectata de chestii din trecut, da' e egoista si brutala (nu stiu, poate sunt semne ale vreunei boli...)
Cu sotul ei ati vorbit? El ce zice?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
cait spune:
Din pacate si eu am trait in direct acest blestem.Bunica mea si- blestemat copii inclusiv pe tatal meu.Din trei copii doi au murit si doar tatal meu mai est ein viata in schimb cand nu-i convine ei ceva incepe cu blesteme si altele.Si din pacate multe se rasfrang asupra asupra copiilor.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..