Raspunsuri - Pagina 4
Ramonika spune:
cred ca totul e o farsa. nu se poate asa ceva...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
columbiana spune:
ce nenorocit de post tv, si ce lepre de oameni; normal ar fi acum sa-i dea in judecata BOR pe cei care au pus mirsavia aia de trucaj pe post.
http://www.floriinro.ro/
Criss75 spune:
Mai stie cineva ceva despre acest caz? Nu am mai urmarit acest post, pentru ca realmente nu am rabdare.
Marilena12 spune:
Pai si Otv-ul si ziarele au lasat-o balta...poate i-a atentionat careva ca au sarit calul cu trimiterile la satanism si alte chestii sforaitoare, fara sa aiba habar ca o fac la adresa unui om cu o reputatie destul de greu de stirbit...ca altfel, cum s-ar explica abandonul unui asemenea subiect de senzatie??? N-ar fi pierdut OTV-ul asemenea sansa de ratting...never ever...
Mari
Natasa spune:
Eu nu pot sa cred ca cineva crede aberatiile de pe postul ala de hiene. Chiar aveti nevoie de "senzationalul" lor, altfel nu dormiti bine? Un individ ca Dan Diaconescu s-a imbogatit lasind toti dementii sa intre pe post (contra cost, evident) si voi ii sustineti uitindu-va la ei. Ar trebui inchis postul asta, e o rusine din toate punctele de vedere!
Marilena12 spune:
Nu cred ca sta cineva sa se uite la tampeniile otv-ului, poate accidental, butonand telecomanda, iti sare in ochi cate un titlu socant si astepti sa vezi a cui viata sau imagine mai este distrusa, ce interpretari aiurea se mai fac pe marginea vreunei sinucideri/ crime, etc. Si eu consider ca ar trebui inchis, profita la maxim de faptul ca au transformat astia calomnia in contraventie!
Mari
georgeone13 spune:
Si eu gasesc ca foarte normala ingrijorarea tuturor credinciosilor pentru un asemenea derapaj,insa i-as da crezare doamnei Mari,care pare buna prietena cu familia parintelui Motoc.
Frumoasele dansei aprecieri la adresa acestora duc spre concluzia ca intreg materialul prezentat la televiziunea OTV nu este altceva decat o mistificare grosolana,menita sa-si faca o popularitate(“rating” cum se spune in termenii lor)ieftina.
Ideea este confirmata si de o logica elementara, caci daca preotul ar fi spus de trei ori in biserica “Te lepezi de Hristos”,s-ar fi vazut consternarea pe fetele participantilor insa in realitate nu s-a petrecut asa ceva,deci este un trucaj josnic…..
In alta ordine de idei,o vecina de-a mea al carei are fiu lucreaza la OTV mi-a spus recent ca este foarte ingrijorata intrucat,in urma scandalurilor create de tot felul de emisiuni prin care s-au incalcat legile audiovizualului si drepturile omului(vezi reportajele cu tanarul care s-a sinucis)ar fi iminenta suspendarea licentei postului televiziunii OTV(are si restante de plata peste 100.000 euro amenzi).Iata deci care este “credibilitatea” acestui post TV!
Eu gasesc necesar ca astazi,mai mult ca oricand sa ne intarim credinta in Dumnezeu si sa rezistam incercarilor de a ne decredibiliza clerul si a ne departa de Biserica noastra ortodoxa,ultimul reazem in fata vicisitudinilor prezentului si a viitorului fericit al copiilor nostri !
Cezarina
xenocid spune:
quote:
Originally posted by georgeone13
Eu gasesc necesar ca astazi,mai mult ca oricand sa ne intarim credinta in Dumnezeu si sa rezistam incercarilor de a ne decredibiliza clerul si a ne departa de Biserica noastra ortodoxa,ultimul reazem in fata vicisitudinilor prezentului si a viitorului fericit al copiilor nostri !
Cezarina
Aoleooo cum suna pasajul asta...parca e de la Plenara Sfantului Sinod
kover spune:
nu am vazut emisiunea(NU ma uit la acest post)dar subscriu la cele spuse de liliana,ana stroe,natasa,:daca s-a difuzat pe OTV,nu cred o iota!
anda141 spune:
Eu nu stiu cine si de ce se uita la OTV. In afarade aberatii care de care mai rasarite nu e nimic bun. Chiar nu stiu cum rezista ca si televiziune...
Sa facem ceva pentru Sara