SOCANT!

SOCANT! | Autor: Criss75

Link direct la acest mesaj

Ieri, butonand telecomanda, am dat peste o secventa de-a dreptul socanta, la OTV se transmitea dintr-o biserica ortodoxa din Bucuresti un botez. Nimic anormal in aparenta, insa deasupra imaginilor scria cu litere mari "Botez in numele Satanei", si ceva de genul "Preoti cu chip de diavol".
Pare incredibil insa din pacate este adevarat. Ma intreb oare ce mai urmeaza, daca in biserici preotii boteaza copii in numele Satanei???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

intimplator am vazut si eu ieri...si mai socant este ca am auzit cum preotul inteba "te lepezi de Hristos??"

fara alta replica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Nu inteleg nimic. Pai de ce nu se ia atutudine asupra nebunilor si de ce nu isi face o "casa a Satanei" sa boteze...NU ACOLO

Multi nebuni pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Chiar ca socant. Cum se explica grozavia asta? Si cine erau parintii copilului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Doamne Fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Dumnezeule mare!!! Ce biserica era asta? Eu nu am vazut si nici nu am auzit de asa ceva. A ajuns diavolul sa-L izgoneasca pe Insusi Hristos din propria Lui Biserica... Sper sa se ia si masuri. As fi vrut sa vad si eu, poate mi-as fi dat seama despre ce biserica era vorba, sau ce preoti or fi fost aia, sau familia copilului...Saracul copilas!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

mi-a povestit si sotul meu ca a dat intamplator peste grozavia aia; a schimbat repede, socat.
spunea ceva ca la sfarsit ii punea sa scuipe crucea de 3 ori, totul era exact pe dos, ceva ingrozitor.
el intelesese ca e vorba despre o cununie.
ce se intampla oare cu oameni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Parca nu-mi vine sa cred ca se pot face astfel de ritualuri in Sfanta Biserica!! Chiar ca e de-a dreptul socant.
Si preotii aia cu "chip de diavol" ce fel de straie purtau?? Biserica Ortodoxa oare o fi avand idee de ce s-a intamplat in acel lacas de cult??
Doamne, e de-a dreptul ingrozitor...
Si acum, ma gandesc, cu ce-o fi gresit copilasul ala, ca oamenii din jurul lui nu'sh prea "dusi la biserica"?

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am vazut si eu...Doamne fereste!!!!
Si cu cel care a zis ca s-a lepadat,ce s-a intamplat????

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel17+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Dar in ce context transmiteau asta cei de la OTV? Comentau asta sau o priveau ca pe ceva innedit?

Si, incep si eu ca bunica-mea, de aia ne da Dumnezeu atatea greutati: secete, inundatii, cutremure, razboaie.

Mergi la inceput