FIV 121
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
cellu spune:
Fetelor, tot eu
Scuze, pt pag 7, cred ca eu am labartat-o!
Am facut un mic si am venit la voi.
Multumesc de primire
AncaWish, Nusy, Pussi, MOana, Dream, AdradaP, Madalina28, Aldolina Magaduta, Rami73
Pt ca vorbiti de Utrogestan, ma bag si eu: Dr mi-a prescris pt sustinere : 8capsule/zi ,asa cum am vazut ca a scris si DREAM1971. (Eu le iau aprox. la 6 ore)la distanta de mese, vaginal nu prea le prefer, desi mi-a spus sa le iau, in functie de cum le suport. In plus, mai iau Cicloprogynova 3tb/zi - numai cele albe si 1tb Aspenter la doua zile. Iar de la ultima sangerare 1 fiola de Gravibinon, intramuscular, la 7 zile. Si, bineinteles, vitamine.
Inainte de ET, am intrebat Dr. daca sa fac rost de injectii cu Progesteron si mi-a spus ca voi lua doza maxima admisa de pogesteron, dupa ET, iar daca organismul nu asimileaza, pot sa fac orice injectie.... si cred ca avut dreptate.
Mi-a mai spus ca Utorgestanul romanesc este hormon natural, in comparatie cu Progesteronul injectabil.
Fetelor, care va pregatiti de histeroscopie, va urez curaj, eu am tremurat cu o saptamana inainte, am facut-o cu anestezie generala, la o clinica particulara si mi-a fost rau dupa. Nici rezultatul n-a fost bun.
Poate cu anestezie locala e mai bine, poate Monseniorul e mai bun decat altii, poate va rezolva problema din prima! Oricum, e importanta. Va tin pumnii!
ANCA WISH si eu am avut Ureaplasma pozitiv, chiar inainte de ET. La mine, in schimb, a fost o revenire (a treia). Tb sa faci tratament + sotul, in functie de antibiograma. Important - si in functie de antibiograma lui, la noi sensibilitatile la antibiotic erau diferite.
NUSY, esti norocoasa ca nu ti-a revenit!
Referitor la CMV si eu am anticorpi (IgG), iar Dr. a zis ca e mai bine ca am. Deci, e de bine.
DREAM1971, multumesc mult de mesaj. Acum, ma gandesc ca n-am luat toate datele despre BB, de la ultima eco. Sper ca mi-ar fi zis daca ar fi fost ceva in neregula. Dar la urmatoarea eco sigur, am grija!
Saptamana viitoare, joi!
La eco, m-a chemat in fiecare saptamana.
ANDRADAP, bafta la sofat! (eu sunt pe tusa, pe titinica mea o conduce Mr Cellu ca e mai econoama decat a lui, ca mine!) Ma regasesc in planurile tale, exact asa mi-am propus si eu in timpul celor 2 sapt. de asteptare a rezultatului. Imi ziceam, daca nu reusesc; curs de dans, (Pe Mr Cellu nu l-am convins sa vina cu mine) alergat, zugravit, bani pe pantofi, fac numai ce-mi place!Bravo!
DANAP deie DD sa-ti lase natural, un !
ANDRAO, bafta la foliculasi
AUREL-CRIS, bafta si tie,
Va pe toate!
P.S. Fetelor, mai vreau sa scriu ceva. Una dintre cauzele hiperstimularii mele, (am discutat si cu o Dr genetician rezident) cred ca a fost ca eu nu m-am hranit cu proteine.
Voi ati postat pe prima pag. la Recomandari, dar eu care nu mananc deloc carne, decat peste, nu am tinut cont. Deci, oragnismul meu nu avea nici o rezerva proteica (de vreo 12 ani) si nici eu, dupa ET, n-am adus decat peste in alimetatie. Nu ma intrebati acum, ca as manca si pietre! In fiecare zi inghit "proteine" pt BB.
Cred ca tb sa tinem cont si de acest lucru!
Cellu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dream1971 spune:
Cellu probabil am facut o greseala cand am spus 8 utrogestan pe zi. Scuze. Intotdeauna am luat 2x100mg sau mai nou 1x 200 mg la fiecare 8 ore. La primul FIV nu am respectat cu strictete intervalul de 8 ore dar acum dr m-a sfatuit sa caut sa-l respect cu o eroare nu mai mare de jumatate de ora.
Eu am mancat carne zilnic si tot degeaba. Nu ai avut foliculi multi? Eu cred ca am facut hiperstimulare din cauza nr mare de foliculi si a dozei ceva mai mari de pregnyl fata de prima data. In afara de utrogestan si vitamine eu nu iau nimic iar ecografie fac tot saptamanal.
Dream 9+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Cellu felicitari pentru faptul ca ai reusit sa scapi de hiperstimulare si bine a-ti venit acasa! Cum e bebe, l-ai vazut la eco??? I-mi pare rau pentru ce a patit pisoiul tau, saracul de el. Cum se mai simte??? Al meu, ca ma intrebai pe unde este, e la pag.30 si este cocotat pe tastatura calculatorului, e negru cu alb. Oricum mai sunt doar doua zile in care se poate vota, pentru ca la 1.06. se va alege castigatorul. El este in top 10 din sutele de pisici din concurs, asta datorita voturilor voastre!Va multumesc la toate!
Madalina28 nu stiu ce sa zic, ma simt bine deocamdata, nu am nici un fel de semne. Am sanii mariti ca deobicei in perioada asta, deci nimic deosebit si de ieri(z20) am inceput sa am usoare intepaturi prin burtica, asa ca, nu stiu!! Ma bucur doar ca nu am inca pete, dar nici astea nu pot fi foarte concludente. Tu cum te simti????
AndradaP., Zouzounaki va multumesc pentru incurajari!
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.30 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
nusy, rubia,carry sa va dea DD multa putere de a trece peste si de a incepe o noua lupta pana la reusita!
Onutza, Danutza- fetele !
cellu-totul e bine cand se termina cu bine! Relaxare!
madalina -mai e un pic!
dream- sarcina usoara--- stai cumintica acasa!
AndraO-eu maine am prima eco... ziua 7...ce-o vrea DD.tin pumnii in continuare!
aurel_cris-sa dea DD ca peste 2 sapt. si ceva sa ai un rezultat de panou!
Delia-Bafta multa! Sa iei examenul cu brio! Si pe urma se uda carnetul da!!??
ioana tugs- pe cand rezultatul la IA?? Ceva semne??
rami,moni, aldolina...zouzou, pusii...si am obosit..scuze daca nu scriu toate fetele dar sunteti muulte!!
Fetelor...unele ma intrebati de punctie...sunt constienta ca vine sapt. viit. dar vb. Oanei...parca e vb. de altcineva nu de mine!
Deja nu mai suport injectiile...sunt un cosmar pt. mine...uit in ce parte treb. sa fac diphe...apoi gonalul..offfff...
Nu mai zic ca la acupunctura am rugat dr. sa-mi puna ace si pt . uter..si ghiciti...mi-a umplut zona din jurul buricului de ace!Ca nu era ea ciuruita destul!!Dar macar sa fie pt. o cauza nobila tot efortul...ca zau daca ma supar!
Eu desi am facut doar 2 sedinte de acupunctura...deja nu ma mai trezesc asa des... ma trezesc mai relaxata..si reusesc sa vad viata mai in roz- caci o vedeam un pic cam neagra... Acum imi educ creierul sa se gandeasca numai la lucruri frumoase...zambesc pe strada...incerc sa ma binedispun!Mi-am mai cumparat marti 5 fiole de diphe caci nu mai aveam...( era chiar liniste pe acolo...e adevarat ca eu am ajuns pe la 9,30 ).Maine eco...cum am mai zis..dar eu imi simt deja ovarele...cel putin pe dreptul..pe care i-l stiu mai productiv!Mie mi-este frica sa nu fie multe chisturi dintre ele... si foliculi buni sa fie putini...dar om trai si om vedea( eu am ovare micropolichistice)...
va pup pe toate...
dany
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
DANYALO vi si tu miine la echo la 7,30????
CELLU merci pup mamica si burticuta sa se ia si la mine
melutzica spune:
Buna seara fetelor
OANA si Dumnezeu sa-ti ajute in tot ceea ce faci ca tare tare frumos mai vorbesti, iar cuvintele tale merg direct la suflet
ca sin un balsam pe rana
Cellu,bine ai venit acasa, sanatate maxima iti doresc si sa ai grija de tine si de comoara ta
Rami,mi-ai rugat sa-l intreb pe medicul meu de ce m-a pus sa fac analizele hormonale DHEAS,testosteronul si androstendion.Deci nu eram cazul la mine cel putin sa fiu suspecta de ceva, dupa sau inainte de FIV ,ci pur si simplu ,acesti hormoni pot avea vaolri crscute in urma FIV si se recomanda aici ca rutina controlul lor in urma FIVului.Atata tot si nimic mai mult,iar tie iti doresc numai bine
nusy,rubia,carry,cate o floricica pt fiecare si un pupic sa treca supararea
Eu inca nu m-am hotarat ce fac mai departe,daca mai incerc sau nu,deocamdata imi fac analizele care mi le-a mai cerut medicul si anume analizele endocrinilogice care le-am facut ieri inclusiv o ecografie la tiroida care a iesit perfect si asa trec de la o zi la alta cu zambetul pe buze si liniste in suflet
Pupici dulci la toata fara exceptie
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
nusy spune:
Melu: Eu te sfatuiesc sa mai incerci unul...stii statisticile...ca ,de obicei ,al doilea e norocos. La primul abia invata organismul ce si cum...e mai mult "tatonare".Dar,poate ai sanse si natural...
Cellu: multumiri pentru ca ai scris tratamentul tau de sustinere
Dream: n-am stiut ca trebuie luate fix la opt ore.Data viitoare voi avea grija.
Dany: sa vii maine cu vesti bune!Mai ai putin....
Nusy
melutzica spune:
Nusy,,mda,tot asta aud peste tot..ca la primul e mai mult tatonare si ca abia de la nr 2 cresc sansele etc..insa...stiu si eu..parca nu ma trage sufletul in directia aia,desi sunt o fire fff optimista si cred mereu ca totul va fi bine.Ma simt acum insa fff bine asa cum sunt...si nu mai simt nevoia DISPERATA cum zicea Oana de a avea un bebe.Referitor la ramas pe cale naturala dupa FIV cred ca se poate intampla ,la cele unde parte feminina are problemutze,la noi ,barbatelul meu e cu astenoteratozoosperimie...deci...sanse multtttttt mai putineeeee pana la aproape deloc caci, gigei desi exista sunt lenesi de numa sau decedati la datorie
,dar..viatza e frumoasa asa cum e si mergem inainte.Pupicei dulci
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
rami 73 spune:
Melu, multumesc frumos ca nu ai uitat sa intrebi de analize. Este exact cum am citit si eu, ca aceste valori pot creste in urma FIV-ului...oare la mine de asta or fi fost putin crescute ? Probabil, dar si pe fondul unei anumite predispozitii, zic eu.
In orice caz iti urez bun venit in Clubul Relaxatelor ! Se mai inscrie cineva ?
Dany, ma bucur ca esti mai odihnita, e f. important. Ce conteaza niste intepaturi in plus in burtica, abia esti mai sexi. Te rog sa vii maine la raport cu vesti BUNE !
La fel si tu, AurelCris !
Andrada, am uitat sa-ti spun, BAFTA la examenul de soferita ! Cred ca dupa ce o sa-l iei, o sa uiti de alergari.
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
luck spune:
CELLU ma bucur din suflet ca esti mai bine , bine ai venit acasa si sa ai grija mare de tine si de
PUSSI mi-ai dat o veste tare buna cu inhibarea ta cu AC , aveam impresia ca sunt singura cu asta pt ca de cand va citesc pe forum nu-mi aminteam sa fii intalnit asa ceva
MARRINA multumesc
ZOUZOUNAKIdedicatiile tale au fost deosebite
luck