FIV 121
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
sunshine4ever spune:
Andrao sa ai mult mult succes, sa te ajute DD sa fie cu rezultat pozitiv
in asteptarea unui ingeras
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rami 73 spune:
Celluuuuu, ce bine-mi pare ca te "vad" si esti mai bine ! Hai ca ce-a fost mai greu a trecut, poate ca de acum urmeaza partea frumoasa a vietii de graviduta...
Oana, mai stii ce ziceam acum vreo 2 luni apropo de analize ? Dar important e ca fac bine la "pisic".
Apropo, m-as baga si eu la o histero, ca pe asta n-am incercat-o niciodata si vad ca e la moda.
Poate facem un trio cu Andrada.
DanaP, tare mult ma bucur ca ai mai dat un semn de viata ! Mai, dar ce fata harnicuta, ai facut deja si laparo si mai ales ti-ai reparat trompita !!! Bravo ! Stiu ca tu ramaneai usor inainte, poate te ajuta DD si poti pastra sarcina
Marrina, lasa ca o sa vina vremea distractiei si pentru tine.
AncaWish, m-am uitat la pozele tale, ce finuta frumoasa ai , iar despre nasica ce sa mai vorbim...
si modesta pe deasupra !
Aldolina, AurelCris, Mada28, Zouzou, Nusyca
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
M Oana spune:
Rami gandul ca n-am facut PAP niciodata, dar de FIV am fost in stare sa ma apuc, imi dadea fiori.
Dar acum sunt posesoarea unui PAP categoria I, ceea ce nu ma face mai fertila, dar ma face tare mandra de interiorul meu..........
Cat despre toate analizele cu "anti" (lupic, fosfolipidic.....) pai si la acest capitol, am fost in stare sa iau tromboass vreo 2 cutii, dar nu stiam cum stau la capitolul coagulare, ceea ce e cam pe invers.
Macar acum arat si eu niste analize medicilor si cer sa fiu tratata dupa ele, ca merit.........
Da, in ianuarie 2007 nu era deloc la moda, dar se pare ca histeroscopia e "la piece de resistance" pentru sezonul de toamna 2007.
Andrada.P spune:
Oana, Rami gata, facem gasca de histero si poate facem si intalneala de histero ca sa variem
Oana de alergat alerg in Herastrau, unde in alta parte. De fapt mai mult pe langa. ies la 6 jumate si ma intorc la 7 ca sa plec la servici. Daca vrei mai tarziu, incercam in week end desi e cald incepand cu 7. Oricum, mi-ar face mare placere sa alergam impreuna. Cu dansurile, mi-a promis al meu ca merge cu mine daca iau examenul de sofat de vineri. Putin probabil sa-l iau asa ca... oricum, hai sa ne interesam si sa gasim un loc si vedem noi cum e si cu partea masculina
Ramica nu e rau sa faci o histero! Asa, ca sa stai linistita. Cu biletele alea nu se aude nimic (am cautat eu pe net ieri sau alaltaieri ca nu mai am rabdare sa le stiu la mine in buzunar!)
Andrada
madalina28 spune:
Oana eu cred ca era la moda histeroscopia si toamna-iarna trecuta,eu una am facut 2 interval de o luna una fata de cealalta,la ambele m-a chemat Monseniorul,dar probabil ati ignorat-o voi de frica.Mie si cand mi-a intocmit Ana dosarelul pt Fiv m-a intrebat de ea.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
M Oana spune:
Madalina la Monsenior e deja un clasicism aceasta histeroscopie, dar noi, astea 3, ne lasam mai greu convinse si se pare ca dupa ceva esecuri am inceput sa vedem si noi ca fara "piesa" asta nu se poa'.
Daca ai 2 la activ, inseamna ca avem de unde sa ne inspiram si sa ne pregatim teoretic, poate ne mai luminezi si pe noi, astea ifosatele, care abia acum aducem in prim plan aceasta procedura.
Iti imaginezi ca si Ana si Flori si Monseniorul au tot insistat la capitolul histeroscopie, dar nu aveam eu urechi pentru asa ceva si am tot schimbat frumos subiectul. Daca sarcina nu se oprea scapam, dar cum s-a oprit, a trebuit sa-mi desfund auzul............
Andrada tot respectul pentru efortul tau, eu cred ca as conduce pana in Herastrau, apoi m-as culca pe iarba si m-as bucura de ciripitul pasarelelor si de florile din jur....... Da' la cat de slaba esti, mama draga, sper ca dupa efortul asta, te hranesti considerabil.
Cu dansurile, zau ca raman pe lumea asta cel putin pana imi fac damblaua si fac cativa ani cursuri de toate dansurile posibile, ca prea am niste regrete amarnice la acest capitol. Dar de cand ma stiu nu pot dansa decat in zilele 1-14 si atunci fara prea mult efort, ca storcesc foliculii........
Moniland spune:
Cellu, ma bucur ca esti acasa. Nicaieri nu-i mai bine ca acasa.
Marrina, deci e clar. 6 utrogestan/zi e doza ideala.
Andrao, mie la prima eco de stimulare imi zicea dr. ca pot sa mai apara foliculi. Si mi-au si aparut, chiar daca nu vroiam, de erau ca o armata. Deci in august sunt in concediu. Asta inseamna ca ori incep acum ca sa termin in iulie, ori incep in septembrie . Azi e ziua 6 de cm asta inseamna sa incep cam peste 2 saptamani. Of,of,.. Oricum am o saptamana sa ma gandesc. poate aerul de la turci imi va prii si voi lua cea mai buna decizie. Dar parca nu am chef sa ma injectez .
Monica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
Vroiam sa va spun ca tocmai am aflat de o reusita la Fiv a unei cunostinte care nu a facut progesteron injectabil.I-a fost recomandat 6 ultrogestan pe zi,cite un scobutil supozitoare in caz de nevoie si no-spa,Fiv reusit din prima cu Niculescu si Cocei.Eu cred ca tine mult si de organismul fiecaruia,plus noroc,sunt curioasa eu ce noroc voi avea
DREAM multumesc,ai grija de tine pe burticuta
RAMI ,merci
PUSSI pe unde umblati??la toate fetele
DORIS_71 spune:
CELLU bine ai venit acasa.
MARRINA scuse dar nu am vazut raspunsul tau. Eu am ovulat dar nu am raspuns asa bine la stimulare din cauza decapeptrylului care mi-a bagat ovarele prea tare repaus. Eu in ziua a 10-a de la stimulare si in ziua a15-a de la CM aveam un folicul de 18 pe un ovar si alte 2 chestii micute pe altul. toate FIV-oasele.
rami 73 spune:
Andraduta, nici eu nu stiu mare lucru despre concert decat ca se tine la Romexpo si e in ultima seara a unui festival rock, unde vor canta si trupe romanesti.
Ca sa revin la subiect eu pe 26.06 sunt programata la Monsenior si sa vedem ce zice de histero, dar cand o sa auda ca n-am facut-o si am un FIV nereusit sigur ma baga in camera de "tortura"
Zilele 7-14 vor pica pe la inceputul lui iulie, deci cred ca tu si Oana o faceti inaintea mea.
Abia astept sa-mi povestiti impresiile
Cat despre jogging, subscriu la ce a zis Oana, nimic nu-i mai frumos decat a STA in mijlocul naturii Mooaaaama, tu alergi la 6 dimineata ?
Eu cand ma scol la 8 mi se pare ca am realizat o mare performanta. Dar la cate alergari fac zilnic intre parter si mansarda nu-mi mai trebuie altele. La dansuri insa m-as baga si eu, stii tu un loc in sensul asta ?
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean