Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

FELICITARI!!! nemary .
Sa ai un sanatos tun, iar pana atunci, o sarcina usoara usoara, cu nici un fel de probleme si o nastere, la fel de usoara !!!
Ai marea onoare sa fii prima de la capitolul asta . Sa speram ca ne vom molipsi toate!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Hai bebe, vino la mami !

Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

FELICITARI NEWMARY
Sa ai grija de tine, mai ales ca sunteti doi acum (sau mai multi) si sa iti dea Dumnezeu o sarcina fara probleme si un Bbsanatos tun!
Pupici la toate fetele!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

namary, felicitari!!!!
lasa indoielile, ca in cateva luni vine

http://tt.lilypie.com/nM7Np3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Jasmin012 felicitari pt baietel si iti doresc sa fie cumintel in continuare. Sa nu joace fotbal in urmatoarele luni.

Ai grija de voi.

Avand in vedere ca am avut primul meu test de ovulatie II nu am facut nimik .
Rushinica mare.
Nu stiu cum poate veni fara
Sunt fff , si

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Elly, multumesc, iti doresc si tie ce mi-am dorit si eu si ce am acum: multasteptatul bebe. Micutul e cuminte, nu mi-a facut probleme, iar celebrul Iosup nu a avut nimic de obiectat in privinta lui. Va doresc la toate sa ramineti si de cite ore mergeti la medic sa vi se spuna numai de bine si sa nasteti cilasi sanatosi si frumosi. In ce priveste boacana ta, poti incerca si azi. Sotul tau e pe-acolo? Daca da, nu mai astepta. Nu e timpul pierdut nici azi, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

elly, de ce nu ai aseara?
te rog nu mai fi suparata pt ca si azi e o zi.

te pup si iti doresc sa o iei pe urmele mele si peste 2 sapt. sa ne spui ca ai mai vazut II liniute.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Buna, fetelor!

Newmary, FELICITARI! In sfarsit ai devenit ! Uau, ce frumos!

Jasmin012, felicitari pentru baietel!

Fetelor, am scris si eu un mesaj pe prima pagina si nu mi-a raspuns nimeni . Va rog, dati-mi si mie un sfat! la toate!

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Eheee... vad ca incep sa apara !
Nemary, nu iti mai face griji, nu cauta semne ca oricum pot fi inselatoare, daca se vede a 2-a liniuta e clar! FELICITARI din toata inima! Stai linistita, eventual mergi la dr sa iti faca o eco pet confirmare!
Elly, ce rau imi pare ca tocmai aseara n-am intrat (eu tot verific ce e nou pe-aici, dar aseara am fost la dentist si am ajuns acasa pe la 10 ...) Da, e posibil sa ovulaezi azi, deseara, daca acum nu il ai pe sot prin preajma, si nu iti pierde speranta, ca nu se stie niciodata! Oricum, priveste partea buna: e primul test de ovulatie pozitiv, vor mai fi si altele, si atunci vei sti cand sa actionezi!
Lau, bafta sa iti iasa bine analizele ! Si cine stie, poate, poate...
Jasmine, sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare si sanatos! Eu, tot pe-aici (in virtutea inertiei , cred ) Dau si raportul: z 2!
Ruxandrada, si tu esti profa de romana? Stiu cum e perioada asta, mai ales daca ai clase terminale! Dar nu-i nimic, important e sa te "destresezi" de gandul la bb si sa iti faci totusi timp pt ! Nasa mea a ramas gravi tocmai intr-o perioada extem de stresanta, cand mama ei era la spital... asa ca .. nu se stie!
Felicia20 bine ai venit la subiectul nostru! Cand ai facut monitorizare dupa stimulare cu closty, endometrul era bun? Ca daca da, e bine, de la closty foliculii cresc grasi si frumosi, deci ai sanse! (stiu fete care au ramas in urma stimularii).Mie, din pacate mi-a afectat rau endometrul, asa ca o sa tre pe stimulare cu menogon, in toamna, probabil... Iar daca reusiti sa si plecati in concediu in perioada ovulatiei, sansele sunt f mari!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Multumesc Felicia pentru raspuns. Din pacate nu stiu cum era endometrul la monitorizare (la laparoscopie stiu ca mi-a spus ca nu am endometrioza - altceva legat de endrometrul meu nu stiu), discutam doar de foliculi, cum sunt, daca cresc, daca se sparg etc. Dar o s-o intreb luna urmatoare si de endometru.

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Felicia, Nemary va multumesc frumos pentru incurajari

Elly

Mergi la inceput