administratorilor DC-ului !
Raspunsuri - Pagina 2
ManyHope spune:
"Vanuatu" zici?
Trebuie sa fie frumos p-acolo, da se vede mai nene Daraele ca locuiesti foaaaarte departe de plaiurile mioritice, de vreme ce sai talica cu 'silogisme' d-astea, cum ca careva ar avea in plan au intentie "a muta" pe nu stiu cine de nu stiu unde...
Oricum io te salut si-ti doresc... bine!
ManyHope spune:
quote:
Originally posted by fdoina
nu exista intamplari Many hope
Serios? Cele care "se intampla uneori" nu sunt "intamplari"? "nu exista" cele ce "se intampla"? ai editat cumva ce ai scris mai inainte? sau nu pricep eu nuantzele limbii romanesti ?
sau vrei tu sa ai ultimul cuvant cu orice pret? (tu aidoma...altei persoane?!) = poftim, daca asta e, io ti-l cedez, n-am nici o problema in sensul asta sa sti, da nu-mi veni cu copilarii d-astea te rog, ci spune-mi clar ca vrei tu sa ramaie ca tine si asa o las !
fdoina spune:
quote:
Originally posted by fdoina
uneori se intampla ca afland de moartea altora imi aduc aminte ca nici eu nu sunt nemuritor
Many, vad ca am ajuns la analiza pe text
am zis ca se intampla in acelasi sens in care zic francezii il arrive de sau englezii it's happening fara ca asta sa aiba mare lucru in comun cu ceea ce indeobste numim "intamplare"...in romana, au amandoua aceeasi radacina lexicala, dar semantic eu zic ca e o diferenta enorma intre substantiv si verb
ma rog
(adica nu ma rog, ci in sfarsit)
de fapt voiam sa-ti spun ca-ti las tie ultimul cuvant
Marilena12 spune:
Mai fetelor, nu va suparati! Acum fiecare are parerile lui, fiecare dintre voi are dreptate pe bucata lui!
Ideea era cred, nu sa ii indepartam pe cei plecati dintre noi, nici sa nu ne mai rugam pentru ei, avem aici topic la care ne rugam impreuna, nici "sa-i aruncam" din sufletele noastre...
Eu insa, vad altfel "Sufletul credintei". Aici este loc pentru toti si pentru orice discutie/subiect din sfera spiritualului/ teologiei.
Este loc si pentru cei adormiti, pentru pomenirea lor, insa nu ar fi bine sa transformam forumul in pagina de anunturi funerare, genul: "A murit cutare". Am vazut acest gen de anunturi privind persoane publice la "Discutii diverse", poate ca ar trebui sa fie si un astfel de topic deschis.
Bun, daca vrem sa vorbim despre ierurgia de inmormantare, despre ceea ce se cuvine a se face, despre Sfintele Taine, este minunat, vorbim. Daca vrem sa ajutam cu rugaciuni sufletul plecat dintre noi si cu sprijin moral pe cel care a pierdut pe cineva, da, este crestineste sa o facem.
Insa este o diferenta clara intre un necrolog, un anunt, precum "Jana Gheorghiu nu mai este printre noi" si dorinta de a deschide o discutie de suport moral, genul "A murit mama, cum voi putea trai fara ea?", nu?
Eu cred ca la asta se gandea Many Hope cand a deschis topicul.
Sau cel putin asta am inteles eu.
Nora, imi pare rau ca mamica ta sufera, sa o ajute Domnul sa se vindece, pentru dragostea voastra.
Mari
conchita spune:
quote:
Originally posted by Nora
Mama a fost operata de curand de o tumora cerebrala maligna, perspectivele sunt sumbre, in curand incepe chimioterapia...
Marea speranta ne este in Dumnezeu.
ma rog si eu pentru insanatosirea mamei tale, Doamne ajuta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Nora spune:
Multumesc tuturor pentru gandurile bune.
Aseara am fost foarte suparata citind in special cuvintele acestea, scrise de Manyhope:
"... ai tu impresie ca extinzandu-ti supararea ce naturalo ai in situatia ta, pana si asupra prapaditului meu de subiect...si asa neimportant chiar si pentru mine, ai impresie ca-tzi faci vreun bine tu tzie? sau ai impresie ca te ajutzi pentru lupta ce-o ai de dus impreuna cu mama ta? cruta-te mai de suparare si de indignare, ca nu-ti face bine!...sau daca ai tu impresie ca-tzi ajuta asta...pai iata-ma! da cu oua clocite si cu rosii cate vrei inspre mine! eu zic c-am sa duc si n-am sa ma supar! (...asa zic eu, dar sa vedem, poate ma insel, insa merita incercat!)"
Cine ma cunoaste de pe acest forum banuiesc ca stie ca am vorbit foarte putin despre necazurile mele, chiar nu simt nevoia sa ma expun excesiv cum nu o fac nici in alte situatii.
Asa ca ideea de oua clocite, indignare, extinderea supararii, necesitatea de a ma cruta...brr...
Am spus doar ca subiectul imi pare cinic si asta dintr-un punct de vedere personal, nu sunt obiectiva, probabil nu pot fi.
O zi buna si sanatate va doresc, tuturor.
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
ManyHope spune:
Hei Nora !
Ma iarta ca te-am suparat! Discutia asta NU am deschis-o inadins "impotriva ta", presupun ca macar atata lucru reiese totusi... doar "s-a intamplat" probabil ca ce-am pus si eu de la mine la un moment dat pe aici, sa nu se potrivesca absolut deloc cu situatia prin care treci tu.
(Sa sti ca eu continui sa consider ca a-ti adauga inca suparare peste supararea ce-a venit peste tine, deloc nu-ti face bine in momentul asta...pe mine in situatiile cand un subiect ma irita, pur si simplu il ocolesc, insa tu...)
Scuze, iarasi Nora si
S A N A T A T E !