tauroaice(22)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabi_K spune:
eu le dau oscillococcinum (cate o jumatate de tub odata pe saptamana), in tot timpul anului scolar, dar daca cumva racesc, mai completam si cu altele. Cand nu merge altfel, mai bagam si o tura de antibiotic.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
anangel_lexi spune:
Mihagab, chiar ca ai amintiri neplacute de la vaccinul de 1 an. Sper sa nu patim la fel, ca Maria e cam sperioasa. Si se agata cu disperare de mine.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
mihagab spune:
Mersi Gabi pentru info,o sa caut detalii, ma gandisem si eu demult la oscilo dar mereu am amanat..timpul bate-l vina..ori varsta,hmmm???
GABRIELA si DENISA( 01.06.2004)
Gabi_K spune:
off nu-mi pomeni de varsta... anul acesta am trecut de pragul shocant de 40...:(
poze
Totul despre alaptat!
mihagab spune:
Gabika,sa traiesti si sa fii sanatoasa, ca nu conteaza varsta, ca doar avem sufletul tanar :) si apoi mai am si eu o juma' de an si te ajung din urma...da' nu ma las!!
mihagab spune:
Lexi nu te gandi, mamica, la rele..Doamne fereste!!La noi s-o fi intamplat din cauza stresului sau nu,cine stie..Eu am nascut-o si cu o alta problema, poate ca asa a fost sa fie pur si simplu,nimeni nu-ti da un raspuns concret, de ce si cum si care ar fi motivele..
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by mihagab
Gabika,sa traiesti si sa fii sanatoasa, ca nu conteaza varsta, ca doar avem sufletul tanar :) si apoi mai am si eu o juma' de an si te ajung din urma...da' nu ma las!!
nici io nu ma las:))) oricum, copiii ne intineresc:)))
poze
Totul despre alaptat!
gabitz78 spune:
hello!
ma mai tineti minte?
sunt in vizita la socrii si am profitat de ocazie sa intru sa va salut!
noi suntem bine, stef are mucisori, dar in rest e bine. burtica creste o data cu tara..dar mai am nitel...
va pup.
anangel_lexi spune:
Gabitz si noi te pupam si sa ne tii la curent cu evenimntele ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)