tauroaice(22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La multi ani Mariei, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si fericita!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim mult pentru urari!

Fetelor, haideti toate cu tot cu copii la un de sampanie sau un si o felie de ! E sarbatoare mare azi la noi in familie!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Gataaaa,venim,dar sa faci si focul in soba...nu stiu daca la Oradea ploua ca la noi,dar rece cred ca e peste tot...Sa aveti distractie placuta!!!

GABRIELA si DENISA( 01.06.2004)

Mergi la inceput

e soare, asa a fost si eri, dar e cam rece la noi:(
Lexi, cum ati sarbatorit ieri?

poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

... cu intarziere..

Maria

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Multumim mult pentru urari!
Am sarbatorit foarte frumos iar Maria s-a simtit bine!
Poze aici
Aseara m-am intors din Delta, unde am fost cu firma la un team-building. Am plecat vineri si ne-am intors ieri seara. A fost absolut superb dar imi pare tare rau ca nu am putut sa-mi iau si familia. Sper ca la vara sa facem si noi concediul acolo!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Am lipsit cateva zile caci bubulina a facut rosu in gat cu kilometri de mucisori..:( Evident ca i s-a prescris antibiotic pe care nu i l-am dat,am ramas pe efferalgan, dr.Mom siropel si Tantum verde spray..ce alte sfaturi aveti??? Are 3,3 ani si nu a facut febra deloc..pupici

Mergi la inceput

Mihagab, insanatosire grabnica mcutei!
Noi aseara i-am facut Mariei vaccinul de 1 an. Nu a plans decat in cabinet. In rest a fost cumintica, a papat bine si a dormit si mai bine!

Mergi la inceput

Lexi, vazut pozele, sunteti tare draguti, inca mai salivez dupa tort:))))
Gabi, multa sanatate fetei. Ceva homeopatic n-ai incercat?

poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Bblina e mai bine,am dus-o iar la gradi,e foarte in verva cand e vorba de copii..i-am mai cumparat ieri niste pastile cu propolis si vitamina C...oare cum s-o chema ceea ce fac eu acum...????automedicatie???Principalul e ca e mai bine,dar am de gand sa-i mai fac totusi un exudat faringian sa fiu sigura..
Lexi,bravo micutei ca a fost cumintica si n-a facut nici febra..Uff, eu am amintiri neplacute in ceea ce priveste vaccinul de 1 an..la 2 saptamani dupa i-au aparut niste pete ,de fapt o decolorare a pielii,care ulterior s-a dovedit a fi vitiligo...??? Pare-se declansat de stresul provocat de vaccinare...:(
Gabika,la ce medicament homeopat te gandeai?? Pls detalii!

Mergi la inceput