Suceava - 18

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Eveline, multa sanatate Biancai! Sper sa rezolvi si cu lucrarea...

Buna dimineata, fetelor!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

ev, multa sanatate Biancai...
si daca tot ai fost (poate) colega cu sotu' la master...poate-oi fi colega si cu mine la Burdujeni! azi sunt "batuta-n cap" la propriu, nu la figurat...mi-am spart capul azi la cabinet, in timpul furtunii...mi-a cazut un geam in cap! unul mic de 1,5m lungime...ufff...accident de munca, nu? :)
eh, am scapat cu bine, noroc de-un dulap care-a mai amortizat caderea... daca inca mai stau sa scriu pe forum inseamna ca-s (aproape) ok
va pup

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Vai, Emushi, imi pare rau de ce-ai patit! Refacere rapida!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

fetele cochetele, dau eu cafeaua astazi !

em, ce faci, ti-e mai bine ? cred ca am sa vorbesc cu fetele, sa iti luam o casca de santierist cadou de ziua ta !

iese cineva la plimbare ?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

fetele, nu ma pot abtine, iaca un articol din "Dilema" pe care tocmai l-am citit si mi se pare taaaaare :

Vintila MIHAILESCU | ...hai-hui.ro
Ruralii si Urbea

– Nu vreau suc adevaraaaaat! – tipa fetita, cit o tin plaminii.
– Nu e, mama, suc adevarat, e Fanta, de care iti place tie – incearca sa o linisteasca mama.
– Ma minti, miroase a suc natural! – replica fetita, fara drept de apel, si se intoarce hotarita cu spatele la oroarea din paharul pe care i-l întinde maica-sa.
Ultima data ne intilnisem cu familia B. la tara, la bunici. Atunci incercau sa-i dea fetitei lor de trei ani lapte de la vaca, dar n-au avut mai mult succes decit acum. Fetita a luat, vesela, o gura, apoi a scuipat-o ingrozita: Pute! – a mai apucat ea sa exclame inainte de a izbucni în lacrimi.

Am aflat zilele trecute ca vecinii nostri croati au dresat albinele sa recunoasca minele. Le-au pus mincare pe niste mine ramase din razboi si astfel le-au invatat sa asocieze mirosul de nitrotoluen al minelor cu acela de mincare. Simplu: de cite ori le miroase albinelor a mine anti-tanc sau mai stiu eu de care, pac! se asaza pe ele si asteapta papa bun!

„In jurul meu se-ntinde cimpul in toata oroarea sa, nesfirsita intindere de plictiseala si clorofila in care se infasoara zi si noapte Ruralii... covoarele paduchioase ale pasunilor, rogojinile de graminee comestibile, tufele scirbos paroase ale paduricilor, erectia obscena a copacilor inalti... Ah! tacerea cimpiei... glasurile informe ale lighioanelor parazite, vacile agatate de fin ca paduchii de perii pubieni, turmele de animale atit de larvare incit parca ar fi niste radacini iesite din pamint si pascind... sunetul moale si vatamator al leganarilor ramurilor, fosnetul pasiv si behait, aplecarea constanta in bataia vintului de-ti vine sa versi... vorbirea urlata a lucratorilor, graiul Ruralilor... Urasc aceasta margine de verdeata ce se-ntinde in jurul Urbei noastre, albumina flescaita cu care trebuie sa se hraneasca galbenusul. Numai la noi, in spatele pietrelor din care sint ridicate constructiile noastre sau pavajele strazilor, se poate percepe viata; si de aici radiaza spre intunecimea de la tara.“

Ce legatura este intre sucul natural, albinele de pe minele militare si acest pasaj faimos din Queneau? Cum ce legatura? Pai, sa va explic:

Institutii din acelea care i-au invatat pe bulgari sa faca iaurtul, pe nemti – cum se gateste cartoful, iar noua ne-au oferit „zece ani de vitalitate“, fac cu noi, sistematic, zi de zi, ce au facut cercetatorii croati cu albinele: ne dreseaza sa asociem productia lor de produse petro-chimice cu mincarea si sa intindem mina dupa ambalajele lor, asa cum albinele se asaza, nerabdatoare, pe minele anti-tanc. Si pentru ca experimentul sa reuseasca tot mai bine, incep din frageda pruncie, cu copiii, pentru care nici nitrotoluenul nu este asociat cu moartea, si nici vaca nu este legata in vreun fel de lapte. Si pentru care tot ce este natural se va asocia definitiv cu albumina flescaita a cimpiei, cu care trebuie sa se hraneasca galbenusul Urbei. Astfel incit in scurt timp Copilul se va intreba precum Paul al lui Queneau: „Oare cine a putut sa creada vreodata ca ar exista un raport oarecare intre om si mediul sau, un raport natural?“.

– Chips-uri cu sare aveti? – intreaba M.
– Bineinteles! – ii raspunde prompt chelnerul si se intoarce cu o punguta colorata frumos.
– Dar tu parca erai vegetariana si nu mincai decit alimente naturale suta la suta! – se mira un coleg.
– Pai, astea sint naturale suta la suta! – se mira M. de remarca.Sint felii de cartof conservate in sare. Ce poate fi mai natural si mai sanatos decit asta?

M. este o femeie in toata firea si culta cit incape. Si nici macar nu este genul care sa se uite tot timpul la televizor si sa devoreze reclame! Dar are o fetita pe care o adora si care adora, la rindul ei, chips-urile...

e tare, nu ?
sublinierea cu rosu imi apartine
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

ce sa mai spun...o sa mergem in week-end sa vizitam "albumina flescaita", ca ne-am saturat de "galbenus"

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai..era sa gasim bona..dar nu a fost sa fie de data asta..e a treia "vizioanre"..prima avea de se operat de fibrom..si era cu un truct mai dubios..cica mai lucrase bna da nu a putu spune de ce a plecat, ne0a luat cu texte...a doua e prea in varsta (pentru gustul meu)..are 65 de ani..iar a 3a nu poate ridica greutati.

em, vai, ce belea!! eu m-as cauta totusi, preventiv..

ilincalif, il iau imediat pe matei in brate sa am liniste sa citesc in tihna articolul de la tine..vaaai, ce mult imi plac articolele pe care le imparti cu noi!!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Dragele mele!Am ajuns cu bine .Am stat doa zile la hotel caci ni aveau salon liber.Ne-au luat ieri si ne-au adus la spital si i-au facut lui Dan analizele.Acum asteptam sa se elibereze salonul si sa ne instalam la spital.Asteptam si sa ne spuna cand il opereaza.Va pupam de departe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

doina, mi-au dat lacrimile de bucurie cand am vazut mesajul de la tine!! sunteti in rugaciunile noastre, ale tuturor!!! ma bucur sa aud ca ati suportat bine drumul!!!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Felicitari Doina pentru tot!

Doamne ajuta-l pe Dan sa poata merge din nou!

Meg, ai grija cu bonele, copilul este inca f mic si nu poate spune nimic...Stii ce am patit eu...si mai sunt f multe cazuri...
Poate te ajuta parintii sau rudele, asa e mai sigur/bine...

Frumos articol Ilincalif!

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput