Suceava - 18

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

ilincalif multa BAFTAAAAA!!!!!
noi lenesoaicele ne-am trezit de "dimineata"...ghici la ce ora? ei bine, la 11.30 !!! nici macar eu, care-s campioana la dormit, nu as fi putut lenevi mai mult...deh se culcase iedu' la 12 noaptea ca si-a stricat iar somnu' cand a fost bolnavioara, da' totusi...
asa ca n-am mai culcat-o la pranz (care pranz?!?) si-am alergat-o toata ziua, doar-doar o adormi si ea mai devreme seara...si a adormit mai devreme, intr-adevar...la 23.20!
cred ca iedu' meu e anormal
nu cumva imi bea pe furis din cafelutza?!?
ufff
pupici somnorosilor
merg si eu la nani, m-a epuizat micuta Duracell

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Emushi, astept postarile tale cu real interes: oare ce a mai facut Miruna?
Ioana, bafta multa!!!!!
Doina, ii tinem pumnii Danei la bac in continuare! Ce a facut la romana? Am auzit ca a fost greu subiectul... sau ca nu a fost...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Feteleee, cred ca am facut de nota 11 astazi !!!! Mi-a dat subiectele cele mai frumoase din tot cursul si de comentat un citat de Montesquieu, o frumusete ! Sint asa de bucuroasa.....

De-as face miine macar pe jumatate cit am facut azi si gata, scap definitiv, adica pina in februarie anul viitor, heheee, cind ma intorc si la servici, o sa fie o abramburealaaaaaaaaa

ma duc sa-mi adorm pruncul, e cam recalcitranta intre unu si unu si jumatate, dar tot adoarme ea pina la urma !!!!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

La multi ani Ilinca!
Doina, vad ca a inceput sa rasara Soarele si la Zimnicea...Doamne ajuta Dana si mult curaj Dan!
Eveline, felicitari pt vanzare!
Schimbi locul...schimbi norocul!
Xandrutza, Meg...aveti copii deosebiti...asa de repede le cresc dintii...parca ai vostri copii cresc mai repede...
Ilincalif. bafta la examene!
Carmen , concediu placut!
Emushi, sunteti ca doua prietene...tu si fetita ta...sunteti mici minuni pline de surprize...
Felicitari pentru dintisori Meg...si eu sunt in perioada de eruptie dentara cu bebe Teo...
Cu ce reusiti a-i calmati durerile?
Se trezeste si noaptea si plange ...ies aproape toti odata...

Cu juliturile ma lupt si eu de cativa ani...Andrei a ramas cu cicatrici, Diana cade mereu...eu ma frig
Dar ce sa va mai zic...pentru ca suntem mamici...stim cat de des e julesc/frig/taie copii...
Am incercat multe variante pentru dezinfectare si cicatrizare...si acum am ales produsele cu aloe vera, am descoperit First de la Forever...se poate folosi si zeama de la planta in lipsa produselor speciale cu aloe vera.

First este nelipsit din casa mea, am mereu tubul mic cu aloe in poseta sau carucior, cu el rezolv orice julitura, zona fripta sau piscaturi de insecte la copii si nu numai.
Racoreste si calmeaza local astfel incat copilul nu se teme se simte bine imediat si vine singur sa-mi ceara spray pt "buba".

Tin totusi sa subliniez ca servetelele umede impregnate cu First de cu aloe vera(eu prefer Pampers pt copii mei)aplicate local vindeca/ajuta si problema hemoroizilor sau fisurilor anale si alte pr intime si pt adulti.

Nu vreau sa insist...dar pana acum nu stiam de First si m-am chinuit cu alcool sanitar sau alcool iodat incercand sa dezinfectez prin somn ranile copiilor ...

Ce mai stiti de Iliuta, Dandush,Adinaq, Dana Rosu?

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

numa' doua vorbe pe fuga ca s-a oprit ploaia si ne grabim sa mai iesim afara
da' daca nu ma laud putin simt ca pocnesc
1. AZI A FACUT MIRUNA PRIMUL "PISUCU PE IAMBA"!!! am iesit afara fara pempi, am intrebat-o daca vrea sa faca pe iarba...si ne-a reusit! suntem foarte mandre amandoua
2. Tot azi Mimi m-a lasat "corigenta" la zoologie...ne uitam pe Animal Planet si-i zic "uite mami tigrisorul!" la care ea zice " ete leopandu'"...avea dreptate copilul, doar ca eu nu ma gandisem ca face diferenta intre tigru si leopard; si inca una sa raman repetenta: "hai sa vedem ce face acum broscuta?" la care Mimi corecteaza "iguana!"...m-a lasat fara replica (avea dreptate din nou)
3. Dupa somnul de la pranz, fara sa zica nimic altceva, in patut, repeta in soapta o poezie...ei, din doua strofe a spus doar o strofa jumate ca s-a incurcat (cand m-a vazut)...dar e vb de o poezie pe care i-am spus-o saptamana trecuta cand era racita si-i curgea nasul;si-a spus f corect prima strofa, la sfarsit s-a incurcat putin...

gata, m-am laudat destul, va pup, am plecat la joaca!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

AM SCAPAAAAAAT !
am fost si la o bere cu colegii, asa ca de despartire pe vacanta

Ma duc sa ma intind oleaca linga Zamfiruc, ca is frinta !

Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Xandruta, a fost greu la roamana scris, caci copii de azi nu invata poezia...dar a scris Dana cica trece...o sa vedem la final.Noi mai avem maine si marti dimineata plecam.O sa va port in rugaciunile mele, in gandul meu acolo departe.Emotii am , doar eu, Dan zice ca nu!Maine i functie de timpul pe care il am o sa va mai scriu.Apoi dupa ce ajungem in China!Va pupppppppppppppppppppppppp!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Ioana, felicitari!!!
Doina, drum bun! Va tinem pumnii! Doamne ajuta! Pentru ca nu ai sa fii aici pe data de 7, ii urez de pe acum Danei tale la multi ani fericiti!

poze cu noi

Mergi la inceput

Simina, eu inca nu am avut probleme cu somnul din cauza dintisorilor. Narcisa doar a avut scaune mai dese si moi, cateva zile, pana i-a spart gingia al doilea dintisor, iar la primul a avut putina febra. De dormit noaptea a dormit, in timpul zilei nu prea a fost maraita. Oricum eu am Calgel in casa. Acum o sa vad cum se va comporta la urmatorii...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dragele mele!
Felicitari Ioana pentru o asemenea sesiune!
Doina, drum bun va urez si sa auzim numai de bine...sa-l strangi in brate pe Dan din partea mea!
Emushi....felicitari pentru scumpetea ta mica....e o minune!

Despre noi ce sa va zic....Bia nu a fost tocmai bine asa ca ne-am "cazat" o noapte intru-n salon (single...spre norocul nostru) de la et 9 al Spitalului Judetean....Am ajuns cu ea intr-o stare cam nasoala, dupa ce vreo doua zile nu a mancat si nu a baut aproape nimic si a vomitat....Am tot incercat cu regim alimentar dar se pare ca n-a dat roade asa ca fuguta la spital....a pus-o in perfuzii (dupa ce evident i-a injectat un fenobarbital care a calmat-o si a adormit-o....caci altfel zau nu stiu cum statea), si cu antibiotic...si a mai pus-o pe picioare. ieri ne-a dat drumul la pranz si a inceput sa manance cate un pic si sa bea muuuulte lichide....incet incet isi revine, cu toate ca e inca slabita. Cred ca a fost ceva viral caci si ai mei parinti cat am fost eu in spital ei au fost de-a latul in pat acasa cu aceleasi simptome. Acum se pare ca s-a rezolvat si speram sa intram in ritmul normal ca nu mai pooot (cu doua zile inainte de a intra in spital am "hamalit" sa eliberez apartamentul si la juma de ora dupa ce am iesit am fugit la notar sa facem actele). Nu mai spun ca lucrarea de disertatie nu am scos-o nici acum....sper sa apuc sa o scot si sa o dau la legat in timp util.
Iata ca v-am ametit dar m-am descarcat si eu....sper sa nu ajungeti sa ma vizitati pe la spital in Burdujeni....
Va pup si va urez o zi buna!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput