elev mort prin cadere de la et 9
Raspunsuri - Pagina 5
akella spune:
Nu poate fi comparat gradul de maturizare a unei femei in varsta de 25 de ani cu cel al unui baiat de 17-18 ani! In plus, asa cum a mai spus cineva mai inainte, profesorul are, din start, un ascendent asupra elevului. Ca nu mai era profesoara lui, la clasa, nu conteaza. Cum Doamne iarta-ma s-a putut intampla asa ceva? Nu este nici primul nici ultimul caz de aceste fel, adica o relatie profesor-elev... Insa nu prea am mai auzit pana acum de o sinucidere legata de o astfel de relatie. Ceva era teribil de gresit in ecuatia asta! Si nu-mi da pace o chestie: de ce neaga Corina faptul ca s-au iubit? A lovit-o tocmai acum rusinea, pudoarea sau are mustrari de constiinta?
benphina spune:
Eu nu inteleg de ce isi neaga sentimentele acum,dovedind faptul ca este iresponsabila si lasa.
Eu n-am inteles daca era sau nu sotul in garsoniera,atunci cand Bogdan,chipurile s-a aruncat.
Cine stie ce s-a mai discutat aseara la Diaconescu?
teo37g spune:
quote:
Originally posted by benphina
Eu nu inteleg de ce isi neaga sentimentele acum,dovedind faptul ca este iresponsabila si lasa.
Eu n-am inteles daca era sau nu sotul in garsoniera,atunci cand Bogdan,chipurile s-a aruncat.
Cine stie ce s-a mai discutat aseara la Diaconescu?
A aparut un martor ocular care a auzit strigatele baiatului de la balcon " NU MA ARUNCATI" ( deci se presupune ca ar mai fi fost si o a treia pers) si ca era intr-adevar dezbracat de tricou , ca rucsacul a fost azvarlit dupa ce cazuse deja baiatul
claudela spune:
Cel putin pana cand am stins eu televizorul, Lazarus era din nou pe pozitii la emisiunea lui Diaconescu. Chemasera si un avocat care sa-si dea cu parerea despre cele intamplate. Plus au fost si in casa parintilor baiatului, unde Lazarus a luat un interviu atat acestora cat si surorii lui Bogdan.
Parintii vor doar ca profesoara sa recunoasca ca intre ea si Bogdan a fost o poveste de dragoste. Cel putin mama lui Bogdan mi s-a parut o femeie foarte calita, nicidecum razbunatoare. Ea nci nu crede povestea cum ca baiatul ei ar fi fost aruncat de la balcon, ci considera ca acesta s-a sinucis din prea multa iubire pentru profa. Si cred ca mama il cunostea destul de bine...
In plus, a mai aparut si o martora oculara care chipurile ar fi vazut cum Bogdan a fost aruncat de la balcon. Cele relatate de martora, mi se par cam trase de par... Cred ca era vorba de o audienta mai mare a emisiunii lui Diaconescu...
In fine, din nou spun pacat de cele intamplate!Poate, intr-adevar daca parintii erau mai vehementi cu baiatul nu s-ar fi ajuns la asa ceva...sau din contra... Unde anume s-a gresit in educatia copilului...caci o carenta, ceva lipsuri cred ca existau...pacat inca o data...
Roxali spune:
S-a folosit de sentimentele baiatului si la cam dus cu zaharelul...oricum ea se complacea in situatia aia "in trei"...binenteles ca nu va reunoaste, a jucat fals de la inceput...pacat de tineretea baitului si de bietii parinti.
Ali19+ Enrico 7ani
poze
roxy spune:
parerea mea e ca sotul nu e deloc strain de intamplare, prea vrea sa se termine repede totul ca sa traiascaei in continuare.Probabil i-a gasit impreuna in apartament(nu pentru prima data dupa cum s-a spus)si l-a ajutat cumva sa ajunga jos.Ea acum trebuie sa joace cum ii canta sotul si sa declare ce vrea acesta, altfel ar putea el sa declare multe si sa nu-i fie tocmai roz profesoarei.Deci nu ne asteptam sa recunoasca aceasta ceva, ca nu e in interesul ei, iar baiatul nu mai poate din pacate declara nimic.Asa ca dupa cum a delarat sotul profesoarei, abia asteapta sa se puna capat discutiilor ca ei sa-si reia viata de parca nimic nu s-ar fi intamplat...pacat de baiat ca viata lui nu i-o mai da nimeni inapoi.
Ce convenabil pentru profesoara, are timp acum sa puna mana pe altul pentru distractie.
roxy
sunt in saptamana 30
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
benphina spune:
Sunt de acord cu Roxy.Prea trambiteaza sotul,ca el vrea sa-si reia viata si sa uite ce s-a intamplat.Dar,oare cand,politia noastra are de gand sa demareze o ancheta serioasa.Atitudine Corinei si a sotului ei denota bataie de joc la adresa parintilor lui Bogdan si a celor care l-au iubit.
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by teo37g
A aparut un martor ocular care a auzit strigatele baiatului de la balcon " NU MA ARUNCATI" ( deci se presupune ca ar mai fi fost si o a treia pers) si ca era intr-adevar dezbracat de tricou , ca rucsacul a fost azvarlit dupa ce cazuse deja baiatul
Daca-i asa, profa si sotul sunt niste criminali!
Cristina_C spune:
O descriere a ce s-a intamplat la inmormantare:
http://www.ziarulcn.com//article/strigal-corina-ca-pentru-tine-sa-aruncat-49217.html
Marilena12 spune:
Am incercat si eu sa vad la otv, dar nu am apucat faza aia cu martora. Doamne fereste! Saracul baiat, cata spaima o fi indurat...O vrea Dumnezeu sa faca dreptate, pentru lacrimile mamei aceleia!
Si mie mi se pare cam aiurea faza cu el aruncandu-se asa pe nepusa masa de la etajul 9, de ce ar fi facut asta, mai ales de fata cu iubita, ca doar el o iubea din cate am tras eu concluzia. Dar, deh, doar Dumnezeu stie ce s-a intamplat acolo, sunt lucruri prea grave, mi-e teama sa ma gandesc, si sa judec cumva aiurea.
Mari