elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

quote:
Originally posted by ina78

dar fetitele care se cupleaza cu mosi cu zeci de ani mai mari .. si le tin citeva luni si apoi... alta.... Si aceia sint la fel de condamnati?
Voi n-ati iubit la 17-18 ani???

Nu cred ca este asa clara situatia sau ca ea este singura de pus la zid.
Parintii lui stiau de relatie.. si o incurajau... so... e normal...

Ea ca si el... si-au trit povestea... fiecare alegind si luind decizii.... D-zeu sa-l ierte dar nu cred ca fara probe certe ar trebui ea judecata de moartea baiatului - (numai prin existenta ei in viata lui).

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Intr-adevar, nu se stie ce s-a intamplat in garsoniera, in ce fel de circumstante a cazut baiatul. Nici eu nu tind sa o invinovatesc pe profesoara pentru moartea acestuia, doar ca moral nu e bine ce a facut. Sunt grele astfel de lucruri..
Pe langa diferenta de varsta dintre cei doi, profesional trebuia sa nu accepte relatii asa de profunde cu acesta. Si sa nu mai punem la socoteala ca era si casatorita..Nu avea ce sa iasa bun din treaba asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

quote:
Originally posted by ina78

dar fetitele care se cupleaza cu mosi cu zeci de ani mai mari .. si le tin citeva luni si apoi... alta.... Si aceia sint la fel de condamnati?
Voi n-ati iubit la 17-18 ani???

Nu cred ca este asa clara situatia sau ca ea este singura de pus la zid.
Parintii lui stiau de relatie.. si o incurajau... so... e normal...

Ea ca si el... si-au trit povestea... fiecare alegind si luind decizii.... D-zeu sa-l ierte dar nu cred ca fara probe certe ar trebui ea judecata de moartea baiatului - (numai prin existenta ei in viata lui).

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Intr-adevar, nu se stie ce s-a intamplat in garsoniera, in ce fel de circumstante a cazut baiatul. Nici eu nu tind sa o invinovatesc pe profesoara pentru moartea acestuia, doar ca moral nu e bine ce a facut. Sunt grele astfel de lucruri..
Pe langa diferenta de varsta dintre cei doi, profesional trebuia sa nu accepte relatii asa de profunde cu acesta. Si sa nu mai punem la socoteala ca era si casatorita..Nu avea ce sa iasa bun din treaba asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

http://www.e-click.ro/articole/a-fost-sau-nu-sinucidere/23656

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca pe copil si sa-l primeasca la el! Si sa-i ajute pe parinti sa duca aceasta povara!

Eu cred ca ,daca ne incingem la discutii, ar trebui sa discutam nu despre faptul ca doi adulti s-au iubit( din cate am inteles, si baiatul era major!), ci despre faptul ca unul din aduti avea o pozitie emotionala care-i permitea ''sa se joace'' cu mintea celuilalt.In speta: un profesor are un ascendent asupra elevului sau, pozitie din care ii este profesorului foarte usor sa obtina ceva de la elevul sau. Cred ca aici intervine zona ''periculoasa'', zona care este exrinsa nu numai la relatia profesor-elev, ci si la cea dintre doctor si pacient.
Cat despre faptul ca parintii baiatului au fost de acord cu relatia baiatului lor, cred ca si parintii au avut o problema! Nu este normal sa incurajezi o astfel de relatie, intre copil si profesor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Din declaratii lor, rezulta ca erau foarte atasati de Corina. O considerau chiar fiica lor.

Eu cred ca au acceptat relatia asta, de dragul fiului lor si pastrandu-l, astfel, langa ei.
Daca erau vehementi, cine stie ce facea pustiul. Fugea in lume, si-ar fi pus si atunci capat zilelor sau, daca nu ar fi facut nimic din toate astea, sigur i-ar fi urat. I-ar fi considerat razpunzatori pentru nefericirea lui.

Cred ca au sperat sa-i treaca. Sa fie doar o toana, ceva trecator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Anca eu cred ca ai mare dreptate. Eu chiar presupun ca parintii stiau ca fiul lor are un mic dezechilibru si daca au vazut ca relatia cu C il echilibra au acceptat-o. Stiti ca de multe ori se spune ca fructul oprit e mai dulce. Poate parintii au acceptat tocmai in ideea de a-l lasa sa aleaga singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mi se pare doar ciudat ca o femeie matura de peste 25 de ani s-ar putea uita la un baiat de 18-19 ani tinand cont de maturitatea femeilor comparativ cu cea a barbatilor(la scara larga).

Nu o acuz de moartea lui pt. ca nu exista dovezi impotriva sa .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Din declaratii lor, rezulta ca erau foarte atasati de Corina. O considerau chiar fiica lor.

Eu cred ca au acceptat relatia asta, de dragul fiului lor si pastrandu-l, astfel, langa ei.
Daca erau vehementi, cine stie ce facea pustiul. Fugea in lume, si-ar fi pus si atunci capat zilelor sau, daca nu ar fi facut nimic din toate astea, sigur i-ar fi urat. I-ar fi considerat razpunzatori pentru nefericirea lui.

Cred ca au sperat sa-i treaca. Sa fie doar o toana, ceva trecator.

Nu cred ca parintii trebuiau sa fie vehementi cu copilul(mai ales daca baiatul era o fire hipersensibila), ci ar fi trebuit sa o abordeze pe profesoara, astfel incat sa-i aduca aminte faptul ca este profesor. Eventual, daca ea, profesoara, era foarte indragostita, cred ca putea sa astepte ca baiatul sa termine scoala; apoi, daca mai voia o relatie cu acesta, putea, fara niciun fel de probleme, sa isi construiasca astfel viata.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca modul ei de a aborda relatia cu elevul(pentru ca, pana la urma, acesta este adevarul, baiatul ii era elev, chiar daca nu la clasa, ci in particular!)este a-moral.
Poate o sa-mi spuneti ca inimii nu-i poti dicta, ca iubirea depaseste ratiunea; sunt intru totul de acord, DAR nu atunci cand discutam de profesor in relatii intime cu elevul sau sau de doctor in relatii intime cu pacientul! Aici vorbim de o deontologie profesionala incalcata de profesor. Stiu , din proprie experienta(in sensul ca am predat si eu cand eram foarte tanara in liceu, la clasele a 11-cea si a 12-cea), ca este foarte usor ''sa-i sucesti mintile elevului'', mai ales daca este un adolsecent sau aproape de varsta majoratului, aproape nici nu trebuie sa faci vreun efort ca elevii sa se indragosteasca de tine, daca ei au 16-18 ani si tu 22-30. Mai este si magulitor, pentru orgoliul tau, sa vezi cum ochii atator tineri se lumineaza cand te vad, DAR(si tot scriu ''dar'' cu majuscule) esti profesor si nu ai voie sa incalci limitele relatiei profesor-elev, atata vreme cat elevul tau iti este elev!Altfel, eu consider ca profesorul care incalca regulile in relatia cu elevul este un manipulator si, daca nu esti ''dibace'', poti sfarsi rau! In privinta doamnei profesoare implicata in acest caz, cred ca de-abia acum incepe sa simta consecintele comportamentului prin care a incalcat regula!
Ca sa nu mai discutam si despre faptul ca niciodata nu poti sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altuia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Eu zic ca aceasta profesoara era si ea la randul ei indragostita de baiat.Nu cum sustine sau cum a sustinut ca era doar o relatie de amicitie...astea sunt vrajeli....ziarele au tot scos la iveala probe si sms uri trimise de profa catre el...sunt mesaje de dragoste clare.Macar daca ar recunoaste profa aceasta relatie atunci cred ca i ar mai linistii sufleteste pe parintii baiatului.Ca pe ei asta ia deranjat cel mai mult...ca ea o zis ca or fost doar amici.Nu stiu daca ati auzit...dar nu mai stiu unde am citit...sau poate ca m am uitat la stiri...nu mai stiu...cum ca ea i ar fii trimis nu stiu ce mesaj la sora baiatului si dupa cum suna acel mesaj era tare ciudat.Stiti ceva??
Condoleante familiei

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo37g spune:

ma , indragostita , neindragostita , pt mine aceasta profa Corina e VINOVATA pt ca nu are curaj sa recunoasca ce s-a intamplat cu adevarat si oricum n-o sa scape basma curata
si eu sunt mama de baiat de 19 ani si nu vreau sa judec , dar si parintii poarta o parte de vina , ca le-a permis pustiului , si le-a incurajat aceasta relatie .
Sa spunem ca baiatul inca nu era copt la minte ... dar parintii cum au putut tolera asa ceva?... , javra de COrina cum de s-a dat la el , practic era un copil fata de varsta ei.
chiar credeti ca ea se marita cu pustiul ? sa fim serioasi ...ce mai pt mine e o JAVRA

Mergi la inceput