elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

referitor la "nu a varsat o lacrima" ciudate sunt reactiile oamenilor.

mi s-a intamplat si mie si era vb de tatal meu..care s-a dus la 40 de ani..

o sa revin cu un comentariu despre acest subiect mai incolo.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Cumva tangential la subiect, parerea mea e ca rolul psihologului scolar (care ar trebui sa fie in orisice unitate scolar, in licee cu atat mai mult) ar trebui sa fie mai accentuat. E lucru al naibii de greu, da' poate ca in timp vom avea si asta. Ma gandesc ca daca acest copil ar fi putut vorbi cu cineva, n-ar fi facut gestul asta. Baiatul a fost intr-o depresie profunda, daca a ajuns la sinucidere. Vorbim de varianta sinuciderii, ca daca a fost aruncat, cum se zice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Bruxinha , exista psiholog in fiecare scoala , dar la noi inca e mentalitatea ca psiholog=pacient nebun , asa ca nu prea merge nimeni la el .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by XIO

La un moment dat cand eu si niste baieti faceam glume pe teme sexuale a spus "yeaks , mi se pare scarbos sexul.daca as putea as face un copil cu mintea , ca sa nu trebuiasca sa -l practic".I-am spus atunci ca il voi intalni pe "mintea" odata si odata si il voi duce de mana pana la ea
Anul urmator a aparut proful asta nou de piho/economie/filosofie/logica , nu stiu ce exact, tanar , arata bine , cu logodnica de 6 ani de zile.
La sf. unei ore ne-a intrebat "ce culoare are pixul din mana mea?" , iar dupa 10 minute de explicatii stiintifico-fantastice si exasperarea mea ne-a spus ca de fapt nu exista nici un pix la el in mana , ca e doar perceptia noastra.
la sf. orei am luat-o pe colega de mana si i-am spus aratandu-i-l pe prof "deea , el e Mintea" dupa care am plecat.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by XIO
exista psiholog in fiecare scoala , dar la noi inca e mentalitatea ca psiholog=pacient nebun , asa ca nu prea merge nimeni la el .

Ba uneori se poate spune chiar ca psihologul e nebun. Si pe buna dreptate, avand in vedere ca nu putini dintre cei care urmeaza facultatile de psihologie o fac pentru ... a gasi raspunsuri la propriile probleme. Prin 2000 un student de la psihologie s-a aruncat de la etajul 6 al facultatii, caz mediatizat instant pentru ca a cazut chiar pe treptele Prima TV. Tot sinucidere din dragoste. Sau din gelozie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Simonna, nu toti cei care nu credem in teoria sinuciderii si a veridicitatii rezultatelor cu poligraful gandim "cu mintea lui DD". Ca profa a fost implicata sau nu, nu putem sti, cert e ca ancheta nu a elucidat niste elemente-cheie si nu a dat niste raspunsuri care sa-i liniteasca pe parintii lui Bogdan si sa le permita sa-si vada mai departe de viata lor (atat cat se poate). Eu cred ca parintii il cunosteau cel mai bine, ieri mama lui declara e era un fricos, un mamos, si avea si rau de inaltime.

Momentul caderii/aruncarii e inca in ceata, iar scenariul descris de Corina e total aberant: el a venit la ea fericit, avand un bilet de dragoste in geanta (pe care nu i l-a mai dat), n-au discutat absolut nimic, ea s-a intors cu spatele si el s-a aruncat cu rucsacul in spate, fara un cuvant, fara o cearta, fara nimic. Hai, mai, chiar asa??? Cine poate crede o asemenea gogomanie? Si de ce furat si distrus jurnalul, ce ascunde?

XIO, o relatie prof-student e alta mancare de peste, mai ales daca ambii sunt liberi. Dar aici e vorba despre o relatie sexuala cu un minor (pentru ca la data la care a inceput relatia Bogdan nu implinise 18 ani), despre o profa casatorita si despre un elev care s-a sinucis (sau nu) in apartamentul ei. Daca el ar fi facut o pasiune pentru ea si s-ar fi sinucis fara ca ea sa-i fi dat apa la moara, erau cu totul altele datele problemei...

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ca o relatie sa ajunga mai departe de cat trebuie, e nevoie de incurajari. Sunt f rare (sau eu cel putin nu am auzit) cazurile in care un om a facut o pasiune nebuna, obsesie pentru un alt om fara sa existe "mici" detalii. In cazul de fata, profa a incurajat relatia cu acest copil ... si acum s-a ajuns intr-un moment de unde nu mai exista intoarcere, oricat si-ar dori oricine (parinti, profa, bogdan) sa mai indrepte situatia.
E f trist tot ce s-a intamplat. In fata societatii ea va ramane vinovata!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Lectura obligatorie:
www.adevarul.ro/articole/nu-trageti-in-profesoara/314570" target="_blank">Nu trageti in profesoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by Candy

Simonna, nu toti cei care nu credem in teoria sinuciderii si a veridicitatii rezultatelor cu poligraful gandim "cu mintea lui DD". Ca profa a fost implicata sau nu, nu putem sti, cert e ca ancheta nu a elucidat niste elemente-cheie si nu a dat niste raspunsuri care sa-i liniteasca pe parintii lui Bogdan si sa le permita sa-si vada mai departe de viata lor (atat cat se poate). Eu cred ca parintii il cunosteau cel mai bine, ieri mama lui declara e era un fricos, un mamos, si avea si rau de inaltime. Momentul caderii/aruncarii e inca in ceata, iar scenariul descris de Corina e total aberant: el a venit la ea fericit, avand un bilet de dragoste in geanta (pe care nu i l-a mai dat), n-au discutat absolut nimic, ea s-a intors cu spatele si el s-a aruncat cu rucsacul in spate, fara un cuvant, fara o cearta, fara nimic. Hai, mai, chiar asa??? Cine poate crede o asemenea gogomanie? Si de ce furat si distrus jurnalul, ce ascunde?

XIO, o relatie prof-student e alta mancare de peste, mai ales daca ambii sunt liberi. Dar aici e vorba despre o relatie sexuala cu un minor (pentru ca la data la care a inceput relatia Bogdan nu implinise 18 ani), despre o profa casatorita si despre un elev care s-a sinucis (sau nu) in apartamentul ei. Daca el ar fi facut o pasiune pentru ea si s-ar fi sinucis fara ca ea sa-i fi dat apa la moara, erau cu totul altele datele problemei...

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

dar tot mama declara ca a acceptat aceasta realtie "Ptr ca i-a fost frica sa nu faca vreo nenorocire " ,pai daca iti cunosti copilul asa de bine stii ca te ameninta si santaja emotional sa ii accepti relatia ....mie una a santaj emotional imi suna ...( daca isi santaja mama si parintii emotional de ce nu ar fi facut-o si cu altii )

"Am discutat cu Bogdan si nu m-a lasat sa ma iau de ea, ca altfel nu mai vine cu ea acasa si nu mai vine nici el. De teama ca copilul meu sa nu faca vreo nenorocire, eu am acceptat orice ca el "

http://www.jurnalul.ro/articol.php?artGlobalId=94058

Iar baiatul era MAJOR si acum si la data inceperi relatie ...ei au inceput relatiea pe 18 iunie 2006 iar el era nascut pe 8 iunie ....am mai citit prin ziare ca e profa pedofila

"nunta lor, pe care Bogdan si-o imagina intr-o zi de 18 iunie, data la care isi aniversau iubirea. "

http://www.evz.ro/article.php?artid=307167 ( tot acolo scrie ca ar fi umat sa implineasca 19 ani peste dou saptamani de la data la care s-a sinucis )

ne place sa spune "saracii copii " cum ii manipuleaza una mai mare decat ei ...dar uitam ca "copii" numai sunt copii ...si vorbesc in general ...stiu cateva cazuri in care el e mai mic ..chiar si daca are 25-26 de ani tot asa spune lumea ...ca il joaca ea pe degete ca e mai mare ...ii face vraji sa stea ci el ..ca dee el e

restul intrebarilor tale le gasesti pe topic in urma ...pentru ca s-a mai discutat si riscam sa relual over and over again aceleasi discutii ...si nu vad de ce am face- ...nici daca ar fi fost o camera video sa se vada clar ca Bogdan s-a aruncat ..tot nu ati fi crezut ...Da ea este autorul moral ...dar nu e singura ...si poate nu ati aflat dar viata e nedreapta de cele mai multe ori si poate parea urata si gri ,presarata cu dezamagiri ,tragedi ,drame ....dar e a naiba de frumoasa ...pacat de el ca si-a distrus viata si a mai distrus si viata altora ptr o clipa de nebunie ....

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
Originally posted by XIO
exista psiholog in fiecare scoala , dar la noi inca e mentalitatea ca psiholog=pacient nebun , asa ca nu prea merge nimeni la el .

Ba uneori se poate spune chiar ca psihologul e nebun. Si pe buna dreptate, avand in vedere ca nu putini dintre cei care urmeaza facultatile de psihologie o fac pentru ... a gasi raspunsuri la propriile probleme. Prin 2000 un student de la psihologie s-a aruncat de la etajul 6 al facultatii, caz mediatizat instant pentru ca a cazut chiar pe treptele Prima TV. Tot sinucidere din dragoste. Sau din gelozie.

Capcaunule , exemplul tau nu are nici o relevanta in situatia data.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput