elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Mai alessia, oamenii sunt ocupati cu disecarea vietii "profei" , devoratoarea de barbati, cea cu garsoniera frumos aranjata, cea cu galeata nearuncata si cu painea netaiata, dar rupta si tu apari cu probleme din astea"neimportante" . Ce ne intereseaza pe noi ce cred colegii atata timp cand profa mai are "secrete"!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Xio sincer ??? mi s-a parut un prost .....mereu m-am gandit cum ar fi fost daca fraierul de Romeo nu s-ar fi sinucis ...ma rog acum eu una de mica ..de foarte mica am fost pro-viata ...cand aveam vro 7 ani bunica nu a avut treaba si m-a dus la inmormantarea unei sinucigase ...bause verde de paris ca o insela sotul si a lasat pe lume un bb care avea atunci vro 1-2 luni si stiu ca ma uitam la bb care era si el acolo si ma gandeam cum o sa creasca el cu mama vitrega ca cenusereasa ...asta era in capul meu de copil ...dupa mine a te sinucide din orice motiv e un act de lasitate ...eu sun o persoana foarte pasionala in orice fac de la profesie la relatie ...si ar fi trebuit sa imi pun capat zilelor de mii de ori mai ales in ultimul an ..dar de ce??? daca viata imi ofera ceva mai frumos mai incolo ...sa pierd io ocazia

chiar acu au spus la stiri ca atat Coria cat si sotul ei au trecut testul poligraf fara nici cea mai mica umbra de inoiala cei doi au spus adevarul atat in cum s-au petrecut evenimentele cat si ca sotul a fost la servici ...

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

ligia esti mortala .... asa e a uitat sa de-a lista cu iubitii din viata ei ante si post casatorie ...lista prietenilor din copilarie ...ca poate mai gasim si pe acolo ceva ...ce am mai uitat?stiu ..id-ul de de messenger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Alessia , si eu cand citeam povestea spuneam in gand "bai , ce prost e asta !!" , din pctul asta de vedere sunt total de acord cu tine: lasitate si egoism.Nimic mai mult.
tatal unei foste colege de liceu isi luase viata ca sa nu ajunga familia lui pe drumuri(situatie complicata).Colega mea a ajuns acasa si l-a gasit.....mi-a spus upa ca prefera sa traiasca intr-o cutie de carton dar sa fie cu el .
Chiar asa , sa nu te intereseze de cei care raman in urma ta ?..e trist.

Ligia , poate sa treaca si 1000 de teste , ca om femeia e egala cu zero .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

[quote
Ligia , poate sa treaca si 1000 de teste , ca om femeia e egala cu zero .

[/quote]

Asta dupa parerea ta, pentru ca mie mi se pare o tipa cool!
Sa faci un baiat sa "moara" la propriu dupa tine ... nu e cool?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, judecand asa e lasitate si egoism, insa ceea ce nu imi pot explica la sinucigasi este cum reusesc sa-si suprime instictul de conservare, frica de durere extrema, de moarte violenta. Ce se intampla in mintea lor cand fac gestul fatal!? Un dezechilibru psihic tot trebuie sa aiba, cred, altfel instinctul de conservare i-ar opri sa mearga pana la capat.
Si mi se pare ca s-a sinucis demonstrativ, in prezenta profei, asa cum au fost si celelalte tentative pentru ca, altfel ar fi putut s-o faca acasa sau in alt loc.

Povestea ar fi putut sa aiba un final "neutru" - sa se desparta fara drame- sau chiar fericit - sa ramana impreuna, ceea ce n-ar fi fost chiar imposibil.

poza Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Apropo de testul poligraf, asta nu demostreaza nimic...pe mine personal ma lasa rece.
Asa cum a mintit cu nesimtire ca nu a avut o relatie cu Bogdan, asa cum a mintit familia lui cu diverse, asa cum nu a varsat o lacrima langa corpul lui cand zacea cazut de la balconul ei si nici la inmormantare, asa cum isi calculeaza toate miscarile si declaratiile...asa a mintit si la testul poligraf.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ligia , normal ca in opnia mea . De fapt , a mea si a majoritatii pers. pe care le cunosc , dar sunt pareri si pareri.

Referitor la cat de "cool" e , la asta ma gandeam si eu ...probabil femeia era ca barbatii la criza varstei a doua , cand trebuie sa-ti dovedesti ca nu esti hada si nedorita pui mana pe ce poti.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmonna spune:

quote:
Originally posted by saphir
Da` tu ai facut parte din echipa de legisti??

P.S. Iar tu, faci parte din anturajul Corinei ??

Nu, nici eu n-am facut parte din echipa de legisti, tocmai de aceea cred in raportul celor care se ocupa cu asta si am decenta de a nu-mi da cu parerea la ce nu ma pricep numai pe baza unor elucubratii prezentate la o televiziune de scandal. Caci dupa cum vezi, nici o alta televiziune nu se mai ocupa cu strangerea faramiturilor de pe masa din garsoniera.

Cat despre intrebarea referitoare la anturaj, nu vreau sa cred ca privesti lucrurile atat de ingust incat nu vezi nici o alta explicatie a faptului ca un om are o alta parere decat a ta. Nu fac parte din anturajul Corinei, ci fac parte din acea categorie de oameni care au obiceiul de a judeca cu mintea lor si nu ce cea a lui Dan Diaconescu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by saphir

Asa cum a mintit cu nesimtire ca nu a avut o relatie cu Bogdan, asa cum a mintit familia lui cu diverse, asa cum nu a varsat o lacrima langa corpul lui cand zacea cazut de la balconul ei si nici la inmormantare, asa cum isi calculeaza toate miscarile si declaratiile...asa a mintit si la testul poligraf.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Hai sa iti spun ceva din experienta personala ...desi poate ca descoper prea multe detalii intime depre viata mea .
In viata mea am trecut prin doua socuri foarteeeeee mari ....primul a trebuit sa nasc singura acasa ptr ca ambulanta a venit foarte tarziu neconsiderandu-se ca is urgenta de grad 1 ...nu mi-am pierdut calmul si am facut totul ca la carte ( era prima sarcina /prima nastere) ..cand a venit salvarea copilul era spalat si infasat si eu tot la fel si repet eram singura in casa ....nu pot sa imi explic nici acum dupa 9 ani jumate cum am putut sa fac asa ceva ...si al doilea soc anul trecut la fel ( doar in noaptea de anu nou 2007 am izbuhnit in plans si am zis"am trecut si peste anu asta)...pur si simplu nici acum nu pot sa cred cat de tare am fost si nu am disperat ...Nu stiu de ce ..dar nici la moartea bunicii mele pe care am iubit-o enorm ...sincer am murit un pic mai mult cand a murit ea ...si nu am putut sa scot 1 lacrima ..1 singura ...nu am plans nu am zis nimic ..ba chiar m-am dus la scoala ca aveam un examen de dat la facultate ...dar si acum plang noaptea de dorul ei si is 10 ani aproape ...si crede-ma ca nu am facut-o ca sunt insensibila ..ba is foarteeeeee sensibila ...dar in momente cheie nu stiu de ce sau cum dar devin de piatra ...nu pot sa justific comportamentul meu ...dar asta is ...si nu cred ca sunt unica pe acest pamant

Mergi la inceput