elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

ba nu uit deloc ..chiar la inceputul postului meu aterior am spus ca asta a fost cea mai mare gresala a ei ( si am explicat de ce dupa mine a facut aceasta gresala )....si nu cred ca l-a facut in toate felurile ...nu am auzit nimic rau despre el in afara de faza cu amenintarea de suicid a lui..(care pe mine mai mult dupa declaratia mamei lui ma face sa ma gandesc ca avea ceva probleme cunoscute de familie) ...uite prima ei declaratie
http://www.jurnalul.ro/articole/94060/prima-declaratie-a-corinei-vasile-24-mai-2007 si de "e problema lor "( nicidecum problema lui ...ci a lor ...a vecinilor familiei costache care spuneau ca i-au vazut impreuna ) http://www.evz.ro/article.php?artid=306964 interviu luat pe strada ( cine stie in ce conditii de stres) ...in rest nu am vazut nimic din partea ei ..

off topic ..scuze ca mananc litere dar am o tastatura fara fir si al naiba reciver vede ce litere ii convin

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da , scuze si eu ca am mancat litere, din cauza pozitiei incomode in care scriu.
Mie mi s-a parut cafata l-a denigrat pe bietul baiat intr-un hal fara de hal (ma distreaza expresia asta):
a avut o relatie cu el totusi , omul a murit din cauza acelei relatii(nu din a ei ci pt. ca nu mergea relatia) , parintii au fost extraordinari in comportament vis-a-vis de ei si femeia i-a facut pe toti sa para nebuni , baiatul ala sa para nebun , instabil, a spus ca e problema lui ca a iubit-o si alte lucruri care nu se spun si gata.Mi-a lasat o parere deosebit de proasta, parca ar fi improscat cu venin in tot.....

Si acum o intrebare stupizica.. nu vi se pare ca profa seamana cu Reese Witherspoon?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmonna spune:

XIO, poate ca daca avea alta atitudine, tu sau alte fete nu o invinuiati atat. Dar un post tv de factura OTV_ului ar fi facut exact acelasi circ. Pana la urma era suficient sa demonstreze ca CV minte si ca defapt a avut o legatura amoroasa cu Bogdan, nu? Dar sa o aduca pe acea Ildiko, sa mai puna si aia paie pe foc ca simte ea nu stiu ce, ca erau 2 barbati in casa, ca Bogdan a fost batut, aruncat, etc....sa aduci fizicianul lui peste sa faca el schema traiectoriei la tabla cu forte si viteze si acceleratie gravitationala...sa faca Dan Diaconescu aprecieri la cat era de amenajata garsoniera si cat o fi costat, ca painea de pe masa era rupta si nu taiata felii....hai ca toate astea au fost circ curat si nejustificat. Facut doar pentru audienta, nu inn slujba adevarului. Ce mai era de aflat? Cui au folosit toate mizeriile astea?
Si ne mai miram ca pleaca Corina la capatul pamantului? Pai cum sa mai stea aici? Mai poate iesi pe strada? Mai poate preda? Mai poate trai in casa aia? Si toate astea nu ca o consecinta directa a faptelor ei, ci mai degraba ca urmare a scandalului exagerat de OTV si de ziare. Ca n-o fi nici prima nici ultima care si-a inselat sotul, dar a fost cea mai ghinionista cu putinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Eu nu cred ca s-a sinucis.dar cine stie...oricum acest caz o sa se rezolve si o sa vedem atunci cum a fost intr-adevar.

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmonna spune:

Belutza, ai facut parte din echipa de legisti ?
Lumea e avida de drame. Pai daca ajungem la concluzia ca s-a sinucis si Corina pleaca in State se termina telenovela si noi ce mai tocam? Asa ca pur si simplu ne incapatanam sa nu dam drumul protagonistilor sa se linisteasca in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

eu sunt de acord cu simona. nici nu am nimic de adaugat la ce spune ea. ma deprima subiectul...

Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Nu cred ca ar trebui sa vedem intr-o femeie, mai mult sau mai putin, normala, cine stie ce Mata Hari. A gresit ca s-a incurcat cu un pusti, in plus un fost si actul elev (ca doar il medita). Din ziare reiese ca mesajele ei catre el nu erau deloc de natura sa-l descurajeze (probabil din orgoliu nu a vrut sa-l tempereze cand inca se mai putea). O femeie nu excesiv de isteata, care a facut o prostie. O poveste trista si aiurea, care a devenit sordida, multumita mai ales lui ddd.

Parearea mea (asta in caz ca ma intreaba cineva daca am fost de fata).

Poate pe undeva ar merita si ea sa plateasca, la fel ca fraierul ala care s-a aruncat de la balcon pentru te miri cine, crezand ca nu mai gaseste alta. Poate ca va plati intr-un final, stiti vorba aia, Dumnezeu nu bate cu batul.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by simmonna

Belutza, ai facut parte din echipa de legisti ?
Lumea e avida de drame.

Da` tu ai facut parte din echipa de legisti??
Lumea nu e avida de drame, lumea e avida de dreptate.
Pune-te in locul cunostintelor, mamei lui Bogdan si poate nu ai sa mai fii asa vehementa in a apara o tipa, care in afara de faptul ca a avut o relatie cu un pusti, l-a manipulat sentimental, si-a batut joc de sentimentele lui si l-a amagit, l-a mai determinat sa se si sinucida, poate...sau poate nu a fost sinucidere.
Daca era instabil psihic, cum spui, de ce nu l-a parasit ci l-a incurajat cu mesaje pana in ultima zi a vietii lui. Sa nu uitam ca, cu o seara inainte fusesera la teatru impreuna...deci erau impreuna.
Iar OTV-ul poate a facut circ dar mi se pare normal sa faca, atata vreme cat este vorba de o situatie in care un OM A MURIT, indiferent in ce conditii. Traim intr-o tara libera , lumea doreste sa stie ce se intampla...nu uita s-a terminat cu cenzura si comunismul, traim intr-o tara libera.
Iar Corina, nu, nu trebuie batuta cu pietre si nici omorata, trebuie doar sa isi asume responsabilitatea faptelor facute. Asa cum s-a iubit cu el si nu s-a jenat sa se afiseze peste tot cu el, de ce s-ar jena acum, dupa moartea lui, sa recunoasca ca l-a iubit??? De ce sa plece din tara inainte de a se da un verdict in cazul sau?? Sa scape ca multi alti criminali ai acestei tari si sa traiasca fericita alaturi de barbatul ei mult iubit, in liniste, peste hotare??
Se simte vinovata oare??

P.S. Iar tu, faci parte din anturajul Corinei ??

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

saphir, imi pare rau de baiatul care a murit si probabil ca intradevar Corina e vinovatul moral...

da sa avem pardon, lumea nu e avida de dpreptate, e avida de scandal si telenovele... paine si circ.... iar circul e oferit din belsug de acea infectiune de televiziune numita OTV...

si pana la urma au trecut vremurile cand fiecare isi facea dreptatea lui.. de aia exista totusi justitie... sau crezi ca i-a platit corina?

daca nu are interdictie legala de a parasi tara mi se pare ca ar fi chiar fraiera sa nu o faca in cdt in care casa, viata, ap ei sunt 10 din 24h pe postul OTV (care post ar trebui sanctionat drastic pt ca a aratat poze cu baiatul mort, poze facute in ap. Corinei etc)

PS - nu fac parte din anturajul corinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Ha ha, exista justitie in Romania... Ce gluma buna! Daca ar exista justitie si si-ar face datoria, nimeni n-ar mai fi nevoit sa faca propria investigatie si sa recurga la anchete facute de mass-media. Investigatii facute de mantuiala, probe administrate de mantuiala, hai sa inchidem dosarul cat mai repede, ca avem si altele pe cap... Nu conteaza ca mai exista semne de intrebare, nu conteaza ca nu s-au elucidat toate aspectele...
Eu cred ca singurii care au dreptul sa se pronunte in acest caz de incalcarea dreptului la intimitate sunt parintii lui Bogdan. Atata vreme cat ei au incredere in investigatiile facute in paralel cu ancheta oficiala, care-i problema?
Indiferent ca ne place sau nu, si indiferent in ce tara s-ar fi petrecut aceasta tragedie, presa ar fi relatat-o pe larg, fiindca are toate ingredientele unei povesti care face audienta. Probabil daca am fi fost in SUA, deja scenaristii s-ar fi apucat sa scrie deja scenariul pentru un film inspirat din aceasta drama...

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput