elev mort prin cadere de la et 9
Raspunsuri - Pagina 13
simmonna spune:
Pai vad ca n-a mintit cu nimic, chiar era instabil psihic. Dar "despre morti numai bine", nu-i asa?
Acum ca s-a dovedit ca nu l-a omorat ea, nu l-a aruncat cu prastia, nu mai avea inca 2 amanti, poate sa plece departe, ii dati voie, sau mai aveti de sfasiat vreo bucatica?
dearChris spune:
?
simmonna esti pe langa
cum n-a mintit cu nimic? cand ea a declarat ca e problema copilului daca a facut o pasiune pt ea... ca a fost doar o prietenie apropiata intre ei. asta dupa ce spusese ca avusesera o relatie ca de la profesor la elev.
XIO spune:
Simona , incearca sa privesti obiectiv.
1.Nu s-a clarificat cum a murit baiatul
2.femeia a mintit in repetate randuri
3.Pe langa minciuni a si murdarit amintirea lui ceea ce este pur si simplu gretos.L-a facut in toate felurile ca sa argumenteze ca nu au fost impreuna...ti se pare normal?
4.cand nu ai nimic de ascuns nu te comporti in halul asta.Acum vroia sa pastreze secretul , dar cand se culca cu baiatul nu pastra nimic , asa-i?
5.Ai citit declaratia ei ?Ti se pare normala?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
simmonna spune:
Nu, nu sunt pe langa.
Tu daca ai fi incoltita si speriata de 100 de camere de luat vederi, muscata din toate partile de vipere avide de barfa si telenovele, te-ai bate cu pumnul in piept in fata tuturor si ai spune sus si tare"asta e, asa a fost" ?
Ma bucur pentru voi, cele care sunteti atat de sigure ca nu ati gresit si nici nu veti gresi in veci cu nimic. Si chiar daca prin absurd s-ar intampla, probabil ca ati face o conferinta de presa sa spuneti poporului marele adevar.
Eu una sincer, nu stiu ce as face, cum as reactiona in fata blitzurilor si a miilor de ochi care-mi sfredelesc viata. E posibil sa mint si eu, sa ma pierd, sa sper sa scap, sa uit, sa dau timpul inapoi...
Si raman la parerea mea ca era instabil psihic. Cate dintre noi n-am iubit cu disperare, am fost inselate, mintite parasite si uite ca nu ne-am sinucis.
XIO spune:
Simmonna , sa vedem daca s-a sinucis sau nu mai intai.
In situatia aia nu te gandesti doar la tine
benphina spune:
Nu cred ca era instabil psihic.Era doar un om care o iubea f mult.Sigur acum se pot spune multe despre el ca,oricum saracul nu se mai poate apara.Dar nu mi se pare normal sa-ti ascunzi iubirea,sa minti,sa-i furi jurnalul si sa spui ca e problema lui daca a iubit-o.Poate a speriat-o toata chestia asta,dar castiga mult mai mult daca spunea adevarul de la inceput.
simmonna spune:
quote:
Originally posted by alessia105
De la IML s-a dat verdictul ca nu exista pe corpul tanarului echimoze care sa indice faptul ca a fost agresat inainte de moarte ..toate echimozele datorandu-se cazaturii ...sau si legistii mint sa o apere pe C.V??
Legi#351;tii au concluzionat c#259; Bogdan s-a sinucis. Leziunile de pe cadavrul b#259;iatului sunt specifice doar unei precipita#355;ii de la o în#259;l#355;ime de peste 20 de metri.
http://www.e-click.ro/articole/elevul-era-amantul-profesoarei/23498
Cred ca e o conspiratie nationala sa o scoata basma curata pe C.V.
Benphina, dar poate ca n-a interesat-o sa castige nimic. Poate era doar hartuita de presa si speriata.
Pana la urma e doar o femeie care a avut o aventura. Nimic nou sub soare. Nici diferenta de varsta nu e neobisnuita. Ca daca era o poveste cu final fericit, lumea ar fi lacrimat admirativ, ca "dragostea nu are varsta si invinge totul" Poate ca la un moment dat a facut in sfarsit o alegere. L-a ales pe sotul ei, iar Bogdan nu a suportat asta si s-a sinucis. Acum ce trebuie sa facem, sa o omoram si pe ea cu pietre?
XIO spune:
Simmonnna , nimeni nu ar fi avut absolut nimic cu ea daca nu se purta dizgratios/penibil .
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by benphina
.Dar nu mi se pare normal sa-ti ascunzi iubirea,sa minti,sa-i furi jurnalul si sa spui ca e problema lui daca a iubit-o.Poate a speriat-o toata chestia asta,dar castiga mult mai mult daca spunea adevarul de la inceput.
Uite vezi ..aici a gresit cel mai mult ..dar ea nu s-a asteptat ca parintii sa de-a in vileag legatura lor ..ea, cum am mai spus safatuita a facut totul in acele zile sa se protejeze de ceea ce uite ca s-a si intamplat ..lumea o judeca fara cea mai mica jena ...o huiduie "pe strada ...ziaristii o haituie ..ziarele urla ..internetul nu mai spun ....uitati*va un pic la acest topic ...poate fata e membru Dc una de a noastra ...se fac scenarii de conspiratii nationala si mai nou internationale ....traiectorii de cadere a corpului ...texte ca "Profa amanta "..etc etc etc ...ea a vrut sa se apere isi apere imaginea si job-ul ...stia foarte bine care ii sunt riscurile daca se afla ca au avut o idila ..si vedeti si voi ca pana si Tradiceanu a zis sa o de-a afara din invatamant ...iar dupa cate am vazut eu din cele scrise ea chiar are pasiune ptr meseria ei (alta decat una erotica) ...tare as fi vrut sa mearga si cu noi profa de romana la teatru cand eram in liceu ...de asta l-a luat pe NU in brate la inceput ..apoi a recunoscut ( cititi a doua ei declaratie ...singurul lucru care l-a schimbat a fost faptul ca e adevratat ce au declarat parintii lui ..faptele acelei zile nefericite fiind aceleasi ) ..dar ea nu s-a asteptat un moment ca parintii lui sa spuna ca au fost impreuna .
Alta gresala ar fi fost dupa mine faptul ca desi erau impreuna il si medita ...
Cat despre faptul ca "A spus ca era instabil psihic , ca a incercat sa se sinucida de multe ori(ma mir ca doar ea stia de acest lucru) "...acum eu imi aduc aminte cand eram adolescenta si eram cu prietenul meu .ne certam noi doi ..ca ne suparam ..ca il faceam in toate felurile ramanea intre noi ...si cred ca fiecare dintre voi a facut asta la varsta aia cand tot ti se pare o drama ...nu dadeam fuga sau nu dadea el fuga la bunica lui care ne adora sa ii spuna chiar toate detaliile spuneam "ne-am certat" si gata .si ca noi sunt sigura ca ati facut si voi ....
Nu uitati ca chiar mama lui "Am discutat cu Bogdan si nu m-a lasat sa ma iau de ea, ca altfel nu mai vine cu ea acasa si nu mai vine nici el. De teama ca copilul meu sa nu faca vreo nenorocire, eu am acceptat orice ca el sa fie fericit..."cu tot respectul ptr durerea parintilor ....eu una nu as putea face ceva ptr copilul meu ca sa nu faca o nenorocire cand stiu ca am un copil echilibrat si fara antecedente ...si nu uitati ca el cu o seara inainte a facut o criza absurda de gelozie clamata chiar de mama sa "dar Bogdan era putin suparat si îi reprosa ca nu a fost atent cu el în timpul piesei de teatru. Eu i-am luat ei apararea zicandu-i sa nu mai faca crize de gelozie, ca nu e cazul. " ..si asta de la faptul ca ea nu a vrut sa se afiseze cu el ca o pereche la teatru ..ori oare toate astea nu dau de inteles ca baiatul avea ceva probleme cu gelozia ..chiar si cea dusa la extrema...cunoscute chiar de parintii lui ??? (http://www.jurnalul.ro/articole/93954/salt-in-gol-fara-urme)
Si eu zic cam tot ca Simmona ....noi romani ne grabim da dam cu noroi si uitam sa analizam lucrurile la rece ...si ce e mai tragic e ca dupa ce am terfelit numele si imaginea cuiva in noroi daca se dovedeste ca e nevinovat nu ne cerem scuze ( si nu vb aici numai de cazul asta ci de multeeeeeeeeeeee alte ) sau nu facem ceva ptr a ne repara gresala . ..eu bag mana in foc ca chiar daca se aduc probe si se dovedeste 100% ca ea nu are nici o vina multiiii o vor hulii in continuare si scaparea ei "basma curata" este doar o manipulare ..o musamalizare ...toata lumea se uneste sa o ajute ( ma refer la cei competenti ..politie,procuratura ,Iml ) ...uite am scris asta aici la vedere si o sa va mai aduc aminte cand totul se va termina sa vedeti ca voi avea dreptate
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
XIO spune:
Alleia , uiti un singur lucru:
daca ea nu nega cu atata vehementa facandu-l in toate felurile nimeni nu o haituia.
Toata povestea cu OTV-ul a aparut din cauza ca ea spunea ca nu a avut nimic cu baiatul in timp ce pers. care ii cunosteau spuneau contrariul.
Daca femeia spunea da , dom'le , am fost cu el , e major , eu sunt majora , imi pare deosebit de rau ca nu mi-am dat seama mai devreme de implicatii si gata , nimeni nu avea nimic cu ea , ba chiar cred ca ii lua lumea apararea.
cand esti acuzat de crima zau daca ma intereseaza de ce minti..ai mintit si gata.