O alta Timisoara (11)
Raspunsuri - Pagina 22
Giova spune:
ok Simina, poate iesim si noi pe-aici numai. ca am ceva pe foc.
da e naspa cu laredoute. eu nu aveam decat o salopeta pt. marco de 3 euro. dar avea o groaza Diana pt. Andrei, cam 60 eurio. si asa de prost s-a nimerit...ea e in concediu...eu nu prea am timp sa umblu ......
oricum am trimis extrasul de cont si mail cu comanda de la ei la o tipa care le-a trimis pe toate acolo. sa vedem ce va fi....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
principessa spune:
Giova in primul rand, La multi ani, chiar si cu intarziere. Si chiar vroiam sa intru sa va zic ca m-am tuuuuns, ieri. Am fost tare bucuroasa de felul in care m-a tuns. La Botezatu am fost, la Dani si vreau sa zic ca e super ok.
Sa va povestesc toata povestea mea
:
am avut programare la 11, am ajuns cu vreo 10 minute inainte si doar la 11 m-a luat, ceea ce mi s-a parut chiar ok. Pe urm, eu tot documentandu-ma pe net de fel de fel de frizuri, am avut cu mine vreo 4 poze trase la imprimanta cu 4 tunsori. Tre sa spun ca eu am avut parul lung pana sub fund, asa ca a avut din ce sa modeleze.
Si din cele 4 frizuri nu eram hotarata deloc, asa ca cand m-am asezat pe scaun nu stiam ce vreau, decat ca vreau cu putin breton(ceea ce nu stiam oricum daca mergea cu ochelarii mei, ca tre sa spun ca port ochelarii de vedere tot timpul si nu am mai avut breton niciodata)
Na, Dani a fost tare draguta, chiar onorata
ca ma tunde prima dupa atatia ani in care nu m-am mai tuns. Si m-a tuns foarte dragut. Imi place cum imi sta si alor mei le place, asa ca e ok. Giova daca vrei iti dau nr de telefon al lui Dani cand vrei sa te tunzi sau sa te aranjezi in vreun fel. Daca nu il ai deja de la cine ziceai ca o cunoaste. Pe ine in total m-a costat 112 ron, tuns, spalat, aranjat(ca de spalat e obligatoriu, chiar daca te speli inainte) plus bacsisul aferent. Asadar daca mai sunt doritoare pt Dani eu o recomand cu caldura si va dau si nr ei de telefon. A, si m-am programat, joi pt luni dimineata, deci e ok. V-am pupat
Giova spune:
Principessa ma bucur ca a iesit cum ti-ai dorit. eu tocmai m-am tuns la mall. asa ca ...vreo 6 luni stau pe tusa. pe urma vreau sa o incerc si eu pe Dani asta.
am auzit ca au o oglinda in forma de floare, in spate iar oglinda asa ca te vezi bine de tot din toate unghiurile.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
principessa spune:
uf, am uitat detaliul cel mai impritant: oglinda. Da, si pe mine m-a impresionat, ca era super fain sa te vezi asa din toate unghiurile.V-am pupat
Giova spune:

ati vazut la protv stirea despre LAREDOUTE?
ma bucur ca au fost fetele la sediu, si eu am vorbit cu jurnalista, si am trimis confirmarea comenzii si extrasul de cont.
redoutistele de pe DC s-au mobilizat si au scris la protectia consumatorului european, la pol. romana pt. frauda pe net, etc. sa vedem ce iese...
s-au purtat mizerabil cu noi si trebuie sa afle toata lumea. Nu mai vorbesc de Posta Romana, principala vinovata, caci se fura coleta ca in codru.
in rest suntem bine, au fost finii din Spania la noi, am mai vb. de nunta si cam atat.
azi la ora 18 ma intalnesc in parcul din dacia cu 2 mamici de la noi si cu fetele. sper sa fie ok maraitul meu. ieri a picat la gradi si e julit pe nas si frunte, arata ca un golan, ce mai!!!
va
pe toate, merg sa ma racoresc ca nu mai pot.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
Mirona spune:
salut,
pentru dat birului cu fugitii - fac un curs cu un cleg nou si sunt pana in gat cu treaba.
Gio - pe la 8 mai esti in parc? Dani va fi cu Kara prin parc mai devreme - dar eu abia la 8 ies. Mai sunteti acolo?
Simina - veniti si voi? cine mai pofteste - cine mai pofteste? 

noi oricum suntem zilnic acolo pana pe la 9.30-10.
pupicei
Miro
mitzuka spune:
Miro...Dejan si eu de fapt suntem varza de raciti....el are febra mare si tuseste non stop....S-a nimerit total aiurea mai ales ca trebuie sa facem analizele pentru gradi ca sa il duc din 3 sept. Trebe exudat si ala nu merge daca e racit....
Auzi...cum adica ai curs, cum adica coleg nou????? Esti la lucru???
Ioana..am vazut si eu, am si scris pe site la protv la comentarii.Am primit si catalog de la ei alaltaieri.
Va pup pe toate, dar de la distanta ca sunt racita!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
Simina insanatosire grabnica. eu nu am primit catalog de la ei, poate e mai bine. Miro merge la birou cam 2 ore/zi. vezi ce ai pierdut daca intri asa rar? te-am sunat ieri dar tot ocupat era fixul.
Miro nu stiu daca mai suntem la ora 8, ne vedem pe acolo daca mai sunt.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
mitzuka spune:
Ioana...ieri nu mi-a mers nici telefonul nici netul...abia tarziu sera si-a dat drumul.
Giova spune:

Noi am fost ieri in dacia, clad, foarte cald. L-am vazut pe dani cu dulceata de Kara...mama ce mai zambea din carucior..iti venea sa o papi toata.
Eu m-am intalnit cu Ingrid si inca o mamica d ela noi si cu spiridusii.
Miro eu am plecat cand ai aparut tu in parc, m-am intalnit cu dani cand il bagam pe Marco in masina. Nu m-am mai intors ca ne astepta Clau acasa.
Simina am inteles.
astazi iar e nenorocire afara....
am fost la orange, mi-am luat telefon, acum astept sa se gate papica sa-i dau piciului si sa-l culc. era sa-mi adoarma in masina, se pare ca i-a sarit somnul acum.
un weekend frumos si racoros
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra