O alta Timisoara (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare!
Acum am ajuns si noi...ma odihnesc un pic sa imi treaca raul de la masina si ma intorc sa vad ce e nou....
Va pup pe toate!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lasa Miro ca ti-o iei tu pe coaja.....
Simina welcome back!!! asteptam poze si impresii.

Mai fetele daca vreti sa facem ceva sa o facem rapid, adica sapt. viitoare ca pe urma dispar din peisajul banatean.
vine sora-mea, pe urma cununam, raman o sapt. in Alba, pe urma venim 3 zile in Tm si decolam spre turcaletzi.
asa ca decideti...cu sau fara plozi, eu sunt disponibila.
, fug la calcat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Gio,tu chiar calci tot? Ca si pe pagina trecuta ai fugit la calcat
Simina, bine ati revenit acasa. Cand imi gat casa la tine apelez,ca si plastician,apropos,sa imi fie rusine...dar care e specialitate? Pictura? Grafica? Sculptura? ce altele mai aveti? ca nu le mai stiu...
Miro,eu nu zic nimic cu parcul ca oricum ai mei sunt mari si e aiurea....nu ne integram...eu la intalneala cealalta ma refer ;) si faceti-o frate ca incep iar scoala si nu mai am cum,mai ales ca iar incep clasa I cu Angy...
Deci o seara de pizza sunt pentru....

Eu ieri am fost la Szeged la cumparaturi,la Cora,a fost suoper,le-am luat copiiilor rechizite...asta dupa ce cumnata le trimisese ghiozdane si penare(aprpos,absolut superbe,n-am vazut aici asa ceva,ne deageaba italiemii is fitosi la felul cum arata...;) ) si de-acolo va imaginati,caiete,mape,creioane,carnetele...nici nu mai stiu,tot avem cu printese si Spiderman.
Dar una peste alta a fost misto...ce sa zic,am luat carnatarie ungureasca la greu,ca deh familie de gurmanzi....ah,mi-am luat flori,adica tot felul de copaci si tufe interesante,maine trebuie sa le plantez.
In rest la scoala m-au pus sefa de catedra,o munca administrativa super naspa,cred pe acelasi salariu...proiectul de mansarda inca nu mi-a iesit :( cam asta fac eu....

Iar acum va pup si va doresc o saptamana super!

Mergi la inceput

Alina nu chiar tot, dar am o groaza de camasi, pantalni la Clau, ceva pt. mine si cam toate pt. pitic. sunt cam sifonate si mi-e rusine sa-l duc asa cu ele la gradi.aaa am uitat lenjeriile de pat ...si alea le calc, mai nou toate.pana acum calcam fetele de perna, dar de anul asta...tot.
Fain ca au primit copii din Italia ghiozdane si penare. daca ai sti ce scumpe sunt si acolo, peste 30 euro, un ghiozdan bun si frumos.
eu nu stiu cand ajungem in Szeged...sper ca prin octombrie, ca trebuie completata garderoba piciului de toamna-iarna.

azi am facut 1 an de la nunta. asa ca ne-am sarbatorit in 3, caci in 2 am iesit in avans cand era mama la noi.
in rest totul ok, maine merg sa mai probez rochitze pt. nasica, am gasit un magazin in mall si ceva modele dragutze, asa ca maine le mai incerc odata sa vad asupra careia ma decid.
va si o sapt. buna sa aveti.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Gio,Multi ani fericiti impreuna va doresc!
Stiu cat sunt de scumpe in Italia,deoarece eu le-am platit,ea doar le-a cumparat,www.giochipreziosi.it/index.php" target="_blank">aici le-a luat.Comparativ,www.toysrus.de/#" target="_blank">uite in Germania,apropos asta e un magazin bun pentru toate mamicile,au si la Viena,cat dam aici pe tampenii luam de-acolo de calitate ;)

Ma duc la culcare,va pup pe toate!

Mergi la inceput

Alina pai de la giochipreziosi sunt scumpe rau, dar faine.
de la Toys' R'Us am luat si eu pt. marco. sunt preturi pt. toti, imi place magazinul asta plin de jucarii si haine super ieftine. este magazinul asta si in Italia, Germania, Viena.

sunt la birou la Clau, umblu sa fac 2 firme.
fug in oras.

_

Mergi la inceput

Ceau fetele!

Am pus poze din concediu aici.Sper sa mearga, sa se vada ca nu oprea le am cu photobucket-ul asta.
Ioana...Muuuuulti ani fericiti impreuna!...cu intarziere
Alina...eu urmez sectia de Conservare si restaurare a picturii
Miro..Ce mare e Kara...si seamana tot mai mult cu Dani, cand zambeste semana cu tine insa. Sa stii ca mie imi place cum iti sta cu parul scurt, te prinde bine.
O pui pe olita deja pe Kara?

Fetele eu mai sunt acasa pana in 1 septembrie, asa ca daca vreti ne putem vedea cu copii in Dacia sau in spate la noi, numa sa ne coincida programele.
Evident ar fi cazul si de o nocturna nu?
Hai veniti cu idei...

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Simina, nu stiu cand...maine cred ca ma intalnesc cu o tipa de la noi de pe forum. Mersi mult bde urari.
azi esti la tine in parc? ca vin cu marco pe la 5.30.

_

Mergi la inceput

Principessa tocmai am vorbit cu o prietena care s-a tuns la Botezatul, la tipa aceea dani, de care ziceai. cica e tipa care a tuns la body line, sau ceva de genul asta. cica e super buna si se pricepe. ea are un par mai =lung ca al meu, s-a vopsit, tuns, spalat, aranjat si a platit 160 roni.
Data viitoare cand ma tund...ma las si eu pe mana ei, sa vedem ce iasa.

_

Mergi la inceput

Ioana..azi merg la medic cu Dejan pentru analize pentru gradi, ma rog mai mult pentru trimiteri.Ce rau imi pare ca nu vedem....

Ce zici de faza cu la redoute...magarie mnare....mai aveam o comanda pe drum dar era mica de tot 2 pantaloni pentru Dejan cam 11 euro..nu are rost sa cer cec penrtu asan o suma ca nu mai raman cu nimic....oricum am facut stocul pentru toamna pt Dejan.

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput