ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Fetelor azi faceti opinie separata ???? Ce e linistea asta ? Ati plecat pe alte forumuri si pe mine m-ati lasat singura aici ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Nu stiu, Boo ce se intampla, ca si eu misun de azi dimineata si e liniste totala... asa ca, intr-adevar, am rasfoit si celelalte forumuri (hihihi)
Dar sunt cu okii si aici, cat cepele, doar, doar mai apare cineva.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
si eu sint aici, pina acum am avut o durere groaznica de cap, abia mi-a trecut cu algocalmin si advil.
perioada mea e pe terminate, nu ma mai doare burta, dar am trans luna asta ca niciodata niste dureri groaznice

2001
http://tt.lilypie.com/qjh3p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

buna fetelor!ce faceti?mai mie tot nu mi-au venit rusii....dar am simptome!!!deci sa va zic si voua cum e poate ma lamuriti voi:m-am operat in ziua 14 a ciclului,am prestat abia in ziua 22,ma dor sanii din ziua 23 adica de 2 sapt si 2 zile.Mie imi apareau durerile astea cu vreo 10 zile inaintea rusilor.Vreau sa vina mai repede ca sa ma apuc de treaba dar am niste nervi ca nu mai apare.Stiu ca nu e bebe,dar...Voi ce ziceti,cum ati fost dupa laparo???

incercam la proiectul bebe-mai 2006

Mergi la inceput

Smoly dupa laparo mie mi-a intarziat vreo 2 saptamani parca si nu e grav, e ceva normal sa fie asa. Gandeste-te ca s-a "lucrat" acolo .. Eu zic sa mai astepti putin ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

boo here i am n-am avut chef de scris: 1. era foarte urat afara si 2. mi-a facut un idiot niste nervi la birou...deci nu am avut un inceput de zi prea stralucit. in rest o seara f romantica ieri, s-a intors sotul
m-au apucat nostalgiile si am citit pe forumurile de miresici, cred ca am luat-o razna.
turturica efectele secundare apar dupa prima luna, cand se instaleaza menopauza. nu o obligatoriu sa apara si nici intensitatea cu care apar nu e aceeasi la toata lumea. asa ca rebdarica, gandeste-te ca o sa fie bine si poate nici nu simti cand trece tratamentul, oricum, ai mai multe sanse decat daca vei sta sa-ti analizezi starile, am remarcat asta pe propraia piele.
smoly mie mi-a intarziat dupa laparo vreo 5 zile, deci se intampla sa intarzie. alte fete zic ca nu ar trebui, dar fiecare dintre noi reactionam diferit.sa don't worry, vine el
ylari si eu am un mare morcov ca sa zic asa, trompa dreapta desi permeabila cica nu mai are aceeasi capacitate de absorbtie, de unde deduc eu risc de SEU. dar om vedea , sa ma vad eu gravida si dupa aia vb ta, iau toti medicii si toate ecografele la rand daca acelasi medic nu ma primeste de mai multe ori adelamaria a fost foarte simpatica atunci cand ne-a povestit temerile ei legate de sarcina, SEU fiind una dintre ele, si nu s-a confirmat nimic, acum in sfarsit e o gravidutza linistita

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Asa mai merge .. Credeam ca m-ati abandonat aici

Ma cam doare in partea stanga, de fapt ma inteapa... Poate se sparge ala Dimineata am avut activitate Se pune, nu ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

boo se pune cum sa nu se puna?
azi se sparge, tocmai bine, interesanta actiunea de dimineata inainte de birou, ar trebui sa-ti mearga bine toata ziua, nu?

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Asa ar trebui , dar dimineata am fost asa chiauna. De la vremea asta tampita. Inca mai sunt. Asa as fi ramas in pat sa zac ..
M-am mai inveselit oricum un pic ca am facut niste shopping a venit o tanti la noi la servici cu argintaraie si cum sunt mare fan mi-am luat un inel si sunt foarte incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Bravo Boo, that's the spirit!!! Ai inceput ziua perfect! Da' stiu ca te-ai tinut de "treaba" luna asta. Si eu am fost "harnica", ramane de vazut daca am prestat cu folos sau de placerea artei (ca sa zic asa)
Ralu, Smoly, Jubica, Lucia, Ioana, Va pup

Mergi la inceput