ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
aerlilian spune:
Ioana,o sa fie bine,vei vedea!5 milioane inseamna suficient atunci cand sperma e preparata bine.Gandeste-te ca unul din cei 5 mil a fost mai sprinten si cunoscandu-ti dorinta,te-a ascultat si si-a facut treaba.Esti asa frumoasa Ioana,nu ai voie sa plangi!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Buna la toate fetele.
La multi ani Adelamaria!!!! Sa fii fericita si sanatoasa!
Ioana, iti tin pumnii, dragutzica.
Sa stiti ca eu sunt aici in fiecare zi si va citesc pe toate.
Nu prea scriu ca nu am ce :( deocamdata sunt in asteptarea momentului in care vom incepe si noi incercarile pentru bebe... Pana atunci, incerc sa ma incarc cu energie pozitiva, sa ma rog sa mearga totul bine.
O zi buna, frumoasele!!!
YLARI
flori79 spune:
Ioana, capul sus! Incercati sa faceti un tratament medicamentos, poate are mai mult efect decat plantutele. Oricum, dr. Cocei este
, si eu am cerut sa fac ultima IAS cu ea, dar din pacate nu a fost sa fie.
Trebuie sa crezi in sansa voastra, e suficient ca unul din cei 5 mil. sa se duca unde trebuie... si gata
. Valorile tale sunt oricum extrem de bune si, ca sa-ti fac o marturisire, nici nu cred ca ai endo...
Imi pare rau ca nu am ajuns aseara, dar m-am gandit la voi, sa stiti!
turturica spune:
seara buna, fetelor, apar mereu la ore din astea ca la servici mi-e blocat accesul
In primul rind, la multi ani si din partea mea pentru adela, multa, multa fericire iti doresc si-un bebic perfect
ioana, imi pare rau de rezultatul spermogramei, insa incearca sa fii optimista, ai avut o doctorita de incredere si sint convinsa ca si-a facut treaba bine. Ramii increzatoare, 5 milioane nu e asa de rau, am citit la oligospermie ca s-a ramas cu mult mai putin. Am asa un feeling ca o sa fie bine
jubica, tu cum stai cu monitorizarile?
boo, mie imi suna bine valorile tale, iti tin pumnii sa iasa totul bine.
lucia, ce bine-mi pare c-ai iesit din birlog, sa-ti fie de bine cu ciclul si vezi ce faci, data viitoare sa nu vina cu motiv intemeiat
miki, esti o adevarata enciclopedie de informatii, eu imi salvez mereu linkurile date de tine. Sint foarte constiincioasa
Ce inseamna sa n-aiba omul (adica moi) ocupatie, nu tu numarat de zile, nu tu ginduri de ovulatie sau ciclu, trebe sa recunosc ca perioada asta imi prinde bine.
andrutac, eu citisem ca si amely a luat laptisor de matca, asa ca cred ca totusi nu poate avea un efect negativ, ea a ramas insarcinata.
ralu, geo si restul fetelor care ati facut injectiile, voua cam dupa cit timp v-au aparut efectele secundare? Ca io ma simt mult prea bine, ce-i drept n-am decit o saptamina de la prima injectie, dar deocamdata sint ok.
aerlilian, am vazut ca ai intrebat de acid folic, poti sa il iei linistita, chiar se recomanda sa luam acidul folic cu 3 luni inainte de a ne hotari sa raminem insarcinate. Are efecte benefice asupra fatului, iar excesul de acid folic se elimina din organism, asa ca nu exista pericolul de suprasaturare.
ylari, de ce zici ca n-ai ce zice? Nici eu nu-s in faza de incercari, dar bat din gura cit apuc prin zona, nu de alta da' imi prinde bine si parca nici zilele nu mai trec asa de greu
pusichet, deja e ziua 2, ajungi in curind la ziua ovulatiei, nu mai e mult
cristy, liliana, gabitu si restul fetelor
YLARI spune:
OK,turturica, pana la urma ai dreptate, daca tot intru, sa va zic si eu macar buna ziua/seara/dimineata... ma rog, ce o fi...
Pana la urma, m-am gandit si nici nu-i corect sa stau asa, furisata... O seara minunata va urez, spor la treba fetelor si, PE MAINE DIMINEATA! Nu mai lipsesc nicio zi.
De fapt, mai am o intrebare: Nu stiu daca ati retinut ca eu am fost operata clasic si au fost nevoiti sa imi scoata si trompa+ovarul stang. Si... stateam eu si ma gandeam, asa, ca o paranoica... daca raman gravi si ma pricopsesc totusi cu o extrauterina, se poate salva trompa? Am citit undeva aici, pe DC despre prietena unei fete care a avut extra si au reusit sa ii salveze trompa...
Bine, stiu ca o sa aruncati cu rosii in mine acum, ca am ganduri asa negre, dar daca citesc macar un raspuns care sa imi scoata ghimpele asta din suflet, sunt gata pentru o masca cu rosii... face bine si la ten...
Va iubesc pe toateeeeee
YLARI
turturica spune:
ylari, nu te gindi la asa ceva, daca trompa ramasa e functionala nu cred sa fie probleme de extrauterina. Oricum, din cite am inteles eu, se poate salva trompa in cazul in care s-ar intimpla asa ceva, principalul e sa se detecteze treaba asta suficient de repede. Asa ca stai linistita, nu-ti fa griji pe tema asta ...
miki-miki spune:
Ralu sper sa-ti foloseasca regimul.
Turturico cred ca esti a 7-a persoana care ma face "Enciclopedie". Dc gasesc ceva interesant il postez pt ca e pacat sa nu-l citeasca si alte persoane. Mai gasii azi un site interesant care merita salvat . Aici: http://www.boli-medicina.com/medicina-naturista/Organele-de-simt/Pielea-dermatologie/Ingrijirea-parului-BM-COM.php . Sunt tratam pt diferite boli.
Ioana imi pare rau pt nr mic al gigeilor. Dr Damian i-a dat sotului tau Carnitina? Eu eram curioasa sa aflu efectele ac. Multimaca ia? Eu zic ca e f buna si sa ia. Nu inteleg de ce dupa centrifugare a rezultat ac nr de gigei. Eu stiu ca tb sa fie mai mare. De fapt un gigel ne tb ca sa ramanem
asa ca poate in acele 5 mil de gigei s-o gasi unul mai viteaz.
Ylari dc faci ecografii dupa ce ai ramas dr tau v-a sti ce sa faca pt a evita o rupere a trompei. Asa ca fii fara grija.
Miki
YLARI spune:
Buna dimineata, fetele mele!!!
Ce veste buna este asta!!! Va dati seama ca o sa fiu gramada pe ecograf in secunda doi dupa ce voi afla!!!
Vad ca nu mi-a facut nimeni o masca de rosii, hihihi.
Ok, deci pesimismul l-am gonit, si abia astept sa ma pun pe treaba.
Va urez tuturor o zi excelenta
YLARI
jubica spune:
Buna dimineata,
turturica nu am mai facut monitorizari de sapt.trecuta si asta am scris.Poate trebuia sa mai fac sa vad daca s-a spart foliculul
insa era prea mult pt mine sa mai raman la Cluj.
pupici
Boo spune:
neata .. cu toate ca sunt cam somnambula si imi vine sa beau o mare cafea dar nu am decat apa cu lamaie in cana, zau. incerc sa beau cat mai multa apa, dar parca dupa un timp are si asta un gust
am pus lamaie in ea, parca merge mai bine pe post de limonada
Jubica clar ne luam de mana luna asta. Eu totusi maine ma duc sa vad daca s-a spart.
Gabita pe unde esti ? Un ceai ceva ???
Ioana suntem langa tine sa stii !!!!! O sa fie bine, sa vezi. Numai un nebunatic iti trebuie din 5 mil
Lucia, Liliana, Miki, Ralu, Turturica, Adelamaria... nu va mai insir pe toate dar zau ca va pup pe fiecare in parte
Legat de acid folic: eu iau de prin noiembrie cred, cate 2 pastilute pe zi de Acifol. Preventiv