ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Bon soir!!!
Sunt f fericita ca am fost in Ikea si mi-am luat o gramada de lucruri misto... lenjerie, tablou, si alte numicuri pt. casa, dar ma simt minunat. V-am spus eu ca terapia prin shopping nu da gres niciodata! Va sfatuiesc sa spargeti si voi niste bani, sa vedeti ce bine va simtiti... uitati de stres pt. juma' de ora.
In alta ordine idei, pe mine iar m-a apucat iar durerea de sani, nu stiu ce naiba tot am, zici ca sunt baba de 80 de ani, am cate o durere la doua zile si stau sa o interpretez... abia astept sa fac laparoscopia asta, sa scap si sa o iau de la capat.
Ylari, imi pare rau ca ai probleme la serviciu, incearca sa nu te stresezi prea tare, sa nu clachezi!
Ioana, La multi ani lui Tushin, si sa va iubiti mereu ca acum!!! Si, bineinteles, sa va "multiplicati" cat mai repede!!!Este cea mai frumoasa urare, nu?

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

flori_79, multumesc pentru incurajari, asta incerc si eu, sa nu clachez... oricum, colegul a fost tare dragutz, a zis ca daca as fi fi-sa, mi-ar trage o mama de bataie, dar a inteles ca totul s-a intamplat din greseala, si nu mi-a facut capul mare. Mie imi pare rau ca trebuie sa muceasca iar, "cooperativa munca in zadar" din cauza mea...
In ceea ce priveste terapia prin shopping... hm, e buna, cand nu spargi banii tai, hihihi!!! te pupez! si pe toate celelalte.
Eu ma gred baba de 81 de ani, ca sa fiu mai cu motz ca tine. am numai celulita pe mine si am facut si burta, care eu nu am avut mai mult de 49 kg... acum am cu 10 mai mult...
Fetelor, e pe TVR 1 acum o emisiune "dureroasa" in care se dezbate situatia sistemului sanitar... cred ca am sa trimit un sms... asa, ca mi-am adus aminte toata umilinta pe care am trait-o in spital cand am fost operata...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

seara buna, mai dau si eu un raport mic, desi mare lucru nu mi se intimpla. Peste o saptamina fac a doua injectie, trec zilele repede. Asa ca, ralu, iti calc pe urme. Din fericire n-am avut pina acuma parte de nici un efect secundar, asta ma bucura ... Dar iau medicamentele prescrise de doctor ca sa evit efectele secundare.
jubica, daca se vedea a doua liniuta, oricit de pala, e de bine, e de foarte bine. Iar spermograma sotului tau e de pus in rama, ce m-as bucura s-aiba si-al meu asa un numar.
ioana, la multi ani sotului tau si din partea mea. Se apropie si la tine ziua de testare, nu? Iti tin pumnii
flori, eu n-am facut nici clisma si nici n-am fost restrictiva cu mincarea, adica in dimineata operatiei am baut o cana cu lapte, iar in ziua de dinainte am mincat normal. Dar n-am inteles de ce faci din nou laparoscopie, care e motivul pentru care o repeti?
monica, mie mi-a venit ciclul la fix 28 de zile, deci laparoscopia nu m-a dereglat absolut deloc, asa ca s-ar putea ca si tie sa iti vina cind trebuie.
ralu, de ce numeri 70 de zile? Eu speram ca, avind un ciclu regulat de 28 de zile, trebe sa numar 56. Hai 60, treaca de la mine ca-s mina larga , dar 70? Offff, ca multe-or fi.
adela, bafta cu vinzarea apartamentului. Ai deja 15 saptamini? Ce mai trece timpul ... Cum te simti?
lucia, liliana, voi ce mai ziceti? sper ca sinteti bine
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Fetele mele dragi,
Sunt foarte prinsa la serviciu si sunt si in sesiune,dar am intrat un pic pe la voi.
Din pacate mi-a venit CM,in schimb am si eu aceleasi simtome ca Flori sani durerosi desi sunt in ziua 3 a CM-ului si senzatie de gereata.Sa fiu sincera si eu am sperat ca poate mi-a venit CM peste sarcina.
Ioana poate tu ne dai vesti mai bune.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Ralu t te astept, cind ajungi in iasi, mergem si bem un suc.

2001
http://tt.lilypie.com/qjh3p3.png

Mergi la inceput

saluty
fetelor, tot va scriam ca ma simt rau, ca nu mai pot, ei, azi, e prima zi cind nu ma doare burta.
stiti ce am observat, ca eu cind nu iau medicamente pentru burta, ma simt mult mai bine decit cind le iau.
Ylari, nu e vina ta, se mai intimpla de la oboseala , din greseala ai sters, si eu patit-o, dar noroc ca s-a putut recupera, ca altfel ce am butonat o luna intreaga trebuia sa mai butonez o data.
Jubica, ti-ai mai refacut testul? noi asteptam o veste buna.
pupici

azi ma simt bine la burta (ca ma doare capul de morrr)

2001

Mergi la inceput

jubica dupa ce am scris mesajul am vazut ca ti-a venit CM, asta e, nu-i nimic, o sa fie bine luna viitoare. iti tin pumnii in sesiune sa iei toate examenele.
pupici

2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ralu disparui ca ma plimb un pic zilele astea .. Ieri am fost la Rm Sarat, azi sunt la Sighisoara. E unul din orasele mele preferate asa ca sunt fericita azi. Mai greu cu popoul care a luat forma scaunului de la masina de la atata drum
La mine azi e Z1 asa ca .. o luam de la capat, dar eu sunt fericita. De abia asteptam sa vina ca stiam ca alta varianta nu e, din moment ce gogoasa nu s-a spart.
Ioana la multi ani si de la mine pentru sotu ' !!!!!! Sa iti traiasca si sa te iubeasca si sa-si faca multi copii !!!
De shopping sunt de acord ca e cea mai buna terapie .. azi mi-am luat o bluzita de aici, e cam de gravide dar e tare simpatica

va pupic, ma duc la vizitat !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Va multumesc frumos de urarile adresate sotului si pentru incurajari!
Acum sa va spun si despre mine: am facut un test Sure Check ieri dimineata in z27 si a iesit cat se poate de negativ, nici urma de umbra in a doua pozitie. Iar ca totul sa fie perfect azi z28 s-a transformat in z1, ca deobicei. Nu sunt trista, deja m-am obisnuit cu esecurile si nu stiu ce-as fi facut daca era pozitiv, cred ca as fi innebunit de bucurie. Asa macar am ramas normala la cap!
Ma bucur ca am avut ieri o zi frumoasa cu multi invitati, ne-am distrat pina la 03 dimineata si a fost frumos. Acum voi lua eu o pauza de trei luni, pentru ca am facut 3 luni stimulare si ar trebui o pauza, iar intre timp ai voi face sotului toate analizele ca sa vedem de ce sta asa de prost la si ce e de facut. Iar din toamna dupa ce ne intoarcem din Mongolia, cred ca ne pregatim de primul FIV din viata noastra, sper cu prof. Marinescu la Giulesti.

Cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Ioana , imi pare rau de Z1, bine ca nu lasi sa te faca prea trista ziua asta urata. Eu din pacate inca nu am ajuns sa pot sa zic ca nu ma afecteaza, de obicei sunt cam distrusa cateva zile dupa Z1. Bine ca va apucati pt analize la sotul tau, macar veti sti care e problema. Si poate tostusi iese inainte de FIV. Si La Multi Ani pt sotul!

La mine nimic nou, cred ca ati avut dreptate ca parca a inceput deja Z1, doar putin, dar sigur va incepe normal maine sau in seara asta, asa ca nu a intarziat dupa laparo si ma bucur ca nu mai am de asteptat si mai mult. De luna asta ne apucam serios de treaba si sper sa aiba si rezultate, sunt plina de sperante acum.

sa aveti o seara frumoasa.

Monica

Mergi la inceput