ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Ioana, ai scos capul din barlog??? Ne luam de manuta amandoua, nu? Ne-am ascuns o perioada, dar ne revenim repede. Cat despre rushi, nu-ti face griji, trec repede!
Cate pagini trebuie sa aiba capitolul asta ca sa incepem unul nou??? Intreb si eu asa...
Va multumesc pt. incurajari, aveam nevoie. Stiu insa ce ma steapta, asa ca nu e o noutate pt. mine, dar oricum, nu e placut. nu ma gandesc decat la urmarile pozitive de dupa.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Buna seara fetelor.
Am revenit si eu putin, nu ca as avea ceva de spus dar ca sa ajut sa se umple capitolul asta mai repede.
La mine e Z26 si astept maine sau poimaine primul ciclu dupa laparo. Am ratat ovulatia luna asta pt ca era prea aproape de operatie si nu m-am simtit bine, asa ca acum astept doar sa treaca zilele si sper sa nu intarzie prea mult ciclul.

Ylari iti zic si eu La Multi Ani si felicitari pt inel, sa fii fericita si sanatoasa si cu bebic cat mai curand
Aerlilian si eu zic sa mergi la monitorizare, mai ales daca zici ca sotul tau calatoreste mult, poate ai mai mult noroc si reusiti sa prindeti ziua buna
Florieu nu am facut clisma, asa ca poate scapi si tu. Iti tin pumnii sa fie bine. La cat timp dupa primul laparo ti-au aparut chistul iarasi?
Boo, nu te stresa cu ingrasatul, stiu ca e nasol cand tu stii foarte bine ca ai mai pus ceva in plus si iti mai zic si altii, dar cu vointa o sa dai jos ce e in plus. Mai ales ca tu faci si sport.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Flori79 eu in barlog??? Cand m-ai vazut pe acolo??? Nu iubita, nu e locul meu acolo si nu am avut nici cea mai mica intentie de a fugi de voi.
Pentru cine intreba cate pagini ne trebuiesc ca sa terminam capitolul, raspunsul e 20, asa trebuie.

Cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ioana te-am sunat ieri de cateva ori, ai avut telefonul inchis. Hai ca poate nu sunt semne de rusi, poate sunt semne bune, tin pumnii Cand este ziua sotului tau, azi? Sau a fost ieri? Oricum eu ii spun LA MULTI ANI, sa fie sanatos si in curand tatic!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna, fete dragi!

Scuze pentru absenta, dar va jur ca e perfect motivata: sunt in plin proces de cumparare-vanzare apartament si nu mai stiu nici in ce parte s-o iau...Cand ajung acasa cu bine dupa inca o zi de alergatura zic "Slava Domnului", fac un dus si ma culc...Abia astept sa scap! Bine, pe urma urmeaza renovarea si curatenia...ca doar n-o sa am parte de zile linistite....
Si eu si BB suntem bine, avem 15 saptamani si am fost la dr....Deocamdata totul bine...Doar ca nu mi-a dat sa fac niciun fel de analiza...Doar sa iau vitamine...Ma rog, cred ca pana la urma ma duc singurica si le fac, sa fiu linistita!
Alte vesti nu am...burtica a crescut, dar nu mi se pare a fi burtica de gravidutza...depinde cu ce ma imbrac... Cand o sa mai creasca putin o sa fac niste pozici, sa vi le arat, daca vreti...
Ioana, tin pumnii pentru azi-maine...sa scapi de rushi pentru 9 luni!
Jubica, daca ai avut chiar si o liniutza palida pe test, eu zic ca esti gravi! Iti zice mama liniutzelor palide de pe teste, io-s aia!
Boo, Ralu, dati-le incolo de Kg, fetelor! Cine va aude chiar va crede!...Eu v-am vazut in persoana si spun tuturor cu mana pe inima ca m-ati complexat...Pai, tinere, frumoase, o piele superba, atletice....vreti sa ma suparati??? variatiile de un kg-doua sunt normale si in fiecare luna, e asa stiu...Hai, mai cu viata pe aici, ca vreau sa va mai citesc!
Gabita, Liliana, Lucia, voi pe unde umblati?? Chiar niciun semn?...Eu am zis ce scuza am, dar voi??
Va pup si va imbratisez pe toate! Fug sa pap, ca nu mai rezist! Si e abia ora noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ah, Flori, ca uitasem: cerinta asta cu clisma vine de la dr-i...Adica fiecare cum prefera...Eu asa am aflat in spital. Eu n-am facut de exemplu, dar pacientele dr. Niculescu si Marinescu au facut toate....Bine, eu n-am mancat 1 zi jumate nimic si am mai luat si carbunii aia pe care ti-i dau in spital...ca sa fiu sigura
Bafta multa si sa scapi usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Boo am facut tratament cu doxiciclina si prednison asa mi-a dat, habar nu am de ce dar l-am facut.
Ralu t eu merg la medici din iasi ca din iasi sint, am fost la galearschi si acum m-am programat la socolov
sa vedem ce mai zice si dr. asta, daca nu , nu stiu incotro sa o apuc.
nu stiu daca e bine, dar ieri am intrerupt tratamentul cu prednison, desi mai aveam de luat 1 saptamana, dar nu mai puteam, ma simteam din ce in ce mai rau, nici acum nu ma simt bine deloc, dar cred ca e tot de la medicamente.
pupici

2001
http://tt.lilypie.com/qjh3p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Salutare, frumoaselor!
Adelamaria, eu sunt pacienta dr. Marinescu, asa ca s-ar putrea sa nu scap de clisma, asa-i? Lasa ca vad eu, daca e sa o mai fac o data, nu mor, doar am mai facut. Asta e, pana la urma...
Monica9, la controlul de doua luni de la laparo, doctorul a sesizat un punctulet pe care nu l-a putut caracteriza pe loc, a zis ca e cu aspect endometriozic, si asa a fost. Deci pot sa spun ca mi-a aparut chistul ff repede. Si daca ramane acolo o celula, ea prolifereaza si se reface totul la loc.Oricum, la mine endo era destul de raspandita la prima laparo, aveam chisturi pe ambele ovare. Acum partea dreapta e curata si doar pe stanga am chist de 3cm si ceva. Sper ca de data asta sa poata curata tot...
Ioana, stiu iubita ca nu esti in barlog, am zis si eu asa, ca sa te sensibilizez si sa-mi raspunzi.
Boo, Ralu, si eu v-am vazut in carne si oase si mi-a placut ce am vazut, asa ca lasati-i pe altii sa se exprime cum vor. Nu putem scapa de remarci rautacioase niciodata. Le trimit un tuturor celor care vad dublu!!!
Va pup si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor, ce puturoase suntem....
pusichet, esti din iasi? eu acolo am facut primul an de facultate, imi e foarte drag orasul, n-am mai fost de cativa ani buni(vreo 7) dar in vara asta sigur ajung, ne vedem la o cafea
flori va trece repede dragutza, stii asta, oricum gandeste-te numai la ce urmeaza dupa-clisma sa fie problema
adelamariafelicitari pentru casa, foarte stresant, dar si bucurie mare. si eu sunt in proces de amenajare, toata treaba pe capul meu, sotul doar critica, cica e specialitatea mea, in curand o iau raznapupici la bebe, si pt fata, of course
boodisperushi bre? ce faci acolo?
ioana tinem pumnii, poate nu-s rushiila multi ani pt tushin, sa-ti traiasca sanatos, sa te iubeasca si vice versa, sigur gasiti voi calea pentru toate restul
monicas-ar putea sa nu intarzie deloc CM-ul, dr. meu zice ca nu are nici un motiv sa intarzie dupa laparo, poate ai noroc si vine la timp

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara, fetelor... UUUF, in sfarsit reusesc si eu sa intru, sa va salut, sa va pup, sa va urez o seara buna!!! Am avut o zi de cosmar la servici, inchiderea de luna ma dispera de fiecare data!!! Am mai facut si o mare tampenie, am sters niste date dintr-un fisier, fara posibilitatea de a le recupera (deci, cam tot ce a muncit un coleg de-al meu in luna mai. nu am nici cum sa refac eu tot ce am stricat asa ca ma simt ca un fund - ca sa fiu decenta) Boo, nu am primit niciun raspuns... deocamdata, sper. Probabil ca se primesc o gramada de mailuri. Ieri, colac peste pupaza, m-au apucat niste depresii... cumulate cu o chestie foarte ciudata: scaderea apetitului.... Eu pun pe seama lungii perioade de cand iau AC. Ati mai auzit asa ceva? ABIA ASTEPT SA VINA CONCEDIUL.

YLARI

Mergi la inceput