ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare fetelor
LA MULTI ANI YLARI!!!
sa fii sanatoasa si implinita din toate punctele de vedere felicitari pentru inel ti-am mai zis eu, lucrurile se intampla cand nu mai credemsa fii o miresica fericita si fara endo!
jubicanu e cam devreme ziua 24? eu pt ovulatia in z14 faceam test in Z29-30. eu inteleg ca te mananca, dar mai ai un pic de rabdare.
fetelor nu am prea mult timp sa scriu, trebuie sa fug la concertul cu georgica. va pup pe toate si ne auzim maine

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ioana,draga mea,nu v-am parasit...Sunt doar deprimata si foarte aglomerata la serviciu.O sa-mi treaca,urmeaza o alta luna,o sa trec peste starea asta.
Ylari,ma bucur din tot sufletul pentru fericirea ta si sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun si mai frumos!Momentele acestea sunt unice si ne marcheza pentru totdeauna.Alaturi de ziua nuntii si nasterea copilului.Sunt convinsa ca te vei bucura si de acestea cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

tuculucu....faci FIV-ul la Budapesta? cam cat te costa poti sa-mi spui?....stii cumva daca exista cineva si la Debrecen care face FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ioana , ma bag incet p'acilea ca sa-ti spun ca sampania chiar daca a fost virtuala , sper ca intr-o buna zi sa o putem savura pe cea adevarata de care voi avea grija sa fie Mum...Cordon Rouge rece , intr-o galetzica umpluta cu gheata ! Te si sa stii ca nu te-am uitat ! Stau chitic dupa perdea si astept...stii tu , vestea cea buna !
tuturor fetelor din gashca si va tin pumnii la toate sa reusiti sa realizati visul vostru atat de drag ...
Mai trec eu !

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Aileene draga, multumesc frumos pentru ochisorul tau vigilent si pentru incurajarile frumoase! Abia astept sa vina ziua in care ne vom intalni si bineinteles ca vom bea si o sampanie buna, pentru toti anii in care nu ne-am vazut "live". Mii de imbratisari!! si lui Alexandre baiatul care iubeste fotbalul si fetele. (Si mie i-mi place fotbalul, tocmai am vazut meciul Romania-Slovenia si sunt bucuroasa ca a castigat Romania.)
Aerlilian stiu ca esti puternica si ca poti trece peste starea in care te afli acum!
Pup toate fetele........

Cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Te si eu si fotbalistul meu drag , si te imbratisam !
Ma bucur ca Romania a castigat , dar de francezi ce zici ? Au castigat si ei 2-0 contra Slovakiei ! Bucuros nevoie mare flacaul meu , astazi si-a pus tricoul albastru "FRANCE" cine-i ca el ! Le face-n ciuda italienilor , ca-s multi prin zona noastra , se mai ia de "cap" si cu tat'su cateodata , cand joaca Franta-Italia , io ma duc nene , cat vad cu ochii
, o seara de duminica frumoasa , tie si tuturor !
S-auzim doar de bine

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dragelor, am mai trecut si eu sa ma bag in seama, desi n-am absolut nici o noutate. Astept sa treaca zilele ca sa fac injectia cu nr. 2.
Insa am citit ce-ati scris, n-am mai apucat insa sa scriu si eu ceva, c-avui musafiri din Romania. Si mi-au adus rosii de-acasa cu gust de rosii
ylari, cu intirziere iti urez si eu la multi ani si cit mai repede un bebic
ioana, tu cu mai stai, cum te simti dupa IA? Cind e ziua de testare? Iti tin pumnii ...
jubica, ce s-a mai intimplat cu testul tau de sarcina? ai mai facut altele? sper ca esti bine

miki, mie mi s-au parut foarte interesante informatiile tale Vad ca tu esti experta in naturiste, as vrea sa te intreb ce parere ai despre mastodynon, oare in cazul nostru o fi de ajutor? De fapt ce rol are? Am citit ca e popular, insa nu inteleg exact de ce.

noapte buna, fetelor, o saptamina buna va doresc si s-auzim numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Fetele va rog sa ma ajutati cu o problema.....am o prietena care e suspecta de endometrioza si ar vrea sa se opereze laparoscopic la Cluj...daca puteti sa-mi recomandati un dr. si clinica cu care sa luam legatura!
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

BUNA DIMINEATA, FETELE FRUMOASELE!!!!
VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU URARI!
Eu am fost luata pe sus si dusa intr- mica relaxare, "cadou" de ziua mea. A fost tare frumu!!!
Eu m-am tinut de cuvant si am trimis un e-mail la CSID... Sa vedem ce raspuns primim, ca la sfaritul scrisorii am zis ca nu o semnez numai eu, ci toate fetele care sufera de aceasta scarba de endometrioza...
PUPICI

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna dimineata,
turturica da,am mai facut simbata ziua 27 a CM si am vazut pe test prima liniuta f clara,iar a doua se vedea ca o umbra(numai din anumite pozitii) de culoare cenusie.Eu l-am considerat negativ si nu m-am inselat pt ca astazi ziua 29 imi simt burtica,deci isi fac aparitia uratii.
Fetele,azi dimineata sotul meu a fost sa-si faca o spermograma la Cluj,m-a sunat si mi-a zis ca are 160 de milioane deci este un rezultat bun.In jurul pranzului il sun pe sa vad ce-mi spune.
va pup

Mergi la inceput