ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Da...vad ca sunteti puse pe treaba, nu gluma!! Va felicit pentru initiativa si mult succes va doresc!! Daca pot si eu am sa ajut si eu cu ce pot si in masura timpului disponibil. E foarte buna ideea, totul depinde insa de cum vor evolua lucrurile si bineinteles de noroc!!
Miki-Miki cu dr. Ion Ionut am facut aproape toate investigatile majore: laparoscopia(anul trecut) si histeroscopia(anul acesta).
Alexia28 scuze ca te-am retinut azi de la servici, poate prea mult
Bluel i-mi pare rau de vestea proasta pe care ai primit-o azi cu endometrul. Dar eu stiu ca Diferelinul tocmai asta face, deci e normal sa-l ai asa de mic. Dupa ce va trece efectul lui, peste cateva luni dupa ce-ai facut ultima injectie, atunci va creste cu siguranta.
Desi e pag.13 din cap.13 eu va doresc sa fie cu noroc, mie mereu mi-a purtat noroc cifra 13.

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.30 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ioana nu ai de ce sa-ti ceri scuze iubita, stii ca si mie imi place sa stau la povesti dar venisera pe capul meu toti, vroiau sa-mi ia si telefonul te pup si vorbim

Fetelor dar chiar ca sunteti puse pe treaba, va felicit

Ralu felicitari pentru kg in minus, super. Eu am avut senzatia la inceputul dietei ca am mai dat ceva jos, ma simteam mai usoara dar acum imi dau seama ca a fost doar o senzatie

Mergi la inceput

Ralu_t felicitari pentru cele aproape 4 kg. date jos, ti-am spus si eu cand ne-am vazut ultima oara ca ai mai slabit, dar tu nu m-ai crezut. Felicitari iubita!
Alexia28 pai...si auzeau discutiile noastre deocheate???
Aerlilian ce mai faci iubita, cum te mai simti???

Bine ca voi slabiti, ca eu am inceput sa ma ingras putin, am ajuns la 51 kg, si aveam aproape 50 kg, cand ne-am vazut ultima oara. Ce sa fac daca am incercat sa nu ma mai stresez cu nimic si am si mancat la timp, ca sa nu ma doara stomacul. Dar de saptamana viitoare incep postul Sf. Petru, asa ca banuiesc ca voi slabi din nou.

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.30 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana- sunt de la capitolul FIv in Ungaria si vreau sa te rog daca imi poti da nr. de tel. de la cabinetul particular al dr. Ion Ionut? eu am ceva probleme cu niste chisturi foliculare,endometrioza nu stiu daca am,pana acum nu mi s a spus ca as avea; momentan iau AC prescrise de dr. D.Protopopescu, am mai fost si la dr. Corina Neamtu care mi a spus sa nu ma alarmez pt. ele ca sunt niste "amarate" de chisturi foliculare chiar asa s a exprimat; vreau sa vad dr.Ion Ionut ce parere are daca trebuie neaaparat punctionate sau mai pot spera sa se resoarba prin tratament, mersi mult, succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Ioana, multumesc, m-au lamurit ieri si fetele de aici . Ti-am votat pisoiul, sper ca n-am gresit, Tomi cel de pe tastatura, da?

Pup toate fetele de aici, ca sint tare dragute si saritoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna fetele
Eu sunt in ziua 24 a CM ,am facut ieri un test de sarcina care din pacate a iesit negativ.Oare l-am facut prea devreme tinand cont ca dupa calculele mele am ovulat in ziua 12 a?

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutare natiune!!!

fetelor dragelor va scriu si eu dupa vreo doua saptamani de somaj... doar la scris ca de citit v-am citit...

s-au intamplat multe, bune si rele ( o inflamatie a colului uterin din cauza unei micoze, apoi candida -astea-s rele - dar si ziua de nastere a sotului,aniversarea casatoriei, deci party,party, party...:)))

referitor la asociatie si eu m-am gandit mult. stiu ca in alte tari sunt foarte active si le ajuta foarte mult. un exemplu pe care l-am aflat de curand e austria unde am inteles ca statul plateste aproape toate costurile (70%) fertilizarii in vitro (FIV) pt femeile cu endometrioza care nu au alte sanse de a avea copii. Ce tare nu? La noi nici nu le trece prin cap asa ceva. dar statul cu mainile in san nu ajuta cu nimic. eu cred ca ar trebui sa ne interesam cum se infiinteaza un ONG + toate alea povestite de sotul lui ralu t. eu sunt din oradea, asa ca probabil cel mai bine ar fi sa fie infiintat in Bucuresti si apoi sa facem ceva filiale. Nu? sau merg deja prea departe? Daca e nevoie de traduceri eu va pot ajuta (chiar autorizate din lb. engleza)- poate exemplele altor asociatii din alte tari ne pot fii de folos.

Va pup dulce si abia astept sa vad cum demareaza treaba!!

ps: eu maine merga la Budapesta pt ecografia uterina pt FIV. mai am vreo 15 zile de AC si apoi stimularea, vreo zece zile si apoi doamne ajuta!!!

va pup!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna la toate fetele!!!!! va pup!!!!
Sa stiti ca ieri nu am scris la CSID, cum am zis ca voi face... PENTRU CA... Iuby m-a asteptat cu cadoul de ziua mea: INELUL DE LOGODNA, asa ca am petrecut pana tarziu, si (rusine mie) am zis ca mai poate astepta... UF, AM CREZUT CA MOR SI NU IL MAI PRIMESC!!! E ASA DE FRUMOS, FETELOR, SI EU SUNT ASA DE FERICITA....

YLARI

Mergi la inceput

Buna dragelor!
Dariaioanaxx nr. dr. Ion de la cabinet este 3130424, iar cabinetul e pe langa Gara de Nord, dar o sa-ti explice unde e mai exact asistenta la telefon. Mult succes sa prinzi o programare mai devreme, pentru ca si la d-sul e foarte aglomerat, avand in vedere ca e doar o zi pe saptamana la cabinet. Si eu am auzit de dr. Corina Neamatu ca e un medic endocrinolog foarte bun, dar e bine sa ai si o alta parere si eu cred la fel. Mult succes sa gasesti cauza chisturilor foliculare si sa scapi de ele!
Bluel da el e! Multumesc pentru vot!
Jubica e prea devreme pentru test, mai asteapta putin!
Tuculucu bine ai revenit si multa bafta maine, sa vii cu vesti bune!
Ylari felicitari pentru inelul de logodna, sa fie intr-un ceas bun! Si.... LA MULTI ANI!! Noua nu ne spui ca e ziua ta, ca sa nu dai de baut, nu?? Hai ca dau eu in cinstea ta! Multi ani fericiti alaturi de iubita tau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Saru mana ptr urarai... N-am zis ca e ziua mea, ca... nu stiu de ce...
Oricum, am dat de baut la servici, eu si inca 2 colege, una nascuta ieri, alta alaltaieri. Plin de gemene pe la noi... si toti de la birou inclusiv eu, dar o data se iarta!!!!
Si cum poti sa crezi, ioana, ca tocmai voua nu v-as da??? Risinica!!! La intalnirea urmatoare, primul rand de ceai il dau eu. Numai sa stiu unde sa vin! Hihihi!!!!
Pupici pe la toate!!!
Si JOS CU ENDOMETRIOZA! AFARA CU EA DIN BURTICILE NOASTRE!!!

YLARI

Mergi la inceput