Jana Gheorghiu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Offf, ce pierdere! Jana Gheorghiu mi-a fost profesoara la Facultatea de Jurnalism. Era o femeie modesta, cu un suflet mare si, in acelasi timp, foarte exigenta. In acea perioada ii murise mama si era foarte afectata. Vorbea mereu de fiul ei, in care isi pusese toate sperantele. Isi dorea ca el sa fie un profesionist in ale televiziunii. La fel visa ca si noi, studentii ei, sa ii urmam pasii.

Acum vreo luna am vazut-o la o emisiune. Era trasa la fata, imbatranita peste noapte, putinul par pe care il mai avea era alb-alb... Imediat am realizat ca e bolnava. Si m-am gandit la cancer. Aseara cand am auzit la TV ca s-a stins am fost foarte amarata... Imi pare rau de ea... si de fiul ei...

Dumnezeu s-o ierte!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Dumnezeu sa o ierte.Am citit si eu aseara despre ea.Papcat,rand pe rand oamenii de seama ai Roamaniei se sting usor.
Uitati aici art din ziar
http://www.evz.ro/article.php?artid=305508

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Dumnezeu sa o ierte.Am citit si eu aseara despre ea.Papcat,rand pe rand oamenii de seama ai Roamaniei se sting usor.
Uitati aici art din ziar
http://www.evz.ro/article.php?artid=305508

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Acelasi lucru l-am constatat si eu. PArca tara asta ar fi blestemata !!! Poate ca meritam, fiindca nu se mai respecta valorile. In ziua de azi altele sunt valorile..
DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Dumnezeu s-o odihneasca!
Am cunoscut-o in urma cu 10 ani si m-a impresionat personalitatea, inteligenta, luciditatea si profesionalismul dansei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

ìmi placea f. mult,ìntradevar o mare pierdere ,Dumnezeu s-o odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Dumnezeu sa o odihneasca!

Nu stiu ce se intampla dar incet-incet toti oamenii de mare importanta a Romaniei se duc...nu zic ca nu este normal, pleaca unii, vin altii...dar care altii???

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

O femeie singura, intarita de viata, care a luptat barbateste dar, din pacate,care a pierdut ultima lupta.
A fost si iubita si denigrata, ca orice om care iese din multime, dar faptul ca a avut atata iubire de daruit incat s-a gandit sa adopte si sa iubeasca un copilas parasit, ma face sa ma inclin.

Sa-i fie tarana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns udia spune:

Condoleante familiei.Dumnezeu sa o odihneasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Mi-a fost atat de draga....Imi amintesc cu drag de emisiunile ei: Gaudeamus, Salut prieteni...A fost un om deosebit....Mare pierdere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vichi spune:

Draga de ea.... Dumnezeu sa o odihneasca!

Mergi la inceput