Jana Gheorghiu
Raspunsuri - Pagina 3
mira_m spune:
Dumnezeu sa o odihneasca!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
marybell spune:
Dumnezeu sa o ierte, sa ii fie tarana usoara. condoleante familiei.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
adriella spune:
quote:
Originally posted by claujro
Avea cancer la stomac. D-zeu s-o odihneasca!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
A avut cancer pulmonar, a fumat foarte mult. Pacat, e o mare pierdere. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
Alina spune:
Imi pare foarte rau...
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
www.jurnalul.ro/articole/92815/ne-a-parasit-si-jeana-gheorghiu" target="_blank">Ne-a parasit Jeana Gheorghiu!
Alina
Idaira spune:
A fost si va ramine o voce inconfundabila in lumea de la radio...o femeie inteligenta ,cu un simt al umorului f bine dezvoltat,unica in tot ceea ce a facut.
Condoleante familiei si sa-i fie tarina usoara!!!!
Carmi spune:
Pacat, pacat...
Dumnezeu s-o odihneasca in pace !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
claudela spune:
E bine ca mai suntem cei care sa ne amintim de astfel de oameni in fata carora ...jos palarie!
Dumnezeu s-o odihneasca!
pengunica spune:
In nr din aprilie al revistei TANGO a aparut un interviu cu ea .....am sa va punctez cateva pasaje care va pot oferi o imagine despre viata doamnei Jeana Gheorghiu.....
,,Tata si-a refacut casnicia,si-a gasit pe cineva.Mama nu.
,, A trebuit sa-mi vand cartile ca sa am din ce trai,,
,,Oliviu Gherman scria toata ziua la televiziune sa ma dea afara pentru ca nu sunt frumoasa,,
,,Nu eram membra de partid ,nu eram maritata ,aveam defecte maripentru a aputea adopta un copil ,,
M-am dus sa fac o prospectie intr-un orfelinat si directoarea a adus copilulsi,cand a avrut sa-l ia,n-a mai vrut sa plece,s-a smuls din mana aleia,mi s-a agatat de picioare.M-am dus acasa,m-am gandit fel si chip si-am decis sa-l iau,,
N-am cunoscut niciodata iubirea aceea care te face sa nu poti trai fara celalat
,,Copilul i-au adus enorm in viata,,Au devenit realitate fraze pe care le consideram filozofico-literare,,Stiu pentru ce traiesc,,,Imi umple viata,,sintagme care -mi pareau rostite de dragul conversatiei.Acum a intervenit mizeria asta cu cancerul care sigur il ingrijoreaza si-l sperie.Este si foarte greu sa-si imagineze ca saptamana viitoare s-ar putea ca eu sa nu mai fiu.O sa trebuiasca sa se descurce singur,fiul meu nu-si poate imagina cum e fara mine.Si asta chiar imi e foarte greu sa-l invat,,
Sunt pasajele din acest inteviu care mi-au placut cel mai mult,le-am scris si pt voi in speranta ca v-a facut placere sa v-o reamintiti,,,
ruxandra_sb spune:
.. mda, si eu am citit acel interviu.
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!