Inseminare (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

danotino, ai mare dreptate, intuiam ca e ceva de genu` asta. sa speram ca o sa se aranjeze totul cum e mai bine.
tu ce ai mai facut? spuneai ca vrei sa te apuci sa faci niste investigatii. unde vrei sa le faci, tot la Dacia? eu acolo am facut mai multe, cam scumpute, dar m-am bucurat ca se fac toate in acelasi loc si in conditii civilizate.
pupici

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino esti o scumpa , chiar ca ai avut succes cu acest capitol. Daca ar fi sa fie bebe, sigur a fost de la concediu. Stiu ce mi-ai povestit de prietena ta, dar stii tu, fiecare cu organismul ei. Dar poate am si eu noroc la fel ca ea. Ce mai face prietena, a nascut sau mai are? Sa dea DD sa ajungi si tu sa tii un bebe in brate. Te pupic si iti dau un mesaj pe telefon imediat cum aflu.
Carmen merci frumos pentru sustinere, poate azi am ocazia sa ma bucur si eu la fel ca tine. Sa ne mai tii la curent cu simptomele.
andriushca merci .
Va pup pe toate.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alid spune:

[red]andriushca[/red, intr-adevar foliculul tau nu atinge dimensiunea optima; sotul tau ce nr de spermatozoizi are?
la mine problema a fost prolactina prea mare (nu aveam ovulatie), o ureaplasma depistata, iar sotul a avut si el cateva probleme, dar s-a rezolvat. oricum si istoria noastra e lunga; acum suntem bine amandoi, dar nu s-a intamplat nimic natural. sambata o sa ma duc la monitorizare la giulesti; saptamana cealalta o sa fac si eu inseminarea. sper sa fie bine. la tine, daca foliculul nu ajunge la max 18 mm, nu-ti recomand sa faci inseminare. ptr asta, e cazul sa vorbesti si cu doctorul.
te pup si astept si alte vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

andriushca, te pup.
singura investigatie pe care vreau s-o mai fac este histeroscopia.
in rest...stau bine si poate sa le mai repet.
dr mea nu vrea deocamdata sa fac histeroscopie ...i-am sugerat fin, dar nimic. asa ca ...nu stiu ce o sa fac.
deocamdata incerc sa ma detasez de tot si sa reusesc sa fac o pauza de tot, sper...
ma detasez ...dar nu si de voi, care ma tineti pe linia de plutire :))

danotino

Mergi la inceput

micky, bafta multa si asteptam raspuns cat mai repede.

Mergi la inceput

off, m-am chinuit sa scriu un mesaj si nu eram loggata si l-am pierdut!
Alid, multam de sfat! sotul meu are concentratie 140 mil/ml si mobilitate A+B=28%.
cand nu se intampla nimic atata timp ajungi sa crezi ca nici nu se va intampla vreodata, cel putin mie mi se pare in vis nerealizabil...
Danotino, de ce vrei histero, s-a vazut ceva dubios la hsg in uter sau din cauza acelui esec? daca dr. ta nu vrea, poate nu e cazul sa faci. oricum tu ai mai ramas, deci la voi se poate !
ma bucur ca ne mentinem reciproc pe linia de plutire, altfel am lua-o razna.

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

andriushca, nu s-a vazut nimic dubios la hsg sau la eco,
dar daca as avea un polip nu s-ar vedea... din cauza sarcinii pierdute ma gandesc la asta, am citit despre histero si m-a pus pe ganduri. daca ai un polip nici nu poti ramane pt ca nu pot ajunge unde trebuie.
ma gandesc ca poate endometrul meu nu e bun si de-asta am pierdut sarcina. o infectie, etc. ma tot stresez pe tema asta si mi-e teama ca nu voi reusi din cauza asta.

danotino

Mergi la inceput

andriushca, la sotul tau n-ar fi cine stie ce probleme (exceptand mobilitatea; este cam mica, dar se poate prelucra in laborator); dar, doctorul ce-ti recomanda tie? din cate am citit, ai endometrul mic, ai un fibrom, foliculii nu ajung la maturitate. e alegerea ta sa faci inseminarea sau ti-a recomandat-o vreun doctor?

Mergi la inceput

danotino, nu cred ca ai nimic din toate astea, poate pur si simplu nu a fost sa fie sau sarcina nu era viabila si a fost selectie naturala, asta nu inseamna ca daca vei ramane iar insarcinata vei pati la fel. cu endometrul parca responsabil e progesteronul si spuneai ca ai hormonalele ok. despre infectie, parca spuneai ca ai facut analize si ai sti daca ai asa ceva.
asta ma enerveaza si pe mine la doctorii astia, ca nu-ti gasesc hiba, sa spuna uite dle, d-aia nu puteti, pt ca....
am impresia ca majoritatea dr. bajbaie dupa un diagnostic.
noua nu ne-a spus niciunul nimic concret, nici despre mine nici despre sot...intotdeauna lasa loc de interpretari...si de un "dar asta nu inseamna ca nu se poate si natural". uneori nu mai inteleg nimic.

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

fetelor ma bucur din suflet pentru voi..
sa va ajute Dumnezeu sa va duceti sarcina la bun sfarsit cu bine..sa aveti bebei sanatosi..
Micki...multa multa bafta..ne rugam cu toate sa fie 2 liniute..
Reusitele voastre inseamna ca se poate si pentru noi restul fetelor...
mii de felicitari..

Mergi la inceput