Inseminare (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Waw fetelor cate reusite.
Carmen si marusca FELICITARI si va doresc sa aveti un bebe sanatos si frumos.
Acum sa va dau si eu o veste care nu este pe deplin confirmata, am facut un test luni si a iesit slab pozitiv, CM-ul il astept de sambata. Unele fete stiu povestea mea si asteapta cu sufletul la gura rezultatul clar. Maine voi face testul de sange la Dacia. Chiar acum cand ma pregateam intens de FIV.
Va pup pe toate si imi doresc sa reusim toate ceea ce ne dorim cel mai mult pe lumea asta. Dumnezeu ne va asculta rugamintile.

Micky

Mergi la inceput

danotino cand se vede bebe la eco? Azi asa avea o luna in cap de cand au venit uratii.
carmen si marusca voi ce test ati facut? Eu am gasit azi numai un sure check si imi este teama sa il fac ca niciodata asta nu a iesit pozitiv. La o farmacie chiar nu avea deloc nici un test de sarcina.
Nu as vrea sa ma imbat cu apa rece pana nu vad un rezultat clar. Dar tot ma uit cand ma duc la baie si ma rog sa nu vad nimic urat pe HI.
Va pup te toate si pe cele noi si pe prietenele mele de suferinta vechi. Nu dau toate numele de frica sa nu uit pe cineva.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Fetelor,ma bucur din tot sufletul pentru reusitele voastre.
Micky pentru tine facem galerie .Poate chiar si numai virtual.
Reusitele voastre ne dau noi speranta.
Eu ce sa spun ziua 5 dupa IA si astept foarte calam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Carmen si Marusca felicitari!
Micky te asteptam azi cu un rezultat mareee!
Succes la toate fetele!

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Un pupic special pentru Cris si Vio sa veniti si voi curand cu vesti bune .

Fetelor va mulumesc mult si va pup cu drag pe toate.

Micky eu intai am facut test de sange si a iesit pozitiv, dar dar pentru linistea mea am facut si doua teste sure check care au iesit bineinteles cu II.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

fetelor,

multumesc mult pentru felicitari si sustinere ca nu prea am aut parte de ele pana acum deoarece nu am spus la foarte multe persoane : doar sefei mele care s-a bucurat sincer pentru mine, doctoritei si sotului meu.
Aseara ii zic sotului:" hai, ce facem nu sarbatorim?" , dar lui cred ca ii este frica sa nu fie indiciu fals si spune: "stai sa vedem , sa stim sigur ca este OK, s-au mai vazut teste false !!!!" nu am mai insistat cu toate ca eu acum chiar simt ca este . Astept pana sambata cand ma duc la control. Poate fac gemeni , ca am avut 2 folicului de peste 25mm la IAS.

Micky : eu am facut : Sure check si a iesit clar pozitiv ( doua liniute la fel de rosii ca si intensitate). Mie trebuia sa-mi vina CM-ul duminica si am facut testul ieri la pranz.

Parca nici nu pot sa ma bucur , deabia astept ziua de sambata .

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

neatza fetele!
alid, la mine foliculii nu cresc prea mult, rareori trec de 18 mmm. si n-am mai facut ecografie de anul trecut. pe anul asta o sa fie prima eco vineri si o sa vad cum stau.
la mine treburile stau asa: analize hormonale bune + restul de pe lista pt FIV ( culturi col, Pap`s, serologice, zoonoze, etc)- FSH un pic cam mare dar asta e, batranetea, ce sa-i faci), HSG cu trompe permeabile, proba cotte slab pozitiva, sotul astenoteratospermie. din ce-mi amintesc de la eco, am si un chist pe ovarul stang (nu stiu cat de mare) si un fibrom pe dreptul. luam de vreo 2 luni tratament naturist+ vit E, zinc sotul, etc. cam asta e istoricul nostru.
deocamdata nu ni s-a gasit inca buba pt care n-am ramas niciodata insarcinata de cand ne-am casatorit (5 ani in vara)-poate asteno a sotului?
sper ca nu te-am plicti.
la voi unde e problema?
pupici pt intelegere!
Micky tin pumnii stransi-stransi!
pupici la toate!

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

carmen si marusca ce bine de voi ca aveti un test sau mai multe cu liniute clare, clare. Am mai facut si eu un test sure check dimineata si este negativ.
Azi am facut analiza de sange si asteptam rezultatul pe la ora 14 sau 15.
aurelia77 stai linistita sa se prinda bebe bine si te asteptam cu vesti bune si cu un test cu II. Te pup si merci de galerie.
Va pup pe toate fara exceptie.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Micky tinem pumnii stransi sa fie bine, astaeptam dupa amiaza rezultatul.
E bine sa te iei doar dupa testul de sange nu dupa celelalte.
Bafta multa

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

fetelor ce de vesti buneeeeeeee! se pare ca am avut mana
buna cu acest capitol :))
marusca felicitari!!!! sarcina usoara si un bebe sanatos! si eu aveam banuieli ca stimularea cu menogon ar da rezultate.
micky, sigur e bebe! s-a speriat de FIV sa stii! bebe se vede la 6 sapt bine iar pe la 7 poti sa-i vezi si inimioara. tu acum ai 4 saptamani, e prea devreme ca sa se vada, sigur il va gasi asezat acolo cuminte, dar doat atat! te pup si ai grija de tine. iti tin pumnii sa fie bine si sper sa tragi mai multe dupa tine. cred ca ti-a priit concediul :))mai tii minte ca ti-am povestit despre prietena mea? si ti-am zis ca se poate? ea incerca de 2 ani, facuse si 3 IA si laparo, avea si endometrioza, nu credea ca are sanse, mai ales ca si sotul statea f prost cu gigeii (f putini 10 mil)!!!!! nu ma credeai...:)) fa-ti un test de sange, te rog!
andriushca, sigur ca poti provoca ovulatia mai devreme cu pregnyl, dar foliculul trebuie sa aiba valori bune, ideal ar fi sa fie peste 20. ti-au raspuns fetele mai devreme. oricum pana nu te duci la eco n-ai cum sa stii cum stai. iar ca sa ovulezi in ziua 12 ideal ar fi sa faci pregnyl cu o zi inainte. nu stiu ce sa-ti spun... tu hotarasti si ar fi bine sa faci IA asa cum trebuie si sa nu fii presata de zile, we, etc.
va pup pe toate

danotino

Mergi la inceput