Inseminare (12)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
ticatic spune:
felicia, i-am pus pe toti ai familiei sa se uite (am zis poate o vad eu numai pt ca vreau), au vazut-o si ei dar la fel f.f.f.palida si subtire.Ne chinuim de 3 ani sa facem un BB si fiind prima inseminare stii cum e, mi-am pus toate sperantele. Deja de cateva zile ma si imaginam graviduta pt ca am avut toate semnele de care pomenesc fetele pe aici.Sunt f trista acum, mai bine nu-l faceam, pt ca mi-a stricat ziua,era atat de bine sa te imaginezi graviduta....Incerc sa ma consolez gandindu-ma ca poate este prea devreme iar marti la testul de sange o sa aflu sigur.Doamne ajuta!
pup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Ticatic tin pumnii sa ramana doua liniute. Sa stii ca la fel zic si eu, daca se vede si a doua, chiar daca e palida, e de bine.
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.28 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
danotino spune:
buna dimineata fetelor!
ticatic, tin pumnii! eu zic sa mai faci un test chiar azi.
o sa vezi ca este pozitiv! bafta!
danotino
ticatic spune:
multumesc fetelor pt incurajari.cea de-a 2a liniuta a inceput sa se vada vaag cam dupa 5 min.Atat de mult m-am gandit ieri la asta si atata m-am stresat, incat azi-noapte am visat ca nascusem un baietel de toata frumusetea si eram asa fericita, fetelor nici nu va imaginati ce sentimente "traiam" in vis...Abia asteptat sa vin cu el acasa.Cand m-am trezit mi-am zis ca probabil am luat-o razna.Daca acum nu sunt,data viitoare o sa incerc sa nu mai bag in seama nici un simptom (pentru ca am obs ca totul e relativ)si n-am sa-mi mai fac nici un test pana la testul de sange.Prea mult stres si chin, iar totul e aranjat de undeva de sus, de la DD.Daca este, este. daca nu n-avem ce face decat sa asteptam pana cand s-o indura DD de noi.
Va pup fetelor si sa aveti o duminica cat mai placuta!
alid spune:
ticatic, iti tinem pumnii sa fie de bine. si eu o sa fac inseminare luni si am inceput sa am emotii. asa e cum zici tu, numai dd stie cum sa le aseze pe toate; ptr unele a fost simplu, pentru noi, este foarte greu.
te pup si astept vesti, de bine: speranta moare ultima.
felicia_ spune:
Tictac, nu iti pierde speranta! Iti spun eu ca e bine... eu nu am vazut niciodata a 2-a liniuta, nici macar palida, asa ca ai sanse!
virgo spune:
Buna dimineata !
Sunt o foarte proaspata bortoasa in numai 5 saptamani .
Povestea mea e incurcata rau : sotul meu are azoospermie in urma unei vasectomii . Am incercat reversia acum 3 ani - nereusita - am incercat si un IVF anul trecut in septembrie - tot nereusit - si am hotarat de comun acord sa cautam un donator .
Si ... l-am gasit ! Dupa prima IUI , intr-o clinica din Germania , ne-am bagat pur si simplu picioarele si am hotarat sa continuam pe cont propriu . Fara medici , fara nimeni .
In ianuarie am inceput inseminarile "la domiciliu" cu probe proaspete . Din pacate am avut doua cicluri foarte anapoda , unul foarte lung , de 36 de zile , si-apoi altul scurt de 27 . Abia prin aprilie mi-am revenit la normalul de 28 de zile .
Iar ieri , iata , mi-am facut un test si ... clar doua liniute !!!!
Suntem amandoi(trei) in stare de soc , ba nu ne vine sa credem , ba visam cu ochii deschisi botezuri , ochi albastri , alea , alea .
Acum sunt si eu cam nelinistita , ma cam "incearca" un progesteron , am depresii ... ca daca pica drobul de sare ... stiti voi !?
Hai pupici si sper sa ne cunoastem mai bine !
andriushca spune:
Neatza!
vineri am fost la doftor la eco. se spunea ca poate ma insemineaza in aceeasi zi.
dar nu am facut nimic pt ca nu am avut cu ce: OD folicul 13,3 mm, OS folicul 9,7 mm, Endometru trimlaminar de 8,3 mm.
Cezara estimeaza ca abia maine ar fi timpul, asa ca maine iar la monitorizare si abia apoi, poate IA, daca avem cu ce. a zis ca-s cam lentuta, dar eu am CM de 30-31 zile, asa ca...
nu mi-a dat nimic (pastilute) si a spus ca daca luna asta nu avem rezultat luna viitoare incepem cu o stimulare usoara.
am aflat cu ocazia asta ca am uter in RVF. asta inseamna retrovers, nu? inca o chestie pe care n-o stiam despre mine. va pup!
ioana, multumesc pt urari!
alid, iti tin pumnii!
ticatic, eu zic ca tu esti graviduta, mama!
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micky2007/Micky2007.jpg)
Micky2007 spune:
virgo FELICITARI si iti doresc sa duci sarcina la termen si sa ai un bebe sanatos si frumos. Cred ca esti o fericita.
andriushca si eu am fost vineri la Cezara. Tu ai fost la cabinet? Erau acolo multe fete pentru inseminare pe care le vazuse Bechir. Insa au facut numai 3 IA. Cu ce erai imbracata?
Micky
andriushca spune:
Micky, da, la cabinet am fost. a fost super aglomerat si am asteptat de la ora 2 (m-a vazut Bechir la eco intai)pana aproape de ora 6 sa vina Cezara, a venit si am mai stat sa termine cu inseminarile si cu gravidutele. eram in blugi inchisi la culoare si tricou negru cu alb. (sunt blonda). tu?
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png