Inseminare (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

ali, eu stiam ca astfel de spalaturi se recomanda pt cele cu glera f. acida. ai facut vreun test de asta? ca daca ai o glera buna, s-ar putea sa nu faci bine daca o speli. parerea mea!

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Am si eu o rugaminte. As vrea sa stiu nr de tel al dr Matei de la CFR intrucat am inteles ca e f buna in spermocultura. In afara de Giulesti unde se mai poate face IAD? N-as vrea sa mai merg la Giulesti datorita dr Moisa care mi se pare f acra si nu am incredere in ea. Stiu ca ea este sefa bancii de sperma la Giul. In afara de ea nu mai prepara nimeni sperma de la donator? Eu am mai facut la Giul la dr Marinescu un IAD si un FIV cu ICsi si as vrea sa schimb dr. Imi recomandati pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

iazminn, ti-am trimis pm cu nr. de tel solicitat. cat despre adresa, la ce te referi? o gasesti sambata dimin. si miercuri dupa-amiaza la IDS (pe langa Perla (Dorobanti cu St cel Mare) sau la Policlinica CF nr. 2 in restul timpului. pupici

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Andreea merci frumos de informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

iazminn - eu am facut IAD la Sabyc cu dr. MICINER SILVIA si biolog MIOARA MATEI, amandoua sunt de CFR2, dar nu am nr lui Matei doar al lui Miciner , daca te intereseaza da-mi un PM.
Este prima inseminare pe care o fac si este si reusita.

danotino - multumesc ca m-ai trcut pe listuta .

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Marrina draga, in ziua aceea eram in intarziere, mergeam la Marinar la botez si nici nu cunosc Pantelimonul, iar eu trebuia sa ajung la Biserica Caprei si habar nu aveam pe unde e. I-mi era teama sa nu incurc biserica si copilul si am sunat crezand ca o sun pe ea. Nu pot sa uit intrebarea si raspunsul: "Buna, esti deja in biserica?", iar tu ai raspuns:"nu, de ce trebuia?" Atunci nu am mai inteles nimic, eu nu am realizat ca am sunat din greseala in alta parte si eram stupefiata de raspuns. Ma gandeam ca am gresit ziua, ca botezul era poate in alta zi, dupa ce ca nu stiam care e biserica, sa mai gresesc si ziua, ar fi fost chiar culmea. Data viitoare cand te voi suna, va fi special pentru a vorbi cu tine! Multumesc pentru intelegere!
Ticatic multumesc si multa bafta sa iasa cu ochisori!
Andriushca multa bafta!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.27 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetelor azi am fost la dr. sa-mi pregatesc dosarul pentru FIV si sa imi dea stimularea, nu m-am putut abtine si i-am aratat testul de sarcina doctoritei. Se pare ca a fost sarcina, dar nu a fost sustinuta. De aici si intarzierea. Asta este, mergem mai departe.
Va pup de toate fara exceptie.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticatic spune:

Buna, fetelor eu mai am doua zile pana la testul de sange.azi ar fi cam a-14-a zi de la ovulatie. sanii continua sa ma doara, temp bazala 37,1.Sunt din ce in ce mai emotionata si nerebdatoare,dar mi-e teama sa-mi fac un test de urina.Apropo, stiti cat costa un test de sange la Giulesti? Este cu plata sau cu spaga?
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticatic spune:

fetelor, pana la urma mi-am facut curaj si am facut un test de urina. sunt putin dezamagita, deoarece a iesit cam negativ, a-2-a liniuta se zareste f subtire si palida. voua vi s-a intamplat? va rog mult raspune-ti-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Tictac, daca se zareste si a 2-a liniuta, e foarte bine! Numai sa se zareasca (mai stiu eu pe cineva care vedea liniute pe care altii nu le zareau). Eu zic ca e bine!

Mergi la inceput