Am primit o oferta de angajare la casa de discuri Roton, pe un post de marketing vanzari directe. As vrea sa stiu daca lucreaza cineva acolo si cum e atmosfera.
De ce intreb? Pt ca ma innebuneste sefu de la actualul loc de munca sa nu plec (e pe asigurari job-ul si nu ma prea dau in vant dupa el, desi zice el e mai mult de coordonare, de facut prezentari pe la firme, dar chiar si asa..tot asigurari sunt), ca asigurarile sunt mai de viitor decat marketingul, ca la o firma mare e nasol ca ai 1000 de sefi si ca aici la el am o oarecare libertate, ca o sa ma trezesc ca jobu' nu e ceea ce pare etc...
Nu stiu ce sa fac..dati-mi un sfat ..help
Cei de la Roton ti-au dat job description ptr postul respectiv? Parerea mea este ca prea multi bani nu ai cum sa scoti din asta.........s-ar putea ca actualul tau sef sa aiba drepatate. Da si tu mai multe detalii despre noul job.
Decat sa faci prezentari ptr diverse discuri / trupe sau mai stiu eu ce nebunii, parca mai bine faci pe asigurari.
Iata cam ce ar tb sa fac eu acolo: sa intretin site-ul de vanzari, sa realizez materiale informative si promotionale, sa am grija de comenzi, sa intretin baza de date cu clienti, etc. Cam asta in mare.