Ce ar trebui fac???
Raspunsuri - Pagina 3
mali spune:
Scuze fetelor nu am mai avut timp sa intru sa va povestesc. Lucrurile stau in felul urmator:
1. am vorbit cu educatoarea lui si i-am spus sa fie foarte atenta daca vede ceva urme de violenta pe corpul copilului
2 m-am intalnit acum 2 seri cu tipa asta si cu copilul. Mai in gluma mai in serios i-am spus ca daca aud vreodata de un copil batut de ma-sa ma duc glontz sa o denunt. S-a facut cam verde la fata, pentru ca a inteles unde bat.
Am inteles de la nepotul meu ca ea lucreaza acum zi lumina si poate ca asta il scuteste pe baietel de alte batai.
beatrix spune:
Mali, cred ca ai facut bine ce ai facut la primul punct!
Cu al doilea sper sa fi procedat bine desi ma indoiesc ca pe tipa o va indupleca asta! Ca sa nu mai zic ca daca va primi o reclamatie de la altcineva ea va veni glontz la tine. Apropae toate denuntzurile de genul asta sunt facute anonim. cei de la protectia copilului fac cercetarile lor si ei sunt cei care acuza parintii, nu cel care le-a dat telefon si le-a spus de caz!
Iar faptul ca mama lucreaza zi lumina nu cred ca o va opri sa-si mai bata copilul. Inca va avea un motiv in plus ca vine de la munca si este obosita, stresata...iar copilul in momentul in care nu va sta cuminte sau nu va face ce vrea mama cu sigurantza isi va lua portia de bataie!
Sper din tot sufletul ca educataorea sa vada semnele de violentza si sa se faca ceva pt bietul copil!
Sa ne mai spui care e situatia!
Beatrix si Eric
Clover spune:
Cred ca in functie de personalitatea ei ar putea sau sa il bata si mai rau sau sa se abtina si sa fie circumspecta. Eu zic ca e bine ca i-ai tras un semnal de alarma ca cineva din exterior stie ce se intampla. Poate e suficient sa o tina sub control.
Femeia asta ar trebui sa mearga la psiholog.
Keep the promises you make to yourself.
levamileva spune:
am 22 de ani sunt studenta iar duminica am luat bataie cu cureaua de la tatal meu.20 de lovituri. am sezut numai in patut pe burtica o zi intreaga.Acum parintii mei ma supravegheaza incontinuu
simali spune:
lavamileva.
NIMIC DIN CEEA CE AI FI PUTUT TU SA FACI NU INDREPTATESTE SA FI BATUTA. NIMIC.
Tu ai o singura cale pe lumea asta: sa faci totul pentru a deveni independenta. Cat mai repede. Si sti care-i cheia - UNICA - spre independenta unei fete? SCOALA. Apoi cariera si banii ei. Tu nu-ti poti permite alt drum.
Si nici prin cap sa nu-ti treaca ca va veni vre-un print pe cal alb sa-ti deschida usa temintei. Printul, ORICE PRINT, este drum infundat pentru orice fata in situatia ta. Pentru ca printii (chiar si cei mai binevoitori) te duc in alta temnita, apoi in alta, pana cand, la un moment dat - cand poate va fi prea tarziu - iti vei da seama ca nu mai sti cine esti si ca nu ai mai vazut de mult lumina zilei.
"Ce nu te omoara te face mai puternic" zice un proverb in care eu cred cu tarie. Si daca e sa ma iau dupa acest proverb tu esti tare ca fierul. Capul sus si forta! POTI!
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
inaioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui levamileva am 22 de ani sunt studenta iar duminica am luat bataie cu cureaua de la tatal meu.20 de lovituri. am sezut numai in patut pe burtica o zi intreaga.Acum parintii mei ma supravegheaza incontinuu |
Mie mesajul asta mi se pare la misto.
Intr-o asemenea situatie reala, ceea ce trebuie sa faci este sa suni la 112, vor trimite politia, eventual si ambulanta daca ceri. Faci plangere penala impotriva tatalui tau si iti socti certificat medic-legal(asta pot face si cei de la spital in prima faza).
simali spune:
Da. Si cele de mai sus poti sa faci. Cu conditia sa nu fi foarte conectata la buzunarul abuzatorului... Daca ai in continuare nevoie de banii lui ca sa te vezi "cu magarul legat de gard" nu ai face decat sa arunci gaz peste foc, fara a rezolva problema pe fond. Da, vine politia si-l aresteaza, sau ia o amenda de cateva zeci de milioane... Si facultatea (biletul de iesire) cine-o plateste?
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
Claudi@ spune:
mali, ce noutati mai sunt?
Eu te rog din suflet sa suni la protectia copilului. Te rog nu intoarce capul, esti poate singura sansa a acelui copil.
Esti si tu mamica, te rog, gandeste-te ca ar fi copilul tau, ce ai face?
As fi dat orice ca vecinii mei sa nu intoarca,,, capul. Cateodata veneau in vizita cand era tata mai nervos si asa mai scapam de o bataie, dar crede-ma, m-am rugat ani de zile sa vina cineva sa ma ia de acolo. Am avut si tentative de sinucidere, vroiam sa mor , nu erau doar un tipat de ajutor, vroiam sa nu mai simt groaza, frica.
Fa ceva, ajuta acel copilas.
blackpanterro spune:
Nu lasa lucrurile asa!! Cureaua lasa urme adanci si pe piele si in suflet :(( .Nu cred ca nu vor fi dovezi daca o denunti pe nenorocita aia!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Chuny spune:
Fetelor, subiectul e din 2007.
Leva imi pare si mie ca scrie mesaje la misto despre funduletz, burtica si patutz. Nu prea pare un strigat de ajutor!
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"