chilotei super valorosi
Raspunsuri - Pagina 4
ocebine spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
pai fete... m-ati lasat aproape muta: ideea care ma scandalizeaza pe mine este urmatoarea:
nu dai 60 de milioane pe o pereche de chilotei pentru o bbica decat daca nu mai ai ce face cu banii... si daca tot nu mai ai ce face cu banii.. si vrei atat de multa publicitate...
de ce nu ajuti asociatiile de copii bolnavi?
sau de ce nu ajuti batrani ce mor de foame?
sau de ce nu ajuti familii sarace?
construieste nene o scoala sau un loc de joaca, sau o casa ceva... .. un azil de batrani...
chestia asta e pur si simplu publicitara: hai sa aratam ce bogati suntem! hai sa shocam! nimeni nu mai e ca noi: ce putem sa mai facem: no... niste chilotei cu pietricele: ca tot pampers purtam!
s-auzim numai de bine! si
Da o tura prin malluri...pun pariu ca jumate din individele care isi etaleaza fara gratie toaletele, telefoanele mobile ultimul racnet si gentile "de firma" au intirziere la intretinere sau la alte indatoriri financiare...
Stiu persoane care nu aveau 2 lei unul linga altul dar nu ratau weekenduri la munte...sau ultimul tricou...aia e mai trist, nu ce face Columbeanu cu banii lui.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
mathilda spune:
mi-e imi place cum arata, e tanara, dulcica si nu mi se pare , asa cum o catalogheaza altii "destepti" - "destul de proasta, sau proasta de da in gropi"(sirul expresiilor poate cotinua)
in rest poate sa faca ce vrea cu banii, nu e obligata sa faca la fiecare 2 secunde pomana si sa ajute totii saracii din tara- asta tb sa o faca guvernul, parl etc prin programe de securitate sociala pt ridicarea nivelului de trai- caci de-aia muncim ca sa fim si bine platiti.
puiutul e un dulcic- referitor la chiloti- sunt surprinsa ca preotul accepta asa ceva. eu am vrut aici, la biserica ortodoxa sa nu-mi bag puiutul tot in galeata de apa la botez, ci numai sa-l ude putin preotul pe frunte(ca la catolici) si nici sa auda de varianta mea. e si f conservator.
si inca ceva- eu nu cred ca columbreanu cheltuie mii de euro pe chilotei si alte piese vestimentare. el se lauda putin iar presa o umfla copios. sunt sigura ca toate le-a luat gratis. eu am vazut un pic dintr-un episod in care cauta 1 restaurant pt botez(si am vazut cum ii place sa negocieze totul la sange).
pupici la toate fetele si puiuti
corinadana spune:
Se poarta balcoanele Ardeiash
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Se poarta balcoanele Ardeiash
asa e... da io credeam ca le are in urma "incidentului"
simply spune:
ardeiasi, da mai las-o in pace pe Irinuca, chiar nu ai altceva de facut? E normal sa aiba "balcoane" ca doar alapteaza, nu? Sau noi eram altfel in perioada alaptarii???
Voiam sa zic Monica si ma incurcai in nume:)
corinadana spune:
quote:
Originally posted by simply
ardeiasi, da mai las-o in pace pe Irinuca, chiar nu ai altceva de facut? E normal sa aiba "balcoane" ca doar alapteaza, nu? Sau noi eram altfel in perioada alaptarii???
corinadana mama Ralucai
anky spune:
quote:
Nu prea cred ca mai alapteaza si nici ca balcoanele is naturale.Cit despre chilotei fac ce vor cu banii lor,exagereaza intradevar cu viata lor facind-o prea publica.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
lgireada spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Da o tura prin malluri...pun pariu ca jumate din individele care isi etaleaza fara gratie toaletele, telefoanele mobile ultimul racnet si gentile "de firma" au intirziere la intretinere sau la alte indatoriri financiare...
Stiu persoane care nu aveau 2 lei unul linga altul dar nu ratau weekenduri la munte...sau ultimul tricou...aia e mai trist, nu ce face Columbeanu cu banii lui.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Uite eu asta nu am inteles niciodata. Aveam si eu in liceu pers care nu aveau o situatie extraordinara acasa, totusi aveau machiaj, tigari, bani de bere, etc. Cum? De unde?
Rochia aia aurie a Monicai imi place. In rest totul e absurd.
Apropo, mai au emisiune saptamanala pe B1tv? Ca vreau si eu sa ma uit de curiozitate. Ultima emisiune pe care am vazut-o a fost nunta.
Chestia cu tzatzele, e si normal daca s-a dat la trup, nu? Te modific, devii femeie, nu mai e o fetita de liceu.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
ardeiash spune:
quote:
draga mea: observa 2 lucruri:
* suntem la capitolul barfe, mondenitati....chiar nu am altceva de facut cand trec la barfa
* n-am spus nicaieri ca sanii ei sunt urati sau ceva de genul acesta.... doar ma miram de marime! poate-am spus-o din adminratie, nu?!
corinadana spune:
Mi am dat seama Simply, numa' m am distrat si eu nitel.
corina mama Ralucai