Mamici de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Acum m-am intors de la gym , am balotat un mar imens si sunt inca un pic obosita de exercitii si de caldura nesuferita de afara!

Multumesc fetelor care m-au incurajat, dupa un somn odihnitor, vad lucrurile altfel. In principiu nu am ce face doar sa astept si poate nu este chiar nimic, fac analizele de urina si joi la morfo. Toata lumea m-a indemnat sa ma bazez pe morfologica si pe doctorii specializati in eco asa ca o sa vedem. Si daca ma apuc sa imi plang de mila, ma ajuta cu ceva? Neeeeee, capul sus si privirea inainte!

Am vizionat haine de Elisa, tare frumusele si mititele!

Agri eu nu mai fumez de ceva luni, trag o tigare pe saptamana si numai in anturaj, daca nu am , nu fumez, nu asta e cauza retradului!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Lavinia, strangem randurile!
Iar hanutzele Elisei, superbe! Asa mi-ai facut o pofta de cumparaturi! Cel putin salopetele alea bufante mi se par mortale, mai ales pe o bebelusha dolofanica si dulce! Alina, le-ai luat de site sau direct din magazin?

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by orchis

Ca tot vorbeati de col si ecografie vs tuseu vaginal, vreau si eu sa iti spun aylin ca singura data cand dr.T m-a consultat pe masa a fost atunci cand m-am dus acuzand dureri puternice (s.18). In urma controlului a decis ca e cazul sa 'bagam un fir'! Deci, eu cred ca nu se poate sa 'vada' altfel consistenta colului. Lungimea e clar ca se masoara la eco.

Pupici

orchis
29+

sunt de acord cu tot ce ai spus. si se stie ca tutu nu consulta pe masa. eu nu sunt de acord cu multe si mai ales daca sunt probleme. am auzit multe cazuri .... trebuie sa stii cand si cate sa faci. asta e treba ginecologilor. dar multi exagereaza, intr-o directie sau alta.

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aylin, inseamna ca eu am noroc numai de gine care fac control. Si cand am pierdut prima sarcina dr. imi facea tuseu la fiecare programare, chiar daca eu sangeram si aveam iminenta de avort. Nici eu mai stiu acum cum e bine. Am schimbat medicul si acum sunt multumita de tipa la care merg, nu are ea mana cea mai "usoara" din cate am intalnit, dar e extrem de atenta si comunica foarte bine cu mine.

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Alina sunt foarte dragute lucrurile!
Si eu i-am cumparat o gramada, poate saptamana viitoare le fac niste poze sa vedeti. Ale mele sunt toate albe sau albastre, m-am gandit ca o sa trec si pe alte culori dupa 3 luni..

Mioara 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Agri eu nu mai fumez de ceva luni, trag o tigare pe saptamana si numai in anturaj, daca nu am , nu fumez, nu asta e cauza retradului!

Stai linistita, eu fumez 7 tigari/zi (am reusit sa reduc de la 1 pachet si) si bb e mai mare cu o saptamana. Am prietene care n-au reusit sa reduca deloc (au fumat 1 pachet-2/zi) si bebeii au fost foarte in regula. Dr mea mi-a zis ca e normal ca la unii bebi sa iasa avans sar retard de crestere pe parcursul sarcinii, asa ca sa nu ne facem probleme degeaba. Pupici!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata si de la noi,

E oficial, am racit, fix asta-mi lipsea. E naspa ca ma doare gatul, stranut si tusesc; dr ginecolog imediat s-a incruntat cand i-am zis ca tusesc si mi-a dat reteta de sirop cu codeina si mi-a zis sa ignor ca scrie in prospect ca nu se foloseste in sarcina.
Si Victor a tusit toata noaptea, probabil am facut schimb de microbi.

Ghinetz si eu mananc cereale cu lapte dimineata, Nestle fitness and fruits, nu-s prea dulci.

Irinusha, in g-ral daca bb are sub 2kg 500 nu ti-l da acasa din maternitate, asa ca greutatea aceasta e un prag, dar mai mult asa pt mine si oricum nu e singura conditie ca bb sa fie ok.

Pup fetele, ma duc sa ma scot din pijama,

Anto 31 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Aylin, inseamna ca eu am noroc numai de gine care fac control. Si cand am pierdut prima sarcina dr. imi facea tuseu la fiecare programare, chiar daca eu sangeram si aveam iminenta de avort. Nici eu mai stiu acum cum e bine. Am schimbat medicul si acum sunt multumita de tipa la care merg, nu are ea mana cea mai "usoara" din cate am intalnit, dar e extrem de atenta si comunica foarte bine cu mine.

Lia S28 Miruna Demetra

exact ce spuneam. se exagereaza. fie fac cand nu trebuie, fie nu fac deloc....unii. normal ca nu generalizez.

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Jadi atunci nu imi ramane decat sa te felicit.si chiar daca ar fi asa cum zice dr. bb are timp sa recupereze greutatea si marja de eroare e oricum de 100-200g asa ca nu mai e mult pana pe 17 si vei vedea ce zice si eco morfo ( sper ca nu te suparasi pe mine ) O sa vezi ca totul va fi bine.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Oana - dar am vazut ca ti-a iesit . Dai click pe " reply with quote " si scrii dupa ultimul rand scris de persoana in cauza si atunci apare asa

Otiliainceput 27+Laurentiu

Mergi la inceput