Mamici de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Salutare fetelor!
Ieri am lipsit de pe aici dar am fost plecata toata ziua : am fost la servici sa-mi duc concediul si sa mai rezolv, una alta; apoi am fost la epilat, am suportat mai usor ca inainte.. Dupa masa am fost la un curs despre alaptat cu o neonatoloaga de la clinica unde voi naste, apoi la gimnastica... Tipa e super, am regasit sfaturile lui Anya, si era mortala ca tot timpul dadea de exemplu tigancile; spunea" ati vazut vreodata un copilas de tigan sa planga? A fost tinut intr-o carpa tot timpul la sanul mamei, cand ii era foame apuca o tata si nici nu il streseaza nimeni - nu pune mana acolo, nu merge acolo, etc".
In legatura cu ratusca salbatica: geamurile de la biroul meu (la servici) dau in dreptul unui paraias - cu o zona izolata in spatele caselor; asta undeva in aproiere de centrul orasului. O multime de pasari au cuib acolo, de la mierle la ciocanitoare si de anul trecut si o rata salbatica...Barbatu-mio radea de mine cand ii mai povesteam dar era foarte usor sa le observi, nu insemna ca pierd timpul pe geam . In aprilie, cand mai mergeam la servici am prins o faza cand a venit o pisica din vecini si a descoperit cuibul ratei si i-a luat un ou..Saraca rata nu putea face nimic, statea in mijlocul apei..Un coleg a fugit afara si a alungat pisica ca sa nu manance toate ouale...Cristina sa ai grija daca ai pisici sau caini prin vecini...
Jadi sa nu fii ingrijorata, fiecare bebe are ritmul lui; eu pana acum la toate controalele bebele a fost fie cu cateva zile inainte sau inapoi. O sa fie bine.

Poze concediu 29 saptamani
Mioara 32+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Carmen, ai mare dreptate. Oricat ne-am stradui, nu cred ca mai e posibil sa evitam chimicalele. Eu am noroc de bunicii mei, care au la tara o gradina cat de cat curata, si-mi culeg de acolo capsune dimineata, pe roua. (Cel putin asa faceam in anii trecuti, anul asta vedem daca mai reusim sa ajungem la tara!)

Oana, lucrarea e gata de vreo saptamana si ceva, am si depus-o. Acum nu-ti imagina ca sunt eu de o harnicie iesita din comun, dar era un subiect cu care cochetam de ceva vreme si liniile mari ale lucrarii imi erau deja clare cand m-am apucat sa scriu. Cum eu mi-s profa de romana iar simpozionul era unul de didactica, a fost ceva legat de valori estetice in/prin studiul literaturii.

Cat despre nasi pentru bebelina, avem unul care ne e foarte, foarte drag, prietenul nostru cel mai bun. Inca nu e casatorit, dar am inteles ca asta nu e o problema. S-au anuntat ei mai multi, dar stii cum ei - multi spun, putini isi aduc aminte. Si mie chiar mi-ar placea un singur nas (o singura pereche, eventual). Oricum, daca nu ne-ar fi cerut el sa boteze bebelina, l-am fi rugat noi s-o faca, fiindca e exact genul de om care poate sa-i insufle niste valori si un stil de viata cu care noi suntem de acord.

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Pentru cine intereseaza.....acesta este site-ul unde puteti gasi contractul colectiv de munca, respectiv art 51 si 66
http://www.legislatiamuncii.ro/index.php?pag=a&id=115&s=Instrumente+de+lucru&aid=845

greierash 30+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by greierash

Pentru cine intereseaza.....acesta este site-ul unde puteti gasi contractul colectiv de munca, respectiv art 51 si 66
http://www.legislatiamuncii.ro/index.php?pag=a&id=115&s=Instrumente+de+lucru&aid=845

greierash 30+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Multumesc, greierash! Ma apuc imediat de citit.

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

iata primele hainute care le-am luat elisei :hainutze
e si perna=amantul meu....dar probleme cu perna e ca a descoperit sotzul ce fain poti sa stai in ea, cum nu sunt atenta cum o fura

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto , tu care ai atatea probleme si eu ma plang de-o ameteala!

Simona 27+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare burticutze!

Am timp de net, asa ca va "terorizez" putin :)
Multumesc de aprecieri fetelor! :)
Sincera sa fiu eu m-am speriat de marime ... chiar m-am uitat in jurnalul de sarcina cu Cris (primul copil) si fi-miu avea la sapt. 33+ "doar" 2,2 kg ... si gogoasa de acum e o sapt. mai mica si mai grea. Sper sa se potoleasca, ca altfel ma rupe in doua la nastere ... vai de mine :)
Ah, si nu stim daca-i o "grasunica", e inca o surpriza ... ii spun eu "gogoasa" ca-i cam "furioasa" ... copilul asta e mult mai activ decat a fost Cris, mai ales noaptea ... m-a terminat :)

Cristina_ana, nu-ti cunosc povestea, dar banuiesc ca a fost ceva rau si sincer imi pare rau. Insa nu trebuie sa fie si acum tot asa, important este sa te linistesti tu si sa nu te crispezi ... f. important psihicul asta, sa-l ia naiba! In ultimele zile am avut parte de multe discutii cu moase si toate au spus ca un copil nascut sub sapt. 37+0 este un copil nascut prematur ... si asta chiar daca are o greutate corespunzatoare. Sfatul meu este sa astepti barem sapt. 37+, sau sa lasi copilul sa hotarasca ... doar asa un sfat. Si numai bine, eu nu cred ca se intampla ceva rau!

Anto, ce-i cu 2,5 kg? E greutatea magica? :) Ca eu sunt ca de obicei cu pluta ...

Jadi, eu zic sa nu-ti faci griji, depinde mult si de ecograf si unde face medicul "click-ul" ca sa masoare. Mie mi s-a spus ca trebuie sa iau o eroare de +/- 200 gr in calcul. Si mai depinde si cat de mari sunteti voi, cat de greu a fost primul copil ... si mai sunt si pauze de crestere, dupa care "pune pe el" copilul ca un nebun. Mai fa peste 2 sapt. o eco cu masuratori si vezi atunci de trebuie sa-ti faci griji! Cum mai spuneam, psihicul asta e f. important ... cine vorbea! ;)

Andreea_c, referitor la hemoroizi. De prevenit nu prea stiu, stiu doar ca unele gravide au problemele astea. Incearca asa: dupa fiecare scaun spala-te si foloseste o crema de galbenele. Crema asta (Plafar) e buna de fapt si ptr. funduletul bb-ilor!

Numai bine burticutze si multa sanatate! O zi faina! Mi-ati facut pofta de capsuni ... trebuie sa-mi iau si eu unele azi ca deja salivez aici. La sarcina asta am avut la pofte ... de necrezut ... deja am savurat 3 pepeni (si fac niste arsuri, oh), nu prea buni ca nu-i timpul lor, dar na, poftele astea .... :)
Pupici!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Ca tot vorbeati de col si ecografie vs tuseu vaginal, vreau si eu sa iti spun aylin ca singura data cand dr.T m-a consultat pe masa a fost atunci cand m-am dus acuzand dureri puternice (s.18). In urma controlului a decis ca e cazul sa 'bagam un fir'! Deci, eu cred ca nu se poate sa 'vada' altfel consistenta colului. Lungimea e clar ca se masoara la eco.

Fetelor eu, cel putin in ultimile 2-3 sapt. aproape ca nu mai pot manca. Simt ca imi plesneste burta daca mananc un pic mai mult...nu va ganditi la cine-stie-ce canditati 'industriale'....o lingura de supa si una de felul doi! Nu am fost niciodata o mancacioasa (de la inceputul sarcinii am luat doar vreo 5,5-6 kg in conditiile in care de mai bine de 2 luni aproape ca nu ma misc din casa). Singura parte buna este ca bb e (era cand l-am vazut ultima data) in grafic, chiar mai dezvoltat cu o sapt.

otim, ghinetz intr-adevar sunt niste arbusti numiti popular scorusi care au fructe toamna.

Pupici

orchis
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Cum eu mi-s profa de romana ...

Lia S28 Miruna Demetra

Lia 1 si cu 1 fac 2

Ghinetz eu consum cereale SanoVit cu fructe (sunt fructe uscate de toate felurile), la Billa sunt pungi de 1 kg la vreo 8 lei si nu au indulcitori.
Si apropo de nasi, noi ii avem pe nasii de cununie care ne tot bateau la cap dinainte de a ramane insasrcinata sa facem copil ca sa boteze Au mai vrut niste prieteni sa o boteze pe Lorina dar le-am promisca la urmatorul bebe (daca va fi) ei sunt primii pe lista

Irinusha cred ca detii recordul la greutatea bebelului, felicitari si sa fiti sanatosi

Simo sa stii ca ma gandesc intens la tine ca sa treaca raul si uite si un dulce-dulce.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Mesaj special ptr. Alina.a... mama de m-ai facut sa krap de ciuda ce casuta misto ai...visu vietii mele, nu ma primesti si pe mine sa imi fac concediu la tine ... unde se afla casuta din poveste??? vreau si io casa pe pamant..

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput