***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 27
addinel spune:
neatza burtici... nici o veste de la andrada? pai sa punem in continuare majoretele la treaba 

daca ar stii antonio cat de asteptat e pe-aici...
pupici la burtici, ma duc sa mai dorm putin ca sunt beata de somn
34+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
miniuta spune:
buna dimineata!
eimotto, nu cred ca rade nimeni de tine...la cat l-a asteptat andrada pe antonio, si la cat de des a zis asta, cred ca pe toate ne-a facut curioase....uite, si eu la prima ora tot la ea m-am gandit si m-am uitat sa vad daca sunt vesti.
sper ca intre timp il tine in brate si ca totul a decurs repede si bine.
eu sunt asa, intr-o stare de n-ar mai fi, de cateva zile. parca ma doare burta, parca spatele, dar rau, de nu pot sta mult si dreapta in picioare, nu am rabdare deloc delocut.....in fine...astept sa merg miercuri la control sa vad ce mai zice dl dr. desi parca vad ca la control nu o sa ma mai doara nimic, ca de fiecare data. cred ca fii-meu il mosteneste pe taica-su, si ala se face bine daca trebuie sa mearga la dr
.
pup mamici si burtici si mai ales bebelani (doamne, cat sunt de mici si de fragili si de frumosi cu totii...ma tot uit la poze si ma uimesc...ptiu ptiu sa nu deochi pe careva!)
just free your mind, and the rest will follow
lulu26 spune:
Andrada 

Eu raportez contractii de la 5 dimineata...sper sa nu fie iar travaliu fals si poate chiar ma intalnesc cu Andrada la spital 
![]()
Lulu
39+
dianalaura spune:
Am primit mesaj de la Andrada
"Azi la 05.05 l-am nascut natural, fara epidurala pe ANTONIO cu 3.550gr si 53 cm, apgar 10. Suntem asa de fericiti. Pupici"
diana
38+3
IANIS STEFAN
AMR 3 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
Alyna24 spune:
Vad ca toate sunteti curioase asa ca va spun ceva:Am primit vesti de la ANDRADA(sms dimineata la 6):"AZI LA 5.05 L-AM NASCUT PE ANTONIO DE 3.500 GR , NASTERE NATURALA FAR EPIDURALA.SUNTEM ASA DE FERICITI!"
FELICITARI , ANDRADA SI TATI DE ANTONIO!SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EL!SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!
VA ASTEPTAM CU BINE ACASA!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Dianalaura, scriam amandoua in acelasi timp mesajul de la Andrada!![]()
![]()
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
dianalaura spune:
felicitari ANDRADA! Ce mamica curajoasa ai fost!
Antonio, sper sa iti folosesti incapatanarea in mod util de-a lungul vietii asteia, oricum ai dat dovada de la inceput ca bebe mai incapatanat ca tine nu exista! ![]()
Recunosc fetelor ca nu am mai avut rabdare si i-am trimis un sms, sa o intreb ce si cum! Saracuta, isi cerea scuze in mesaj ca ne trezeste la ora asta! Ea, care s-o fi chinuit toata noaptea. Dar ea nu stie ca de cateva ore bune suntem si noi treze si asteptam vesti de la ea!
diana
38+3
IANIS STEFAN
AMR 3 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
ELTEKA spune:
Hahaaaaaaaaaaaaaaaaa! In sfarsit! 

Felicitari, Andrada!!!
Bine ai venit, Antonio!
PS.Eimotto, fii serioasa. Si eu am avut insomnii aseara si pe la 3 bantuiam pe forum, am verificat de Andrada, dar n-am scris
.
Lulu 

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
addinel spune:
Andrada si tatic de antonio felicitari! bb antonio, bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si mancacios si neplangacios! de-abia astept sa veniti casa sa ne povestiti cum a fost... daca nu ma insel andrada e prima care a nascut natural fara epidurala?
lulu 

tinem pumnii !
35+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."