***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 26
Mamibiutza spune:
Buna seara, fetelor!
Hai Andrada! 

M-as bucura tare mult ca bebe Antonio sa vina pe lume azi. Mie imi place tare mult data asta.
Arcadia, felicitari pt bebe dolofanel! Sa va traiasca si sa va bucurati de el! 
Multumim tare mult pentru urari si eu si bebe... adica si pt ele legate de ziua mea si pt cele legate de nasterea printesei...
Inutil sa va spun ca stau prost cu timpul si abia mai resusesc sa va citesc, de raspuns si mai greu...
mai ales ca de vreo doua zile experimentam colici... in plus printesa Maria are o problema la picioruse din cauza pozitiei din burtica, asa ca s-a ales cu niste cizmultite de gips de toata frumusetea... noroc ca luni le scoatem...
fug ca plange iar
kay spune:
vaaaai, andrada ... ANTONIO e mai incapatanat decat tine ! dupa ce ca te-a tinut atata in sah sa se incapataneze el acum sa iasa asa greu...
am ajuns la 9 jumate acasa si primul lucru am deschis dc sa vad ce geutate si lungime are Antonio... dar Antonio... ia-l de unde nu-i ! si abia ii spusesem lui Alex ca ai nascut... dadusem sfoara-n tara... eh, ramane sa ma scol devreme sa vad ce-ai facut !
spor la nascut, fetelor !
si... HAI ANDRADA !!!
p.s. noi ne-am luat masina azi !!! un mondeo
pe care EU l-am condus, caci barbatul meu are permisul suspendat ! pun poze de indata cele fac !!! 
oana
33+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
AMR 6-20 zile !!!
ankaa spune:
Se pare ca lui Antonio ii place sa se lase asteptat.
Hai Andrada!
Kay felicitari pt masina.Sa o folositi sanatosi impreuna cu Sosonica.
ARCADIA felicitari pt baietelul grasunel.Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Noapte buna fetelor.Sper ca maine dimineata sa avem vesti bune.Si pt fetele care vor sa ne surprinda
nasteri usoare si bebei sanatosi.
Pepsi spune:
elteka, eu, l-am pus numa pe spate, il intorceam cind cu capul in partea dreapta cind in stinga, ca sa nu ramina cu capul plat, pe burta doar daca si cind a stiut el sa se puna si sa se intoarca!eu l-as recomanda pe ala care cinta si leagana, ca numa din vibratii.....dar la leganat dorm si cite 5 ore una dupa alta!![]()
ankaa, merci ptr balansoare! cu alaptatul nu exista sa nu ai lapte, totul e chestie de vointa, ptr ca primele 2-3 luni sint tare grele de tot, dar daca esti hotarita tare de tot, nu dai supliment, si insisti vei reusi! eu, am fost pe punctul de a renunta de muulte ori! si in ziua de azi stiind de alergia la lapte de vaca a lui Dominic sint atit de fericita ca am gasit puterea sa nu renunt!
andrada, nu sint cum scrie la carte contractiile, aici cind apar cele dureroase, iti zic sa bei suc de portocale si sa te culci pe partea stinga si ca daca pleaca durerile, a fost alarma falsa! inainte sa-l nasc pe Dominic cu 1 saptamina m-au incercat asa ceva de dureri, si m-am pus in pat si eu trecut, dar apoi au aparut brusc la 10 minute seara la 23.30 si abia pe dimineata la 7 erau la 5 minute, suportabile bine de tot, au fost tare suportabile pina pe la ora 16 a doua zi, cind am cerut epidurala! sigur e pe venite piticul tau!si senzatia e asa ca si cum ai vrea sa mergi la baie!ei ziceau ca sint dureri ca la ciclu, la mine nu a fost asa!incep si eu galeria ptr tine!da, de obicei la prima nastere dureaza cel putin 15 ore, la mine au fost 24h

poohy, pe mine m-a ajutat enorm balansoarul asta! desi nu l-am luat din prima ca stii cum e lumea, vai se obisnuieste, etc, dar acuma ca stiu cum e, e primul lucru ce l-am luat! il puneam acolo si apucam si eu sa fac baie, sa maninc, sa ma spal pe dinti, lucruri care, cind esti tu cu bebe acasa numa devin un lux!of, asa e cu serviciul asta, ma opresc de azi intr-o saptamina ca nu mai pot!
didi, vai nu-mi mai aminti, ca acuma rid si eu, dar iti dai seama sa ma scol asa pe la 4 noapte toata uda pe pantalonii de pijama, ce panica m-a luat???!!
pina creierul a realizat ca piticul e linga mine si doarme bine si ca e in curul gol, ca de, el si-a dat jos pantalonii sa nu stea in ud, si cind pun mina pe el si vad ca si bluza lui e uda, ma uit pe jos vad pantalonii lui uzi, ud numa sub el si nu sub mine, na creierul face si el legatura ca stai ca nu ti s-a rupt apa ca Dominic a facut pipi in pat, apoi sa vezi fericirea pe mine, ca uf, e bine ca nu s-a rupt apa!
cu limbile, la noi in casa vorbim numa romana, iar la gradi Dominic vorbeste franceza si engleza, regula clara e ca acasa nu amestecam nimic cu nimic, la gradi are o educatoare care ii vorbeste numa franceza si una numa engleza, iar piticii sint cam toti bilingvi!didi sint cam de acord cu sotul, parfumul nu e bun sa te dai cind il ai pe nou nascut ca nu-ti mai recunoaste mirosul
, cica e o chestie demonstrata stiintific, iar daca ei bebei alergici si pun fata pe tine dupa ce te-ai dat cu parfum si-i faci o reactie urita de tot, te lecuiesti de parfum....si la noi se invirte totul in jurul lui Dominic, sint stresata cum si ce va face, adaptarea, etc, ii explicam mult, si=i vorbim mult, vom trai si vom vedea!
vas, si eu zic ca sint sanse dar mici!
dar tot frumoasa vei fi, inca si mai frumoasa, ca ai acel ceva ce o mama il are!
andrada, acuma am citit! bafta multa, nastere usoara sa ai, sanatate multa de tot!
Flavia
35+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
florina spune:
Nici o veste noua despre Andrada?
Antonio, n-o chinui prea mult pe mami!!!
Sper totusi sa nasca azi si nu maine dimineata...Cat poate sta cu contractii din 5 in 5 minute?...
Primul meu travaliu a fost de 14 ore pentru ca nu ma dilatam.
Noi am fost la ecografie si totul e ok. Are 2,3 Kg si e chiar mai mare decat ma asteptam cam cu o saptamana(33s si 5 zile). Eu ma gandeam la 32-33...Nici nu mai stiu dupa ce masuratori sa ma iau.
Cert e ca va veni (sper) dupa 26 iunie, pana la inceputul lui iulie.
Deci am nimerit in generatia potrivita, pana la urma. Desi vad ca marea majoritate a mamicilor naste in mai, sau poate mi se pare mie.
Pana la urma dimensiunea burticii chiar nu spune prea multe despre ce se intampla in interior. Ma asteptam sa-mi spuna ca e mai mica decat media pentru ca la Tudor am avut burtica mult mai mare, dar n-a fost cazul...Pozitia probabil (e deja c capul in jos).
Nastere usoara Andrada! si pun majoretele la treaba pentru tine si toate surprizele din week-end!

Pupici tuturor,
Florina +33/34
Teodora si Tudor(5 ani)
eimotto spune:
Deci na sa radeti...ce nu am mai facut pana acum... am hranit piticu si in loc sa ma culc am venit sa vaz ce se intampa cu Andrada si cu Antonio. Sper sa fi nascut draga de ea. 

Vise placute gravidute si mamicute
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
ralucami spune:
Buna dimineata!!
Intrasem val vartej sa vad ce a facut Andrada !!Nici o veste inca! sper cand ma intorc de la munci sa gasesc ceva!
Hai Andrada! 
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Sobi spune:
Pun si eu doua-trei 

sa o ajute pe andrada pe ultima suta, daca nu cumva a venit deja bebe antonio!
pepsi sau elteka legat de balansoar (care arata foarte bine si ma tenteaza) - de la cate luni e indicat sa-l folosim? banuiesc ca nu chiar din prima luna...
kay, sa stapaniti sanatosi masina si sa nu aveti incidente cu ea! apropo, cand termini scoala?
ancamari, eu imi dau cu crema mustela pe burtica, si nu ma mananca mai deloc.
florina, se pare ca noi vom inchide odiseea de mai-iunie...
didi, intru in concediu din 21 mai - abia astept, ma pun cu laptop-ul in pat, cu telecomnda intr-o mana si cu carti de ingrijit copii in cealalta! promit sa actualizez listutele cu mamici si bebelusi, insa la schimbat capitole nu ma bag ca eu ar trebui sa nasc in ultima saptamana din iunie!
elteka apropo de copii bilingvi, fostul meu sef era grec cu nevasta frantuzoiaca, cu prima bona a copiilor romanca si a doua rusoaica. of course in casa se vorbea oficial engleza, insa fiecare in particular vorbea cu aia mici pe limba lui ( si suspectez ca inclusiv bonele). era o nebunie generala cand mergeam in vizita pana cand stabileam un limbaj comun... acum sunt in state, iar la gradi de cate ori ii cearta educatoarea ca forma de protest refuza sa vorbeasca in engleza si o dau pe franceza sau greaca! educatoarea trebuie sa o sune pe mami sa vada ce zic copiii... si tot asa, o nebunie.
fetelor, de fapt eu ma dusesem pana la baie, dar mi-am amintit de andrada si am intrat pe dc sa vad ce face...si m-am intins cu ditamai mesajul!
Andreea 33+
Vladut
POZE
ankaa spune:
Neata burtici si mamici.M-am trezit si eu,desi sunt moarta de somn,sa-mi pregatesc sotul pt munca.A trebuit sa mearga si azi saracul
Vad ca toate suntem cu gandul la Andrada si la Antonio.Sper sa primim mai rpd vesti de la ea.
PEPSI ms pt rasp legat de alaptare.Eu mi-as dori sa pot alapta pana la 1an si o sa incerc sa fac tot ce pot pt asta,dar depinde si de bebe.
ankaa spune:
SOBI si eu ar trebui sa nasc tot in ultima sapt a lunii iunie,daca nu se hotaraste sa vina bebe mai repede
.
Ca tot vorbeam de bebe,s-a trezit si printul si face valuri prin burtica
Haide ANDRADA cu vesti ca nu mai are lumea somn.Stam cu sufletul la gura sa stim cum a fost
.
Ma pun si eu la somn,ca mi se inchid ochii,dar intru mai tarziu.Pt fetele care urmeaza in we
nastere usoara si bebei de nota 10!