Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
Annisia spune:
Roxanoooo, ia vezi tu fata cu febra aia cum te joci... Ia repede ceva ca sa ai o temperatura normala. Intreaba la o farmacie. Acum daca nu dai de Badiu astepti pana faci 40 febra? Hei!
Ma bucur enorm pentru prietena ta. M-am simtit usurata cand am auzit ca e ok. Chiar ma speriasem si eu. Iti dai seama ca atunci cand auzi de o grozavie ca asta, te pui in locul mamei si se clatina carnea pe tine... Offf, ce bine ca e bine! Bravo lor. Multa sanatate sa ii spui din partea noastra pentru ea si bebelin!
Iar tu baga-ti mintile-n cap si fa ceva!
PS - vezi ca ceda o tipa programare vineri la Herghelie ala. Stiu ca tu ai joi, dar ma gandesc ca poate aia de urgenta e mai scumpa?!?...
mandarinutza spune:
Roxana, sanatate, sa te faci bine si sa te odihnesti 
Mandarinutza
22+
Antonia Maria
Poze
tzuc spune:
mesaj de test...pusai semnatura..se vede?..se vede...hihihi
Roxana ai grija cu temperatura..nu-i tocmai bine sa stai cu temperatura ...pune-ti sotul sa -ti faca un masaj zdravan cu spirt..si s ate bagi in patuc la caldura..sau late leacuri babesti...
16s,
cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Roxana_G spune:
Myral, uitasem data trecuta, acolo jos simteam si eu inainte vibratiile. Si de ceva timp simt ceva ca un sughit.
Andruzza, atunci nu te agita cu IR. Stiu ca teoretic nu exista tratament, insa itneleg ca ceea ce da Tutunaru macar ajuta. Si ai grija, ca retardul respectiv apare mai incolo, la prietenele mele a aparut dupa 28 de sapt cu agravare la 32. E de urmarit macar, deocamdata nu ai de ce sa iti faci griji.
Tzuc, felicitari pentru fetita!
Darleena, aparatul de la cabinetul particular este foarte vechi si neprformant. Insista la Giulesti.
Annisia, cum a ramas cu pozitiile? ![]()
Sa nu va suparati ca nu scriu mai mult, insa ma clatin cu totul de durere de cap. De abia reusesc sa percutez ce ati scris.
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
tzuc spune:
Annisia
..hahaha sa stii ca nu te contrazic..cu dilitu'...
da' la ce te referi? la incuscrit sau ca am greist varsta bbelinei?
aoleooo...ce ma fac...annisia..ai sters mesjaul..ca io nu-l mai vad..ala in care ziceai de dilit..phhhh..sper ca nu am vedenii...
fetita lasa mesjaul ca zic feele ca sunt "pa"...
Roxana mercic 
17s,
cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Annisia spune:
Roxano, tu esti sigura ca iti este rau, ca vad ca iti arde de prostii neicusorule... Bine ca mi-ai adus aminte sa caut pe net. Fetele astea nu au pic de imaginatie. Ca daca doctorul, ca o fi, ca ca-ca... Lasa ca vad eu care e treaba. Daca gasesc ceva marfa, pun link sa vada si fetele. Bine?
Tu vezi cu fierbinteala aia... Sigur e de la raceala? Mai e al tau plecat? Cica aspirina saracului, alea, alea...
Annisia spune:
Nu mai. Eu cand am dat refresh, imi aparuse `16s o fetita cu codite`, exact asa scris. Apoi, dupa ce ti-am raspuns, a aparut corect. Asa ca mi-am sters mesajul in care radeam de tine. Da' e calumea sa fii dili, asa ca ia-o ca pe un compliment.
In legatura cu incuscritul, vreau declaratia de avere a E...i... Nu de alta, dar al meu e instarit si vreau sa se insoare din dragoste, nu din interes... Bine?
tzuc spune:
hahaha..fii sigura ca din dragoste..ca declaratia de avere e blankkkkk..hahaha (rad ca nebuna aici)
17s,
cu codite
Roxana_G spune:
Ana, bravo pentru vestile bune si pentru voinicel.
Ali, amnio se face dupa sapt 16 insa se pare ca este mai sigura in sapt 18-20 (risc mai mic) decat in sapt 16-18. La Viena am semnat, da, ca imi asum riscurile. Faci amnio?
Sabina, sanatate Sofiei. Da un semn mai incolo pe messenger.
Tzuc, un salariu la nastere se da obligatoriu - este prevazut in contractul de munca colectiv la nivel national.
Teodora, RI ala de 0,63 il consindera el mare. Vezi ca s-au postat la capitolul anterior valorile normale.
Ana, daca tu zici ca Vladut e grasunel, eu ce sa mai zic de al meu ca are 566 gr?
Annisia, era mai bine sa fie colul spre 4 cm. Iar cu pliul ala da-l incolo, nu era nici o relevanta dupa 12 saptamani. Oricum era foarte bun. Fata draga si nu ma lua la mishto cu Herghe ala, ca am fost o data, ce naiba? Joi ma duc numai sa vad de ce nu se mai agita grasanu meu ca de obicei, desi cred ca e paranoia mea dupa patania prietenei si mai ales ca nu mai judec limpede de cand cu viroza asta oribila. Si stai linistita, mi-a dat voie sa iau Algocalmin si stiu ca si la sarcina trecuta la lasase Badiu sa iau algocalmin dc crestea temperatura.
Tzuc, ce stat in pat, ca mi-au adus-o ai mei pe Alex, care tot ma solicita, aia de la birou sunt turbati si io cica muncesc acum. Dar inchid ca pic de pe scaun.
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Annisia spune:
Bai, daca e blank inseamna ca avere ioc. Deci pusei ochii pe Yannis al meu ca ai vazut ca sunt mai intolita asa. Frumoasa educatie ii dai fetei tale. Mama rea!
Ia mai bine alege tu prenumele alea la fetita si lasa vrajeala. Sunt o gramada. Vezi ca gasesti si aici pe site multe, multe si sortate pe tarile de origine. Ia baga un ochi!
Fetelor, eu zic sa ne punem ambitia si sa terminam capitolul asta chiar azi. Pai ce vazui ca alea de august (parca...) sunt avansate bine. Ia sa le ajungem si chiar sa le depasim!
Hai, mai vreti idei, prenume, ceva? Ca eu ma apuc de cautat pozitii pentru Roxana...