Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
Annisia spune:
380 de grameeee... Al meu are 567... Eheheee, acum inteleg de ce m-a tras Iosup de urechi ca m-am ingrasat ingrozitoramente...Ete fleosc!Bai, mie nu mi-a placut de doctorul asta neam. E un increzut. Nu mi-a explicat nimic si daca il intrebam eu sau Bogdy ceva ne raspundea in doi peri de parca eram ultimii fraieri de pe pamant. Nici CD nu mi-a dat, nici poze, nici moaca lui bebe nu o vazui... Ce pana mea?! Da' banii a stiut exact cat am sa-i dau... Un cacacioas cu foamea-n gat...De fapt, alt cacacios cu foamea-n glanda...
danielle02 spune:
cristina cand am fost la scan mi-a verificat tot.placenta si mi-a zis ca colul e inchis si ca nu am nici o problema.ciudat ca trebuie sa te verifice jos asa.
danielle
20+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Happiness_4_us spune:
Deci eu am citit de am ametit. De azi dimineata incerc sa recuperez dar voi sunteti fenomenale. Azi ati batut recordul la scris. Imi place ca s-a incalzit atmosfera aici la noi. Yuhuuuuuuuuuu.
Poate o sa scriu maine mai mult, sper sa am mai mult timp. Azi am avut o groaza de lucru si am lucrat intr-un ritm mai lent.
Pupicei si sa aveti o seara frumoasa!
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Annisia spune:
Dragele mele, in legatura cu controlul ginecologic, depinde de medic. Al meu intotdeauna ma verifica si prin interior... Sa vada care e treaba cu colul si cu ce mai vede el prin palpari multiple aplicate local... Asa ca nu va mai mirati. De obicei, medicii nu controleaza si intern. Exista unii cu exces de zel. Voi ar trebui sa ii cunoasteti mai bine...
OanaAlina spune:
alina m, eu sunt in saptamana 15 si sunt nascuta in octombrie... coincidenta si aici?
OanaAlina
Annisia spune:
Bai, uitai sa va zic... Al meu are pliul nucal de 2.77 mm, iar colul este de 36 mm si inchis pe deasupra. Cred ca e bine, nu? NU ca m-as pricepe, dar ma gandesc ca nu scapa gangania momentul sa se ia de mine...De restul nici nu va mai intreb, ca la toate zicea normal si normal si cu aspect normal si iar normal...
tzuc spune:
Annisia..hahaha..pt mine..asa-i?????/ mama cate nume ...esti o scumpa
...nasa ca ansa..da de o cuscra ce zici?
Mamica de2007..si eu vreau parolaaaaa
OanaAlina spune:
fetelor, sunt tare active, imi ia ceva vreme sa citesc ce am pierdut...
pana la ce varsta de sarcina v-ati epilat cu ceara?
OanaAlina
Roxana_G spune:
Doamne ce ati mai scris, nu imi vine sa cred. Eu am muncit, mi-a picat netul, m-au sunat in disperare ca era ceva urgent le birou (si se oftica la greu ca nu mai merg pana viner deloc) si eu dormeam. Am dormit 4 ore, normal dupa noaptea trecuta. Dar nu sunt bine deloc, am 38, ma doare capul, nu respir, nu imi e deloc bine. Tusesc acum rau si ma ustura in piept. 

Am vorbit c dr de fam, mi-a dat o reteta si imi da medical, insa nu dau de Badiu sa imi confirme dc e ok tratamentul. Nu mai poooooooot.
Hai sa vad ce ati mai scris, repede ca termin si cartela de zapp. Pup.
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)